Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευκολα θα γινει χαμος απο τηλεορασεις πριν το μουντιαλ

Αυτο περιμενω κι εγω να γινει χαμος με το μουντιαλ...........αν και σημερα εβγαλε ο Κωτσο μια 32αρα σε προσφορα και ειναι ακριβως αυτη που θελω για εναν χωρο με συγκεκριμενες διαστασεις.

Δημοσ.

το 3D τι να το κανεις στην ελλαδα.....αντε 1-2 blueray ταινιες και μετα θα βαρεθεις.....το μουντιαλ θα το δεις τρισδιαστατα; ;)

αν δεν εχεις υπομονη , παρτην...............................εγω παντως περιμενω τον Ιουνιο :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

το 3D τι να το κανεις στην ελλαδα.....αντε 1-2 blueray ταινιες και μετα θα βαρεθεις.....το μουντιαλ θα το δεις τρισδιαστατα; ;)

αν δεν εχεις υπομονη , παρτην...............................εγω παντως περιμενω τον Ιουνιο :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Εγω περιμένω 42+ 3d Led full hd με 309€...
Δημοσ.

Αυτο περιμενω κι εγω να γινει χαμος με το μουντιαλ...........αν και σημερα εβγαλε ο Κωτσο μια 32αρα σε προσφορα και ειναι ακριβως αυτη που θελω για εναν χωρο με συγκεκριμενες διαστασεις.

Μάλλον πάω για deal break...Αλλά θα ξαναβρούμε 50αρα με τέτοια τιμή και τέτοια specs πριν το μουντιάλ?

Πότε είναι το πριν το Μουντιάλ; Σε 25 μέρες αρχίζει.. 3 μέρες πριν; :)
Δημοσ.

Μιλαμε για το ιδιο eShop που εχει βαρεσει φουντο αλλα επειδη βρισκομαστε στο Ελλαντα το κρατανε με νυχια και με δοντια ? Και αν κλεισει σε 1,2 χρονια ωρε φιλτατοι τι θα κανουν οσοι την αγορασαν αν η LG Hellas δεν την καλυπτει ?

Δημοσ.

Οι τιμες στις τηλεορασεις λογω παγκοσμιου δεν θα πεσουν. Απεναντιας λογω τις αυξημενης ζητησης θα παραμεινουν σχετικα υψηλες (αναφερομαι φυσικα σε τηλεορασεις 40 ιντσων και πανω). Οι καινουριες σειρες εχουν ηδη κυκλοφορησει και δεν ειδα κανενα ιδιαιτερο ξεστοκαρισμα, μαλλον οι εταιριες προσπαθουν να δειξουν συγκρατηση. Η μοναδικη ελπιδα ειναι καποιο μαγαζι να το πιασει πανικος και να εχουμε μαζικες προσφορες αλλα μεχρι τωρα δεν φαινεται κατι τετοιο. Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι μια εκτιμηση που προκειπτει απο μια συζυτηση που ειχα με ενα φιλο μου που εχει καταστημα με ηλεκτρικες συσκευες. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι,αλλα τα μεγαλα (πολυ)καταστηματα,ουσιαστικα εχουν την δυνατοτητα μεγαλων προσφορων και αν ξεκινησει ο πρωτος ....ερχονται και οι υπολοιποι......price match κτλ.........που αυτο θελουμε τελικα :-D

• Like 2
Δημοσ.

μολις ειδα  οτι οι μεγαλες sony στο mediamarkt ερχονται με δωρο τη Sony KDL-32R410........ξεκίνησαν τα γλεντια :-D :-)

Δημοσ.

και γω κανω υπομονη 2 εβδομαδες να δω τι προσφορες θα βγαλουνε για πανω απο 46 ιντσες...μουντιαλ μπροστα δε παιζει να μην κανουνε προσφορες..

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως αυτό που λες μας τελειωσε... :(

Μιας και ειπατε πολλοι τι περιμενετε, να πω και εγω με την ευκαιρια του παραπανω ποστ, ότι δυσκολα θα αλλαξω tv, μιας και οι δυο μου είναι Pana plasma.

• Like 2
Δημοσ.

μολις ειδα  οτι οι μεγαλες sony στο mediamarkt ερχονται με δωρο τη Sony KDL-32R410........ξεκίνησαν τα γλεντια :-D :-)

Και στο κώτσο με το ίδιο δώρο,Πλαίσιο δίνει την KDL 32R430BB η οποία από μια ματιά που έριξα έχει και wifi.To θέμα είναι αυτή θα είναι η καλύτερη προσφορά φέτος σε TV ή θα δούμε και τίποτα καλύτερο.

ΥΓ: Με χαλάει που είναι HD ready οι 32αρες :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...