Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να αγορασω το 

ASUS TRANSFORMER BOOK

Η χρηση που επιθυμω απ αυτο ειναι κυριως στη σχολη για σημειωσεις, εργασιες office και απο Gaming μονο Hearthstone και κανα Minecraft. 

Θα μπορει να ανταπεξελθει σε αυτα? Τα χρηματα που το δινει στο eshop ειναι καλα ή εχει παιξει και αρκετα πιο κατω?

Κατι ακομα, σημαντικο..

Επειδη αν τελικα προβω στην αγορα θα ειναι το πρωτο μου Windows tablet.. πως ειναι αυτα? Κανονικο περιβαλλον windows, που στην εκκινηση υπαρχει bios κτλ ή ειναι περισσοτερο περιορισμενα τα πραγματα? 

Σε συγκριση με κατι τετοιο: http://www.amazon.fr/Lenovo-Flex-10-Touch-Microsoft/dp/B00J4ICC2S/ref=sr_1_15?s=computers&ie=UTF8&qid=1400379782&sr=1-15&keywords=lenovo+ordinateur+portableΠοιο εχει περισσοτερες δυνατοτητες? 

Ευχαριστω εκ των προτερων 

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Είναι κανονικά windows 8 στα οποία μπορείς να βάλεις κανονικά ότι προγράμματα έχεις και στα desktop - laptop.
Το hearthstone επειδή το παίζει φίλος στο tablet το συγκεκριμένο το σηκώνει για minecraft δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο και σε αυτό. Σε χαμηλότερη τιμή δεν έχει παίξει από όσο θυμάμαι, αλλά αυτή είναι η τιμή που κυκλοφορεί τώρα τελευταία, τουλάχιστον τόσο το είχαν και τα public, multirama, you, media, πριν 1-2 βδομάδες. Το κατόπιν παραγγελίας δεν θα το εμπιστευόμουν και πολύ από το e-shop, συνήθως σημαίνει δεν θα παραλάβεις ποτέ :P
Σε σύγκριση με αυτό το lenovo του amazon θα προτιμούσα 10 φορές το asus λόγο μεγέθους, λόγο του ότι είναι hybrid, αφαιρείται δηλαδή η οθόνη και γίνεται tablet και λόγο πιο νέας γενιάς επεξεργαστή, το μόνο θετικό είναι ο μεγαλύτερος χώρος, αλλά σε αυτή την περίπτωση κοίτα μήπως υπάρχει σε λογική τιμή το asus με τον επιπλέον 500αρι πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα ο επεξεργαστης αυτου του αμαζον ειναι πιο καινουργιος απτου Asus: http://ark.intel.com/compare/76759,79050

Δεν με καιει τραγικα η δυνατοτητα του να βγαινει η οθονη και να γινεται ταμπλετ. Με νοιαζει η δυναμη του επεξεργαστη και οι δυνατοτητες αναβαθμισημοτητας/future proof 

Oσον αφορα την διαθεσιμοτητα, δεν θα χα προβλημα να το παρω και εδω αν "δεν μπορει" το ε-σοπ: http://www.electrostore.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=389&Itemid=303 για παραδειγμα :)

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Όντως οι επεξεργαστές είναι παρόμοιοι και ο celeron είναι πιο καινούργιος. Παρόλα αυτά και βάση του link που παρέθεσες θα επέλεγα τον cpu του asus λόγο quadcore quadthreads και μεγαλύτερης cache memory.

Δεν ξέρω για το lenovo αλλά σίγουρα το t100 δεν έχει δυνατότητα αναβάθμισης, ούτε σε σκληρό, ούτε σε ram και προφανώς cpu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κοιτας μονο τους πυρινες.Υπαρχουν 4 ΠΟΛΥ σημαντικοι λογοι να πας σε Bay trail:

1.Quick sync Video

2.Connected standby(παθητικο συστημα ψηξης)

3.Μικροτερη καταναλωση=μεγαλυτερη αυτονομια

4.Δωρεαν ms office 2014 home and student edition(139€) 

Και τελος ο bay trail(Z3740) του t100 ειναι πιο δυνατος απο το N2806!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και το samsung galaxy tab 10.1'' T520 OCTA CORE 340,00  http://www.skroutz.gr/s/4575124/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Wi-Fi-16GB.html

Δεν υπαρχει μεταξυ τους συγκριση αγαπητε.....

Το ένα είναι παιχνιδακι και το άλλο εργαλειο που εχει και αυτό την fun πλευρα του....ασε που το Samsung δεν ερχεται με πληκτρολογιο οποτε μιλαμε για πολλα χρηματα παραπανω.

Να πω κατι λιγο σχετικο ασχετο, ειδα vs note 8 με vivotab 8 στο youtube. Επεσε πολύ γελιο....μεταξυ των αλλων ειχε φορτωσει το adobe pdf reader τα ειχε διπλα διπλα σε portrait mode και όπως ρολαρε και στα 2 να αλλαξει σελιδα, στο vivotab ητανε ακαριαιο και στο note8 για κλαματα....να μην μιλησω βεβαια για λοιπες συγκρισεις.... 

Πριν μου πει κανεις ότι το Note8 είναι παλιο μοντελο, να πω ότι εχω δει διπλα του και το καινουργιο tab pro8 (πανακριβο) επισης μακραν πισω και μεσα στο lag....περαστικα Sammy αν και είμαι ευτυχης κατοχος galaxy note 2 (φυσικα με Nova launcher επανω)  και εκει της βγαζω το καπελο.

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και βιντεο μεταξυ tab 8 pro και thinkpad 8,για οποιο θελει να δει τα δυο τελευταια μοντελα των δυο πλατφορμων!

Δημοσ.

Δεν με καιει τραγικα η δυνατοτητα του να βγαινει η οθονη και να γινεται ταμπλετ. Με νοιαζει η δυναμη του επεξεργαστη και οι δυνατοτητες αναβαθμισημοτητας/future proof

Δύναμη επεξεργαστή αν θες κάτι ποιο δυνατό δες τη σειρά surface Pro και Dell venue 11 pro που κυκλοφορούν εκδόσεις με ι5 cpu.

Future proof στα τάμπλετ δεν υπάρχει. Το τοπ σήμερα σε 6-8 μήνες μπορεί ναι φαίνεται πρωτόγονο. Όσο για αναβαθμίσεις ξέχασε τες, τάμπλετ αγοράζεις, όχι tower.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει μεταξυ τους συγκριση αγαπητε.....

Το ένα είναι παιχνιδακι και το άλλο εργαλειο που εχει και αυτό την fun πλευρα του....ασε που το Samsung δεν ερχεται με πληκτρολογιο οποτε μιλαμε για πολλα χρηματα παραπανω.

Το πρότεινα για τούς παραπάνω  λόγους επεξεργαστή ανάλυση οθόνης και τιμή  και δεν το συγκρίνω  με το asus

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο για αναβαθμίσεις ξέχασε τες, τάμπλετ αγοράζεις, όχι tower.

Εχω συνηθισει να χρησιμοποιω ThinkPads που μπορεις να αλλαξεις απο καρτα WAN3g εως επεξεργαστη κτλ. Φοβαμαι πως θα νιωσω αρκετα περιορισμενος χωρις καμια προσβαση σε τιποτα... αλλα λογικα ψυχολογικο ειναι και θα μου περασει. Χα!

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σαϊνόμπι, on 18 May 2014 - 12:26 PM, said:Σαϊνόμπι, on 18 May 2014 - 12:26 PM, said:

Εχω συνηθισει να χρησιμοποιω ThinkPads που μπορεις να αλλαξεις απο καρτα WAN3g εως επεξεργαστη κτλ. Φοβαμαι πως θα νιωσω αρκετα περιορισμενος χωρις καμια προσβαση σε τιποτα... αλλα λογικα ψυχολογικο ειναι και θα μου περασει. Χα!

Ακομη και τα υβριδικα σημερα,ειναι τυπου ultrabooks και οι μνημες ακομη ειναι on board(στα περισσοτερα)!Πιο παλια ηταν οπως τα λαπτοπς και τους αλλαζες τα φωτα,αλλα οχι τωρα!

Θελει ψαξιμο για να βρεις καποιο τετοιο και σιγουρα θα ειναι ακριβουτσικο για το budget σου!

Kοιτα το dell venue 11 pro(icore version) αν θες προσβαση στο εσωτερικο και πειραγματα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Μπορεις αν θες να περιμενεις λιγο μεχρι να ανακοινοθει το t200 για να δεις αν θα εχουμε 4gb ram και 64αρι λογισμικο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...