solton57010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Your order with the reference QGTVINLUH - Order cancelled Your order with the reference QGTVINLUH from χχχχχχχχ has been cancelled. You can review your order and download your invoice from the "Order history" section of your customer account by clicking "My account" on our shop. If you have a guest account, you can follow your order via the "Guest Tracking" section on our shop. Σε καλη μερια Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από matrixxx
georgepant Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ xxxxxxxxxxxxxxxxxx ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ 100 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΑΚΙΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από georgepant
a400 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ ακομα δεν εχω ενημέρωση ισως δεν ήρθε η σειρά μου ακομα
hasiotis_john Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καραγκιοζιλίκια για να διαφημιστούν τα μαγαζάκια του .... μώλου στο μεγαλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα! Έχουν μάθει για την επισκεψιμότητα του insomnia και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν το νούμερό τους για να βάλουν τ' όνομά τους σε κάποιο τόπικ! Καλά κάνατε και το βγάλατε από το τίτλο και εννοείτε να πέσει και μελλοντικό "άκυρο" στο εν λόγω κατάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική "προσφορά" που θα κάνει .... 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αφαιρεθηκε από όλα τα ποστς η αναφορα στο ονομα του μαγαζιου και οι συνδεσμοι για να μην γινεται διαφημιση. Επισης παρακαλω να αποφευγετε να το γραφετε στα επομενα ποστς. Την επομενη φορα που θα εχουμε "προσφορα" μεσα στο ΣΚ από αγνωστο μαγαζι θα δουμε τι και πως. 15
morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 και εμενα με πηραν, ειπαν εγινε λαθος και αν θελω +100 μου το στελνουν.........
james000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ομαδικη καταγγελια στη ΓΓΚ να ερθουν λιγο στα ισια τους......οπως ειχε γινει με τη vodafone πριν καιρο και μοιραζε κινητα μιση τιμη...!!
dobro Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 τζαμπα το κουραζετε.....δεν υδρωνει το αυτι τους.........το εχουμε ξαναδει το εργο.....μαζεψανε μερικα mail για τα διαφημιστκα τους κολπα κτλ...ουσιαστικα μια τρυπα στο νερο 2
hackertom Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα ίδια και σε εμένα! Για πάντα μαύρο στο μαγαζάκι τους! Ουστ! 1
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και εγώ σας λέω επειδή ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου,ακόμα και σήμερα αν το ξαναβάλουν κάποιος θα ανοίξει θέμα και θα ακολουθήσουν τα ποστ χτύπησα 1, χτύπησα 2....
hackertom Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 <p>Και εγώ σας λέω επειδή ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου,ακόμα και σήμερα αν το ξαναβάλουν κάποιος θα ανοίξει θέμα και θα ακολουθήσουν τα ποστ χτύπησα 1, χτύπησα 2....</p> Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Προσωπικά μιλάω όπως και τα multirama έτσι και αυτό blacklist απο εμένα. Μας κοροϊδεύουν και κρατάνε προσωπικά στοιχεία μας σε βάση για μεγάλο πελατολόγιο η ότι άλλο θέλουνε να κάνουν; Εάν δεν έβαζε την προσφορά δεν υπήρχε περίπτωση έτσι και άλλιως να έπαιρνα κάτι απο αυτο το κατάστημα ποτέ... Και ας θεωρούν την δυσφήμιση διαφήμιση με κάτι τέτοια δεν ισχύει. 5
panormou13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 μονο με ψευτικες παραγγελιες θα βαλουν μυαλό..και αντικαταβολες σε μερη που δεν υπαρχουν στον χαρτη..και μετα θα τους πω εγω αν θελετε 100 ευρω φθηνοτερα το παραλαμβανω αλλιως παρτο πισω 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα νημα με τις ψευτικες προσφορες και να ειναι και pinned ? Δεν ειναι αναγκη να γραφει ολοκληρο το νημα της προσφορας απλα να γραφει... "Το καταστημα ταδε εβγαλε αυτο προσφορα και μετα ζητουσε αλλα 100 ευρω" "Το καταστημα ταδε εβγαλε αυτο προσφορα και μετα μας μουρλανε στα ακυρα". 3
darkdog Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μαυρίστε τους όλοι στο bestprice στις αξιολογήσεις και θα δείτε αν ιδρώσει η όχι το αυτί τους..... Εγώ θα μπώ στον κόπο να το κάνω τώρα και ας βαριέμαι την εγγραφή!
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα νημα με τις ψευτικες προσφορες και να ειναι και pinned ? Δεν ειναι αναγκη να γραφει ολοκληρο το νημα της προσφορας απλα να γραφει... "Το καταστημα ταδε εβγαλε αυτο προσφορα και μετα ζητουσε αλλα 100 ευρω" "Το καταστημα ταδε εβγαλε αυτο προσφορα και μετα μας μουρλανε στα ακυρα". Γιατι; Για να κανεις γνωστα μαγαζια που δεν τα ξερει κανεις; Τελος παντων, νομιζω ότι το τοπικ δεν εχει κατι άλλο να δωσει, προσφορα δεν υπαρχει, ακυρα επεσαν, το μονο που μενει ειναι ο καθενας από οσους παρηγγειλαν να κανει ο,τι κρινει σωστο ο ιδιος. Κατι όμως που δεν εχει σχεση με το τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις