Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλμέρα παιδες τελικλα έτοιμο το PC

CPU   : i5 4670k

MB     : GA Z97X-SOC

GPU    : R9 270x    ( x2 )

SSD   : Samsung 840 Seriew Evo 500GB

HDD   : WD Black 2TB

Ram   : Corsair Vengeance 4x4gb 2133MHz

Power :Corsair GS800

Οθόνη: LG 27EN43VQ

Έχω ένα θέμα η κάρτα γραφικών η μία δεν δουλέυει όλη την ώρα μονο σε games και ειναι εντάξει απ'οτι κατάλαβα να το κάνει αυτο, η όχι? Οταν κατεβάζω παράθυρο και ξανα μπένω στο παιχνλιδι μου ωγάζει κατι ροζ γραμες σε ολη την οθόνη και μετα απο 1 sec ειναι οκ, και το άλλο είναι οτι εκει που πηγε να μπει στο game 2 φορες (LOL) έμεινε μαυρη η οθόνη και έπρεπε να κάνω RR για να στρώσει...??  Γιατι το κάνει αυτο ξέρει κανεις να μου πει καμια γνώμη?

Δημοσ.

δες και αν ειναι ενεργοποιημενο το crossfire απο το ccc τις amd.

ελπιζω να μην παιζεις μονο λολ και εχεις crossfire 2x270x :D :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, που κολαει αυτο αν το υποστηρίζει? δεν εχει σχεσει απ'οτι ξέρω. Δεν ξέρω και πολλά.

Μου το κάνει και στο Smite ακομα δεν κατέβασα COD MWF3 και εχω και στα Downloads Crysis3 και αλλα.Νομίζω δεν ξέρω οτι φτέει το AMD EVOLVED , υπάρχει ενδεχόμενο?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, που κολαει αυτο αν το υποστηρίζει? δεν εχει σχεσει απ'οτι ξέρω. Δεν ξέρω και πολλά.

Μου το κάνει και στο Smite ακομα δεν κατέβασα COD MWF3 και εχω και στα Downloads Crysis3 και αλλα.Νομίζω δεν ξέρω οτι φτέει το AMD EVOLVED , υπάρχει ενδεχόμενο?

υπάρχουν παιχνίδια που δεν το υποστηρίζουν όπως το nfs most wanted του 2013 αν θυμάμαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...