bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ...ο ''metro'' εφιαλτης ξαναχτυπα Εκει που λειτουργουσε μια χαρα ο chrome στα 8.1 ξαφνικα (ισως εκανε καποιο update) μετροποιηθηκε... Μου βγαζει μια μετροστυλ oθονη οπου εχει κατω επιλογες (τον chrome , το gmail,νομιζω το youtube ).Οταν παταω το chrome μπαινω,αλλα ο τρομος συνεχιζεται.Τo minimize (παυλα ) αποτελει πλεον μια εκ των τριων επιλογων του επαναφορα (τετραγωνο).Και οταν τον κανω minimize δεν μπαινω στην οθονη των windows αλλα με επαναφερει στην metroστυλ οθονη .Και πρεπει να μετροψαξω για να μπω στα win.Nα διευκρινισω οτι εχω το classic shell. Τι ειναι αυτο το πραγμα ? Μοντερνα εκδοση ? Πως μπορω να επανελθω στο παλιο ? Μηπως υπαρχει εστω καποια ρυθμιση ? Μηπως ενεργοπιησα εγω καποια καταλαθος ?
Paulostge Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καταρχήν προτείνω για κουμπί έναρξης το IObit Start Menu 8, όσο για τον chrome ίσως να ανοίγεις καποια συντόμευση του chrome metro.Δοκίμασε να πας Ο υπολογιστής μου - Τοπικός δίσκος και να τον ανοιξεις απο το φάκελο αρχεία εφαρμογών.
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Απο παντου τον ανοιξα ...Αρα δεν ειναι καποιο σπαστικο update του chrome ?
Paulostge Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μαλιστα οχι δεν ειναι update, δοκιμασε σε παρακαλω να πατησεις το κουμπάκι πάνω δεξιά Και στη συνεχεια να δεις αν εχεις επιλεξει τη λειτουργια Windows 8 Δες περισσοτερα εδω https://support.google.com/chrome/answer/2762879?hl=el
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πωωωω, αυτο ηταν.Ηθελε επανεκινηση στην επιφανεια εργασιας.thanx !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα