Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τσακώνεστε για το ποιο είναι το καλύτερο g2 h z1 η οποιοδήποτε άλλο, το θέμα μας είναι αν αξίζει για τα λεφτά της προσφοράς και σίγουρα αξίζει! Για κάποιον το ότι το z1 χ είναι αδιάβροχο μπορεί να το κάνει πολύ καλύτερο κινητό από το g2 και πάει λέγοντας... είναι όλα υποκειμενικά! Η τιμή είναι σούπερ αλλά μυρίζομαι άκυρο! (Παρήγγειλα και γώ ένα σε μαύρο αν και προτειμούσα το μωβ που βγήκε αργότερα! )

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μια εικονα που δεν ξερουμε τις ρυθμισεις καθε κινητου δεν μπορουμε να κρινουμε.εγω παντως το δικο μου z ultra με φιλου μου g2 το παταει. αν παμε με φωτο σε αυτη εδω δεν μου αρεσει η κιτρινισμενη του g2

post-296570-0-06313600-1400424783_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τωρα πως το θεμα απο προσφορα του Ζ1 εγινε vs με το g2  δεν μπορω να πω κατι ...

πχ εδω ομως δεν φαινεται κατι τραγικο οσο στην φωτο που υπαρχει στο προηγουμενο ποστ , μην κατακρινουμε κατι επιδη εχουνε εμεις την ταδε συσκευη , και στο κατω κατω το Ζ1 εχει στα   287 ευρω στην προσφορα , ενω το G2 320 η 16 γιγα εκδοση ,

http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z1-vs-lg-g2-techblogtv-0334/

• Like 1
Δημοσ.

Καλη τιμη για αυτη τη συσκευη, μου κανει εντυπωση που καποιοι δεν αναφερουν καν το γεγονος οτι ειναι αδιαβροχο οπου ειναι το key selling point της συσκευης. Οκ δεν εχει την οθοναρα!!! αλλα στο συνολο της αξιζει σε αυτη την τιμη για καποιον που θελει highend smartphone και χωρις καν να σε νοιαζει αν πεσει πανω καφες η οτιδηπωτε αλλο,μεγαλο συν για μενα.

Sent from my U9200 using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή έχω δει το κινητό από κοντά η οθόνη του είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την γελοιότητα με τις γωνίες θέασης. Τηλεόραση αγοράζετε; Ποιος κρατά το κινητό πλάγια;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια εικονα που δεν ξερουμε τις ρυθμισεις καθε κινητου δεν μπορουμε να κρινουμε.εγω παντως το δικο μου z ultra με φιλου μου g2 το παταει. αν παμε με φωτο σε αυτη εδω δεν μου αρεσει η κιτρινισμενη του g2

Αρχικα, στα κινητα δεν παιζουν ιδιαιτερα πολλες ρυθμισεις για τα χρωματα τις οθονης. Η βασικη ρυθμιση που υπαρχει ειναι η φωτεινοτητα. 

Επισης , ειπαμε το z ultra εχει καλυτερη οθονη απο την μετριοτατη του z1(και γενικοτερα τα sony κινητα δεν φημιζονται για τις οθονες τους, αλλα το z1 εχει με διαφορα την χειροτερη απο ολες τις ναυαρχιδες):

XZU_XZ1Display_18.jpg

XZU_XZ1Display_15.jpg

XZU_XZ1Display_11.jpg

Eδω ποσο εμφανες ειναι η χειροτερη οθονη και το χαμηλοτερο contrast του z1:

0.jpg

Δεν ειναι τυχαιο οτι η sony ακουσε τα  παραπονα των χρηστων για την μετριοτατη οθονη του z1 και εβγαλε γρηγορα το z2 με αισθητα καλυτερη οθονη και μαλιστα στην παρουσιαστη τα ειχε διπλα-διπλα για να δειξει την βελτιωση στο z2 απο την μετριοτατη οθονη του z1:

Image%202014-05-18%20at%205.29.20%20PM.p

Επεξ/σία από matrixxx
SPOILERS
Δημοσ.

<p>Τωρα η τιμη αλλαξε στα 386... να δουμε τι νεα θα εχουμε...</p>

Καλά με άκυρο μαύρο στο μαγαζί για ΠΑΝΤΑ όπως και τα multirama που πάνε για λουκέτο...

Δημοσ.

Καλά με άκυρο μαύρο στο μαγαζί για ΠΑΝΤΑ όπως και τα multirama που πάνε για λουκέτο...

Θα εχουμε ενημέρωση η θα μνεινει ετσι μετέωρη η παραγγελία? ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το γκαντεμιασετε και θα γινει................σταματηστε :cry: :cry:

δες το μονος σου... :mellow: :-D

Επεξ/σία από matrixxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...