glxakias1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλμέρα παιδες τελικλα έτοιμο το PC CPU : i5 4670k MB : GA Z97X-SOC GPU : R9 270x ( x2 ) SSD : Samsung 840 Seriew Evo 500GB HDD : WD Black 2TB Ram : Corsair Vengeance 4x4gb 2133MHz Power :Corsair GS800 Οθόνη: LG 27EN43VQ Έχω ένα θέμα η κάρτα γραφικών η μία δεν δουλέυει όλη την ώρα μονο σε games και ειναι εντάξει απ'οτι κατάλαβα να το κάνει αυτο, η όχι? Οταν κατεβάζω παράθυρο και ξανα μπένω στο παιχνλιδι μου ωγάζει κατι ροζ γραμες σε ολη την οθόνη και μετα απο 1 sec ειναι οκ, και το άλλο είναι οτι εκει που πηγε να μπει στο game 2 φορες (LOL) έμεινε μαυρη η οθόνη και έπρεπε να κάνω RR για να στρώσει...?? Γιατι το κάνει αυτο ξέρει κανεις να μου πει καμια γνώμη?
micahel Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 δοκίμασε την κάθε κάρτα ξεχωριστά μόνη της και τσέκαρε ξανά ότι σου εμφανίζει πρόβλημα
nikos1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 δες και αν ειναι ενεργοποιημενο το crossfire απο το ccc τις amd. ελπιζω να μην παιζεις μονο λολ και εχεις crossfire 2x270x :D :D 1
glxakias1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, που κολαει αυτο αν το υποστηρίζει? δεν εχει σχεσει απ'οτι ξέρω. Δεν ξέρω και πολλά. Μου το κάνει και στο Smite ακομα δεν κατέβασα COD MWF3 και εχω και στα Downloads Crysis3 και αλλα.Νομίζω δεν ξέρω οτι φτέει το AMD EVOLVED , υπάρχει ενδεχόμενο?
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Φίλε το amd evolved μου δημιούργησε και εμένα πρόβλημα στο loading του lol. Κλείστο και θα είσαι μια χαρά
Duck Dodgers Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, που κολαει αυτο αν το υποστηρίζει? δεν εχει σχεσει απ'οτι ξέρω. Δεν ξέρω και πολλά. Μου το κάνει και στο Smite ακομα δεν κατέβασα COD MWF3 και εχω και στα Downloads Crysis3 και αλλα.Νομίζω δεν ξέρω οτι φτέει το AMD EVOLVED , υπάρχει ενδεχόμενο? υπάρχουν παιχνίδια που δεν το υποστηρίζουν όπως το nfs most wanted του 2013 αν θυμάμαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα