Προς το περιεχόμενο

Tp-link Tl-wpa2220kit 300mbps Av200 Wifi Powerline Extender Starter Kit @eshop 39,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τριφασικό για να παίξει πρέπει να είσαι στην ίδια φάση.Αλλιως δεν παιζει. Εγώ είχα γνωστό ηλεκτρολόγο και έβαλε τα δυο δωμάτια που ήθελα στην ίδια φαση και επαιξαν κανονικά.2 λεπτα δουλεια ηταν.

Δημοσ.

Τα νέου τύπου (HomeplugAV2) χρησιμοποιούν και τα τρία καλώδια - φάση, ουδέτερο, γη - και παίζουν κάτι αντίστοιχο με το ΜΙΜΟ του wifi. Αυτά δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα με τριφασικό, αφού τα δύο καλώδια από τα τρία είναι κοινά και σίγουρα κάποιο coupling θα παίξει με τις άλλες φάσεις ώστε να έχεις κάτι επιπλέον του απλού HomeplugAV.

Σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή/γρήγορη η σύνδεση όσο εάν ήταν τα πάντα στην ίδια φάση, αλλά θα δουλέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πάλι τα ίδια και τα ίδια και τα έχουμε γράψει και 100+ φορές...

Τα συγκεκριμένα όπως και τα devolo ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΑΣΗ!!!!

Δοκιμασμένα και το γράφουν και στα χαρακτηριστικά τους!!!

Αν κάποιου δεν παίζουν φταίει η καλωδίωση ή οι συσκευές που είναι πάνω (πχ κουζίνα και θερμοσίφωνας, αλλά και οι παλιές λάμπες βάζουν πολύ θόρυβο στην γραμμή). Αν ένα καλώδιο διακλαδίζεται σε όλο το σπίτι δεν φταίει το powerline.

Σε τριφασικό λοιπόν χρησιμοποιώ 4 devolo και 3 tplink σε τριφασικό σε διαφορετικές φάσεις και με πολύ καλές ταχύτητές!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Το προτείνετε για επέκταση wifi σε τρίπατη μεζονέτα και στην διπλάνη της; Έχω προς το παρόν το ρουτερ στο μεσαίο πάτωμα και πιάνει και στις 2 αλλά επειδή η γραμμή έρχεται από τον πανω οροφο τρέχουν καλώδια σε όλο το σπίτι και θέλω να τα καταργήσω.Θα κάνει δουλεία με το ρούτερ στον πάνω όροφο και αυτό στον μεσαίο;

Δημοσ.

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η εμβέλεια του wifi cloning, αναφέρθηκε πιο πάνω ότι είναι σχετικά αδύνατο. Βέβαια μπορείς να πάρεις δύο ζευγάρια οπότε θα κάνεις σε δύο σημεία - ένα σε κάθε όροφο και όχι στην ίδια κάθετη ευθεία προφανώς- το wifi cloning.. 

Δημοσ.

Το παρέλαβα λοιπόν σήμερα και το εγκατέστησα. Εύκολο και απλό.

Για τους ενδιαφερόμενους να γνωρίζουν ότι  επάνω σε πολύμπριζο "ασφαλείας" δεν δουλεύει καθόλου  ενώ επάνω σε απλό "Τ" δουλεύει μια χαρά. Το wifi του αξιοπρεπέστατο.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ και παίζει μια χαρά. Και τα δύο τα έχω βάλει σε πολυμπριζα απλά στις πρώτες θέσεις. Ευχαριστώ τον ts για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Να ζητήσω μία περίεργη παρατήρηση από τους κατόχους.. Την ισχύ του wifi πομπού σε τι ποσοστό σε σχέση με την ισχύ ενός μέσου wifi router θα την κατατάσσατε; πχ στο 50,60% της ισχύος ενός μέσου router. Εντελώς εμπειρικά πάντα!

Δημοσ.

Το παρέλαβα λοιπόν σήμερα και το εγκατέστησα. Εύκολο και απλό.

Για τους ενδιαφερόμενους να γνωρίζουν ότι  επάνω σε πολύμπριζο "ασφαλείας" δεν δουλεύει καθόλου  ενώ επάνω σε απλό "Τ" δουλεύει μια χαρά. Το wifi του αξιοπρεπέστατο.

Καλοριζικο.Αυτο με τα πολυμπριζα ασφαλειας ειναι σχετικο. Σε αλλους εχει θεμα, σε αλλους οχι

Να ζητήσω μία περίεργη παρατήρηση από τους κατόχους.. Την ισχύ του wifi πομπού σε τι ποσοστό σε σχέση με την ισχύ ενός μέσου wifi router θα την κατατάσσατε; πχ στο 50,60% της ισχύος ενός μέσου router. Εντελώς εμπειρικά πάντα!

Ποσοστιαια δε θα μπορούσα να μιλησω. Συγκεκριμενα εχοντας το ZTE VDSL router του ΟΤΕ μπορω να πω οτι η διαφορα τους σε ισχυ σηματος ειναι μηδαμινη.

παιδια σε αυτο μπορουμε να κουμπωσουμε με ethernet συσκευη;

Ναι.

Δημοσ.

Καλοριζικο.Αυτο με τα πολυμπριζα ασφαλειας ειναι σχετικο. Σε αλλους εχει θεμα, σε αλλους οχι

Ναι, ετσι ειναι. Στα devolo με το προγραμμα cockpit, σου δειχνει επακριβως αν παιζει ή οχι και σε τι ταχυτητα, ετυχε να δοκιμασω σε 2 διαφορετικα πολυμπριζα, στο ενα δεν επαιζε καθολου (apc με προστασια υπερτασης), σε αλλο απλο με διακοπτη, επαιζε αλλα εριχνε την ταχυτητα επικοινωνιας κατω απο το μισο, σε σχεση με κατ'ευθειαν πριζα.

Γενικοτερα τα πολυμπριζα δεν συνιστουνται. Αν παραυτα χρησιμοποιησετε ντε και καλα, προτιμηστε καποιο απλο, κατα προτιμηση χωρις διακοπτη on/off.

Δημοσ.

Μπορεί να μου κάποιος τι διαφορά έχει αυτό που συζητάμε εδώ με αυτό: http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa2220-300mbps-av200-wifi-powerline-extender-p-PER.612709

Με ενδιαφέρει αν θα μπορώ να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο μου και ποιες είναι οι διαφορές των δύο συστημάτων;

Δημοσ.

αυτό είναι εξτρά δέκτης αν θες να εγκαταστήσεις και δέυτερο! κάπου αλλου στο σπίτι αλλα για να σου δουλέψει αρχικά θές κάτι σαν και αυτό που πόσταρα που έχει και πομπό για να πάιρνει σήμα από τον ρούτερ αλλά και δέκτη να τον βγάζει αλλού. Αυτός που κοιτάς είναι έκτης που δίνει και ασύρματο αλλά υπάρχει και πιο απλό που σου δίνει μόνο ehternet  και πιο φθηνός εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό είναι εξτρά δέκτης αν θες να εγκαταστήσεις και δέυτερο! κάπου αλλου στο σπίτι αλλα για να σου δουλέψει αρχικά θές κάτι σαν και αυτό που πόσταρα που έχει και πομπό για να πάιρνει σήμα από τον ρούτερ αλλά και δέκτη να τον βγάζει αλλού. Αυτός που κοιτάς είναι έκτης που δίνει και ασύρματο αλλά υπάρχει και πιο απλό που σου δίνει μόνο ehternet  και πιο φθηνός εννοειται.

Ανάποδα, ο πομπός "δίνει" (εκπέμπει) σήμα και ο δέκτης "παίρνει" σήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...