hasiotis_john Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ρε παιδια σιγουρα δεν ειναι λαθος; στα +100 ειναι σε ολα τα αλλα μαγαζια.. λεει να αλλαξω το g2 μου με ενα τετοιο; .... εννοείτε ΌΧΙ !!! Πρώτα απ' όλα θα ξενερώσεις με την μπαταρία μιας και αν δεις τους χρόνους πλοήγησης και βίντεο είναι μέρα με τη νύχτα! Εκτός αν το θες μόνο για να μιλάς, οπότε όλα καλά! (... αν και με τέτοια οθονάρα, ποιος ο λόγος να πάρεις τέτοιο κινητό για να μιλάς μόνο!) 1
stigmes Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 294,99 € με μεταφορικά (και στα 3 χρώματα) για παραλαβή απο το καταστημα δεν εχει χρέωση , για αποστολη λογικο να εχει κοστος εξτρα
newtech Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 για παραλαβή απο το καταστημα δεν εχει χρέωση , για αποστολη λογικο να εχει κοστος εξτρα Ναι φιλε μου.. αλλα δεν ειναι ΟΛΟΙ Αθηνα.
stigmes Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ναι φιλε μου.. αλλα δεν ειναι ΟΛΟΙ Αθηνα. Καλά εννοείται αυτο. Απλά το αναφέρω γιατί σε μερικές προσφορές δεν σου δίνει την δυνατότητα για παραλαβή από κατάστημα. Κάι εγώ που μένω Πειραιά πχ είναι κόπος και έξοδο να πάω Αθήνα. Βενζίνη και χάσιμο χρόνου. Πχ Οπότε τα 8 ευρώ ( αν κάι πολλά είναι αναγκαίο έξοδο) Εγώ μόλις πήρα ένα μωβ!!
a400 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μωβ πήρα και εγω, σε αναμονή αύριο αν δεν έχει άκυρο χαχα πολυ καλη τιμη να είναι αληθινή..
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ρε παιδια σιγουρα δεν ειναι λαθος; στα +100 ειναι σε ολα τα αλλα μαγαζια.. λεει να αλλαξω το g2 μου με ενα τετοιο; To z1 ειναι αισθητα μεγαλυτερο σε διαστασεις(ειναι και αισθητα βαρυτερο) , παρολο που εχει μικροτερη 5.0" οθονη εναντι 5.2" οθονης του lg g2 : Επισης το z1 εχει χειροτερη οθονη με ξεθωριασμενα χρωματα: που ειδικα υπο γωνια ειναι πολυ χειροτερη(το z1 ειναι το δεξι κινητο και δειχνουν την ιδια σελιδα, αλλα στο z1 δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα λογω κακης οθονης): Δεν ειναι τυχαιο οτι ο αντικαταστατης του z1 , το z2, βγηκε μολις 5 μηνες αργοτερα και τουλαχιστον διορθωσε τα μεγαλα προβληματα της οθονης. Για περι μπαταριας κλπ δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για το ποσο καλυτερο ειναι το lg g2. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από matrixxx SPOILERS!!! 5
someone- Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 χαχα οκ με πεισατε και εγω ρωτησα γιατι δεν ηξερα τιποτα για το z1, ειδα 20mp camera ειδα ιδια μπαταρια μετα κατι παπατζιλικια triluminos κτλ και ειπα μηπως και.. αλλα οκ!
panormou13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 περι ορεξεως..το z1 ειναι πολυ πιο ποιοτικη συσκευη με απειρως καλυτερη καμερα και αρκετα καλη οθονη..μονο στα χρωματα υπερτερει το lg και αυτο αναλογα τι ταιριαζει στο ματι του καθενως..εγω που εχω το z ultra το εχω δει διπλα σε g2 και δεν το αλλαζα 1
George! Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Σιγά μην το δώσουν τόσο, πιστεύω ότι αύριο έρχονται τα άκυρα. 1
darkdog Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 άμα παίξουν άκυρα αυριο τα θέλει ο κώλος τους για μια ομαδική καταγγελία γιατί αρχικά είχαν μόνο το μαύρο και ύστερα προσθεσαν και τα υπόλοιπα άρα δεν είναι λάθος και αν είναι έγινε σκόπιμα οπότε αν φάμε άκυρο ψηθείτε για ομαδική καταγγελία! 1
George! Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 άμα παίξουν άκυρα αυριο τα θέλει ο κώλος τους για μια ομαδική καταγγελία γιατί αρχικά είχαν μόνο το μαύρο και ύστερα προσθεσαν και τα υπόλοιπα άρα δεν είναι λάθος και αν είναι έγινε σκόπιμα οπότε αν φάμε άκυρο ψηθείτε για ομαδική καταγγελία! Αν έγινε αυτό που γράφεις και σας ρίξουν άκυρο, τότε θα τα θέλει ο κ@λος τους. 1
unforgiven Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να αλλάξεις ένα κινητό για να πάρεις άλλο της ίδιας γενιάς. Πού υπερτερεί το Z1, και γι αυτό το προτιμώ: - Καλύτερη εμφάνιση, πιο ποιοτική κατασκευή. - Είναι αδιάβροχο. - Έχει ραδιόφωνο. - Έχει Sd slot - Έχει πολύ καλή υποστήριξη και γρήγορα updates.
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) περι ορεξεως..το z1 ειναι πολυ πιο ποιοτικη συσκευη με απειρως καλυτερη καμερα και αρκετα καλη οθονη..μονο στα χρωματα υπερτερει το lg και αυτο αναλογα τι ταιριαζει στο ματι του καθενως..εγω που εχω το z ultra το εχω δει διπλα σε g2 και δεν το αλλαζα Το απειρως καλυτερη καμερα και αρκετα καλη οθονη δεν ισχυει για το z1. Το z1 εχει λιγο καλυτερη καμερα και αισθητα χειροτερη οθονη απο το g2. Δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον σε ολα τα reviews στο g2 στα αρνητικα δεν γραφουν κατι ιδιαιτερο για την καμερα, ενω στα αρνητικα του z1 γραφουν παντα για την μετριοτατη οθονη που εχει για flagship κινητο. Ειναι αλλωστε με διαφορα η χειροτερη οθονη των flagship κινητων. Μια εικονα, χιλιες λεξεις: Kαι φυσικα, η οθονη του δικου σου z ultra ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην του z1: Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από matrixxx SPOILER 1
newtech Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να αλλάξεις ένα κινητό για να πάρεις άλλο της ίδιας γενιάς. Πού υπερτερεί το Z1, και γι αυτό το προτιμώ: - Καλύτερη εμφάνιση, πιο ποιοτική κατασκευή. - Είναι αδιάβροχο. - Έχει ραδιόφωνο. - Έχει Sd slot - Έχει πολύ καλή υποστήριξη και γρήγορα updates. Φιλε μου.. μπορει να εχει μονο καμερα.. Το ολο θεμα ειναι η ΟΘΟΝΗ. και σε αυτο το Z1 δεν .. απλα ΔΕΝ! το βλεπεις παντου.. ολοι το λενε. Τωρα τα αλλα που αναφερεις.. ειναι θεμα γουστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις