darkdog Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μην τσακώνεστε για το ποιο είναι το καλύτερο g2 h z1 η οποιοδήποτε άλλο, το θέμα μας είναι αν αξίζει για τα λεφτά της προσφοράς και σίγουρα αξίζει! Για κάποιον το ότι το z1 χ είναι αδιάβροχο μπορεί να το κάνει πολύ καλύτερο κινητό από το g2 και πάει λέγοντας... είναι όλα υποκειμενικά! Η τιμή είναι σούπερ αλλά μυρίζομαι άκυρο! (Παρήγγειλα και γώ ένα σε μαύρο αν και προτειμούσα το μωβ που βγήκε αργότερα! )
panormou13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μια εικονα που δεν ξερουμε τις ρυθμισεις καθε κινητου δεν μπορουμε να κρινουμε.εγω παντως το δικο μου z ultra με φιλου μου g2 το παταει. αν παμε με φωτο σε αυτη εδω δεν μου αρεσει η κιτρινισμενη του g2 1
stigmes Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 τωρα πως το θεμα απο προσφορα του Ζ1 εγινε vs με το g2 δεν μπορω να πω κατι ... πχ εδω ομως δεν φαινεται κατι τραγικο οσο στην φωτο που υπαρχει στο προηγουμενο ποστ , μην κατακρινουμε κατι επιδη εχουνε εμεις την ταδε συσκευη , και στο κατω κατω το Ζ1 εχει στα 287 ευρω στην προσφορα , ενω το G2 320 η 16 γιγα εκδοση , http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z1-vs-lg-g2-techblogtv-0334/ 1
unforgiven Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν είναι θέμα γούστου, εκτός από την εμφάνιση, είναι θέμα προτεραιοτήτων και αναγκών.
moses Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλη τιμη για αυτη τη συσκευη, μου κανει εντυπωση που καποιοι δεν αναφερουν καν το γεγονος οτι ειναι αδιαβροχο οπου ειναι το key selling point της συσκευης. Οκ δεν εχει την οθοναρα!!! αλλα στο συνολο της αξιζει σε αυτη την τιμη για καποιον που θελει highend smartphone και χωρις καν να σε νοιαζει αν πεσει πανω καφες η οτιδηπωτε αλλο,μεγαλο συν για μενα. Sent from my U9200 using Insomnia
johnny.tifosi Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Επειδή έχω δει το κινητό από κοντά η οθόνη του είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την γελοιότητα με τις γωνίες θέασης. Τηλεόραση αγοράζετε; Ποιος κρατά το κινητό πλάγια; 2
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) μια εικονα που δεν ξερουμε τις ρυθμισεις καθε κινητου δεν μπορουμε να κρινουμε.εγω παντως το δικο μου z ultra με φιλου μου g2 το παταει. αν παμε με φωτο σε αυτη εδω δεν μου αρεσει η κιτρινισμενη του g2 Αρχικα, στα κινητα δεν παιζουν ιδιαιτερα πολλες ρυθμισεις για τα χρωματα τις οθονης. Η βασικη ρυθμιση που υπαρχει ειναι η φωτεινοτητα. Επισης , ειπαμε το z ultra εχει καλυτερη οθονη απο την μετριοτατη του z1(και γενικοτερα τα sony κινητα δεν φημιζονται για τις οθονες τους, αλλα το z1 εχει με διαφορα την χειροτερη απο ολες τις ναυαρχιδες): Eδω ποσο εμφανες ειναι η χειροτερη οθονη και το χαμηλοτερο contrast του z1: Δεν ειναι τυχαιο οτι η sony ακουσε τα παραπονα των χρηστων για την μετριοτατη οθονη του z1 και εβγαλε γρηγορα το z2 με αισθητα καλυτερη οθονη και μαλιστα στην παρουσιαστη τα ειχε διπλα-διπλα για να δειξει την βελτιωση στο z2 απο την μετριοτατη οθονη του z1: Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από matrixxx SPOILERS
panormou13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 νομιζα οτι z1 και z ultra ειχαν ιδιας απόδοσης οθονες .. λαθος μου.
a400 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τωρα η τιμη αλλαξε στα 386... να δουμε τι νεα θα εχουμε...
hackertom Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 <p>Τωρα η τιμη αλλαξε στα 386... να δουμε τι νεα θα εχουμε...</p> Καλά με άκυρο μαύρο στο μαγαζί για ΠΑΝΤΑ όπως και τα multirama που πάνε για λουκέτο...
a400 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλά με άκυρο μαύρο στο μαγαζί για ΠΑΝΤΑ όπως και τα multirama που πάνε για λουκέτο... Θα εχουμε ενημέρωση η θα μνεινει ετσι μετέωρη η παραγγελία? ?
dobro Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 θα το γκαντεμιασετε και θα γινει................σταματηστε :cry:
a400 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) θα το γκαντεμιασετε και θα γινει................σταματηστε :cry: δες το μονος σου... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από matrixxx
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Παιδιά αφού αλλάξανε την τιμή μάλλον έρχεται το άκυρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις