Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως αυτό που λες μας τελειωσε... :(

Μιας και ειπατε πολλοι τι περιμενετε, να πω και εγω με την ευκαιρια του παραπανω ποστ, ότι δυσκολα θα αλλαξω tv, μιας και οι δυο μου είναι Pana plasma.

Πλασμα.......η πιο αδικοχαμενη τεχνολογια ισως ........

κατοχος

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν ήμουν πορωμένος με το passive 3D όταν πρωτοβγήκε, ακόμα θα είχα την plasma μου και δεν θα έκλαιγα τα ματάκια μου απο το δήθεν μαύρο της led lg....για να μην ανοίξω το στόμα μου για το μπαμπάκιασμα απο το halo!!!

δεν μου φταίει κανείς, εγώ μόνο! δώσε στο λαό panasonic 60αρα με κανά χιλλιάρικο να στείλουμε τις led απο εκεί που ήρθαν!!!!

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν ήμουν πορωμένος με το passive 3D όταν πρωτοβγήκε, ακόμα θα είχα την plasma μου και δεν θα έκλαιγα τα ματάκια μου απο το δήθεν μαύρο της led lg....για να μην ανοίξω το στόμα μου για το μπαμπάκιασμα απο το halo!!!

δεν μου φταίει κανείς, εγώ μόνο! δώσε στο λαό panasonic 60αρα με κανά χιλλιάρικο να στείλουμε τις led απο εκεί που ήρθαν!!!!

ειχε βγαλει περσι τα χριστουγεννα 50αρα πανασονικ πλασμα με 600 ευρο κατι πλαισια κλπ(ο αδερφος μου χτηπησε μια) μιλαμε για ανεπαναληπτο εργαλειο...παιζανε τρελες αφραγκιες αλλιως θα επαιρνα κ γω μια...απιστευτη εικονα μιλαμε....τωρα θες ενα χιλιαρικο για μια καλη tv....

• Like 1
Δημοσ.

εγω τελικα ειπα να ρισκαρω γιατι την θεωρω πολυ vfm την τηλεοραση και ευχομαι να μη μου βγαλει προβληματα...μια πλασμα panasonic που εχω 6 χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο.λογικα θα παραλαβω απο δευτερα και θα γραψω εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

εγω τελικα ειπα να ρισκαρω γιατι την θεωρω πολυ vfm την τηλεοραση και ευχομαι να μη μου βγαλει προβληματα...μια πλασμα panasonic που εχω 6 χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο.λογικα θα παραλαβω απο δευτερα και θα γραψω εντυπωσεις.

Αν παραλαβεις Παρασκευη γραψε πρωτες εντυπωσεις μπας και προλαβω να ριξω παραγγελεια μεχρι Σαββατο βραδυ που ληγει

Δημοσ.

Αν παραλαβεις Παρασκευη γραψε πρωτες εντυπωσεις μπας και προλαβω να ριξω παραγγελεια μεχρι Σαββατο βραδυ που ληγει

μη σου πω οτι θα την εχω και αυριο

check_ok.png Υποβολή Παραγγελίας 21/05/14 10:45

check_ok.png Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 21/05/14 10:59

check_ok.png Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 21/05/14 10:59

check_ok.png Συγκέντρωση Προϊόντων 21/05/14 12:59

statuspending.gifΤιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη  

Αποστολή -

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι είστε κάτοχοι plasma για δώστε τα φώτα σας.Ειλικρινά παρακαλώ.

Σας εχει ταλαιπωρήσει, καλιμπραρίσματα,burn in, και φωτισμένους χώρους (Στα σκοτάδια υπερτερούν)

Αξίζει άραγε απο τις 40'' να πας στις 50" ή να πας απο 55" και πάνω ?

Δημοσ.

σε εμβαδο η διαφορα απο 40 σε 50 ειναι τεραστια.

το μονο burn in Που μου χει κανει εμενα ειναι απο τους υποτιτλους οταν ειναι τελειως μαυρη η τελειως ασπρη η εικονα, φαινεται μια μικρη ασπρη σκια στο κατω μερος.

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες του αντικειμένου.

Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους οι LG 50PN6500, 50PN6504, 50PN6506, 50PN650T, 50PA650T;

Βλέπω σε reviews ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει μέτρια εικόνα, ακόμα και στο μαύρο. Επίσης, εμφανίζει image retention, και solarizing effects. Επίσης, ένα ακόμα γεγονός που δεν μου αρέσει είναι ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει glossy screen (όπως βέβαια και οι περισσότερες τηλεοράσεις plasma). Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, κανείς δεν λέει πουθενά ότι είναι χάλια σε κάποιο τομέα, απλώς δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Για απλή χρήση στο σαλόνι, λέγεται ότι είναι ικανοποιητική.

Όλοι παραδέχονται ότι οι καλές τηλεοράσεις plasma έχουν καλύτερη εικόνα από τις LED. Επειδή όμως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μέτριο, έχει να προσφέρει κάτι το καλύτερο σε σχέση με μια σχετικά αξιοπρεπή LED όπως για παράδειγμα τη Samsung F6400 ή τη Sony W805; Εκτός βέβαια από την αρκετά χαμηλότερη τιμή αγοράς. Καίει όμως σύμφωνα με τις προδιαγραφές της 128 Watt, οπότε σε σχέση με μια LED που καίει τα μισά ή και λιγότερα Watt, ετησίως θα καταναλώνει σε ρεύμα, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση, περίπου 20€ περισσότερα. Σε reviews όμως έχει μετρηθεί ότι καίει από 110 έως και 210 Watt ανάλογα με τις ρυθμίσεις, οπότε υπάρχει περίπτωση σε φωτεινό χώρο και με μεγάλη χρήση η ετήσια επιπρόσθετη επιβάρυνση να είναι 40-50€.

Επίσης, με λίγο ψάξιμο στο google, στο EasyBuyWorld εμφανίζεται να πωλείται στα 404,28€.

Δημοσ.

Οσοι είστε κάτοχοι plasma για δώστε τα φώτα σας.Ειλικρινά παρακαλώ.

Σας εχει ταλαιπωρήσει, καλιμπραρίσματα,burn in, και φωτισμένους χώρους (Στα σκοτάδια υπερτερούν)

Αξίζει άραγε απο τις 40'' να πας στις 50" ή να πας απο 55" και πάνω ?

Εχω Plasma Panasonic εδω και 4 χρονια, δεν εχει παθει τπτ απο πλευρα εικονας. Μονο το γυαλι μπροστα εχει κατι σαν κοκκους που φαινονται να ειναι απο την πισω πλευρα και που δυστυχως δεν μπορω να καθαρισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...