Προς το περιεχόμενο

Tp-link Tl-wpa2220kit 300mbps Av200 Wifi Powerline Extender Starter Kit @eshop 39,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία αξίζει τα λεφτά του και έχει και πολύ καλά σχόλια σαν Powerline extender που διαθέτει και Wifi!

Χτυπήστε το άφοβα! Επόμενη τιμή skroutz 57 ευρώ άρα μιλάμε για πάνω από 25% κάτω άρα είναι σίγουρα προσφορά!

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa2220kit-300mbps-av200-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612576&sid=1

https://www.skroutz.gr/s/3563295/TP-LINK-TL-WPA2220KIT-300Mbps-AV200-WiFi-Powerline-Extender-Starter-Kit.html

Επειδή είναι το πρώτο μου post συγνώμη αν έχουν γίνει κάποια λάθη!

Εnjoy :)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας πω εγω που εχω το 4226 kit (ειναι 500αρι αντι για 300αρι)

Και σαφως πιο ακριβο βεβαια. (το πηρα σε προσφορα απο το amazon στα 70)

Ειναι σαν αυτο εδω αλλα η πηγη εχει πριζα επανω

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612575

Προσθηκη από matrixxx : Γι αυτό μαλλον μιλας που εχει 69.90 στο ΜΜ)

το wifi του δεκτη ειναι απλα καλο χωρις να χανει σημα δεν εχει ομως μεγαλη εμβελεια. Στα 6-7 μετρα με τοιχο αναμεσα δε πιανει καλα. Αποσυνδεσεις δεν παρατηρησα ποτε αλλα αργει να φορτωσει δεδομενα στο κινητο/ipad αν η αποσταση ειναι αυτη που προανεφερα.

Το wired δουλευει μια χαρα, εχω συνδεσει τα PS4/PS3 πανω. Γι αυτο το πηρα ουσιαστικα.

Γενικα καλα δουλευει προς το παρον χωρις να εχω θεματα με στησιματα, αποσυνδεσεις κλπ.

Σε αυτα τα χρηματα το συγκεκριμενο της προσφορας συστηνεται ανεπιφυλακτα

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Η περιαγωγή απο το WiFi του router στο WiFi του δεκτη γινεται χωρις προβληματα; εννοω οτι δεν χρειαζεται να ξανακανεις connect πχ.

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχουν θεματα συνδεσης. Μια φορα στην αρχη μονο και τελος. Δεν τα εχω ξαναπειραξει απο τοτε

Δημοσ.

Το παρήγγειλα ήδη από εχθές το βράδυ. Φίλος που το έχει - ένα εξάμηνο τώρα - έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!

Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Επόμενη τιμή skroutz 57 ευρώ άρα μιλάμε για πάνω από 25% κάτω άρα είναι σίγουρα προσφορά!

[Μια χαρα το ανοιξες το θεμα σου, cool. To μονο σου λαθος ηταν τα θαυμαστικα στο τελος του τιτλου που εφυγαν νωρις νωρις... :)]

Σιγουρα μπορουμε να πουμε ότι είναι προσφορα το θεμα, αλλα το "25% κατω" να πουμε ότι είναι λιγο πλασματικο: Η επομενη τιμη στο σκρουτζ μπορει να είναι 57 ευρω, αλλα αν σκεφτουμε ότι αυτό είναι το AV200 και το επομενο/καλυτερο μοντελο "AV500κιτ" (TP-LINK WPA4220KIT) εχει σκρουτζ από 63 ευρω και 65 ακομα και στα "μεγαλα"/"ακριβα" μαγαζια όπως πλαισιο κλπ, τοτε εχουμε μια καλυτερη εικονα, πιο σφαιρικη.

Και μια επεξηγηση γιατι το ονομα των μοντελων ισως μπερδευει, να πω οτι τo ένα (του θεματος) είναι 200αρι ενώ το άλλο 500αρι (αυτά είναι τα ενσύρματα τους ως powerlines). Το "300" που είναι ιδιο και για τα δυο αφορα το wifi τους.

• Like 1
Δημοσ.

[Μια χαρα το ανοιξες το θεμα σου, cool. To μονο σου λαθος ηταν τα θαυμαστικα στο τελος του τιτλου που εφυγαν νωρις νωρις... :)]

Σιγουρα μπορουμε να πουμε ότι είναι προσφορα το θεμα, αλλα το "25% κατω" να πουμε ότι είναι λιγο πλασματικο: Η επομενη τιμη στο σκρουτζ μπορει να είναι 57 ευρω, αλλα αν σκεφτουμε ότι αυτό είναι το AV200 και το επομενο/καλυτερο μοντελο "AV500κιτ" (TP-LINK WPA4220KIT) εχει σκρουτζ από 63 ευρω και 65 ακομα και στα "μεγαλα"/"ακριβα" μαγαζια όπως πλαισιο κλπ, τοτε εχουμε μια καλυτερη εικονα, πιο σφαιρικη.

Και μια επεξηγηση γιατι το ονομα των μοντελων ισως μπερδευει, να πω οτι τo ένα (του θεματος) είναι 200αρι ενώ το άλλο 500αρι (αυτά είναι τα ενσύρματα τους ως powerlines). Το "300" που είναι ιδιο και για τα δυο αφορα το wifi τους.

Άμα το πάρεις στην στην πράξη για την δουλειά που το θέλουμε οι περισσότεροι και τα 200 mbps είναι υπέρ αρκετά δλδ για streaming full hd και για wireless για brwsing η streaming τα 300 mbps ( που τόσο δουλεύει και το 500 se wireless είναι super) άσε που διαβάζω ότι σε κανέναν που έχει 500 άρι δεν πιάνει σε απόδοση τα 500 με καμία δύναμη εκτός και αν έχεις τρομερά καλή καλωδίωση ρεύματος άρα ποιος ο λόγος να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω για κάτι που δεν το αξιοποιείς ? άσε που αν θές να προσθέσεις μετά εξτρά 500 άρια τα πληρώνεις και πάλι πιο ακριβά :)

Kκοινώς παίρνεις κάτι που δίνει ονομαστικά 500 αλλά δεν τα εκμεταλευεσαι ποτέ :) πχ αν κάποιος δοκιμάσει το 200 και πίανει το 80 % της ονομαστικής απόδοσης του στο σπίτι τα ίδια mbps peak θα πιάσει και με ένα 500 απλά εκεί θα πιάσει το 45% της ονομαστικής.

edit: το έψαξα κι άλλο και ένα 500 άρι σε σχέση με ένα 200 θα σου δώσει 5mbps παραπάνω συνήθως άρα κάνει bootleg  καλωδίωση του σπιτιού ούτως η άλλος άρα μικρές διαφορές στην πράξη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσθηκη από matrixxx : Γι αυτό μαλλον μιλας που εχει 69.90 στο ΜΜ)

Ακριβως. Ηθελα οπωσδηποτε ο αρχικος transmiter να εχει πριζα.  Εχει πεσει αρκετα η τιμη του οπως βλεπετε και απο το τσαρτ του σκρουτζ πανω δεξια

https://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226KIT-AV500-Powerline-WiFi-Kit.html

οταν εγω το πηρα εδω επαιζε 99+. Πλεον στο αμαζον εχει 82

Ισως ειναι και αυτο προσφορα

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Το μόνο εγώ που δεν έχω καταλάβει ακόμη είναι αν παίζουν πάνω σε πολυμπριζα ή όχι άλλοι λένε ότι παίζουν άλλοι όχι!

Δημοσ.

Τον δικο μου transmitter (πηγη) που ειναι με πριζα επανω τον εχω πανω στη πριζα και πανω στην πριζα της πηγης εχω συνδεσει πολυπριζο. Γνωστος μου εχει transmitter σαν αυτο της προσφορας πανω σε πολυπριζο και λεει οτι του δουλευει κανονικα.

Το receiver το εχω σε πολυμπριζο που ειναι στην πρωτη θεση κοντα στο καλωδιο του πολυμπριζου που παει στην πριζα. Παιζει κανονικα.

Δημοσ.

Εχω το σετακι: http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa411kit-av500-mini-powerline-adapter-starter-kit-p-PER.612531

Τα εχω συνδεσει σε διαφορετικο οροφο με τριφασικο ρευμα στο σπιτι....Απο τοτε που τα εβαλα παιζουν αψογα χωρις αποσυνδεσεις και μαλιστα εχω συνδεσει στον κατω οροφο(πανω στο ενα),ρουτερ ως access point.Αυτο που παρατηρησα και μπορει να βοηθησει ειναι οτι δουλευουν πανω σε πολυμπριζα ασφαλειας ΑΛΛΑ μονο αν αυτα δεν εχουν φιλτρα προστασιας για κεραια ή τηλεφωνο.Δηλαδη να ειναι σκετα πολυμπριζα προστασιας απο υπερταση Δεη και οχι να εχουν αντικεραυνικη προστασια κεραιας ή προστασια τηλεφωνικης γραμμης.Το πολυμπριζο παντως δεν εχει καμμια επιπτωση στην ταχυτητα.

Δημοσ.

Να σημειωσω και εγω (οντας κατοχος του παραπανω) οτι το συστηνω και εγω απο τη μερια μου.

Σταθερό, αρκετά ταχύ και σε γενικές γραμμές κάνει αυτό που υποσχεται.

Προσοχή μόνο να υπενθυμισω οτι πρεπει να βρισκονται στο ιδιο δικτυο ρευματος (οπως ισχυει και για ολα τα παρομοια kits). Δεν μπορουμε να το συνδεσουμε σε διαφορετικά σπίτια (άλλο δίκτυο ρευματος).

Φυσικά δουλευουν απροβληματιστα και πάνω σε πολύμπριζο και εν αντιθέση με το φίλο @GPOWERR σε μένα προσωπικά δουλέυουν κανονικότατα πάνω σε πολύμπριζα που εχουν προστασία κεραίας και τηλεφωνικής γραμμής.

Δημοσ.

Να σημειωσω και εγω (οντας κατοχος του παραπανω) οτι το συστηνω και εγω απο τη μερια μου.

Σταθερό, αρκετά ταχύ και σε γενικές γραμμές κάνει αυτό που υποσχεται.

Προσοχή μόνο να υπενθυμισω οτι πρεπει να βρισκονται στο ιδιο δικτυο ρευματος (οπως ισχυει και για ολα τα παρομοια kits). Δεν μπορουμε να το συνδεσουμε σε διαφορετικά σπίτια (άλλο δίκτυο ρευματος).

Φυσικά δουλευουν απροβληματιστα και πάνω σε πολύμπριζο και εν αντιθέση με το φίλο @GPOWERR σε μένα προσωπικά δουλέυουν κανονικότατα πάνω σε πολύμπριζα που εχουν προστασία κεραίας και τηλεφωνικής γραμμής.

Σε μενα ισως δεν δουλευουν στα συγκεκριμενα πολυμπριζα λογω επιπλεον τριφασικου ρευματος και πιθανον λογω 3οροφης  παροχης(<300μ καλωδιωσης)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...