web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλημερα στους αυπνους.εχω ενα θεμα στο λαπτοπ,εχουν χαλασει οι θυρες usb και εχει μεινει μονο η e-sata.υπαρχει στην ελληνικη αγορα μετατροπεας για να βγαλουμε απο το esata usb?βρηκα στο ebay,απλα μας ψιλοβιαζει.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τι laptop έχεις? Συνήθως οι USB πόρτες από την μια πλευρά του laptop είναι σε ανεξάρτητο board, που μπορεί να αντικατασταθεί.
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ξερω πως αλλαζουν,απλα δε θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια τωρα.υπαρχει αυτο το προιον στην ελληνικη αγορα?
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Προτιμάς να αγοράσεις έναν eSATA to USB αντάπτορα αντί ένα USB board που κοστίζει όχι παραπάνω από 5€ και θα κάνεις σωστά την δουλειά σου? http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Satellite-L655-USB-Port-Board-W-Cable-DA0BL6TB6F0-/380867126570?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58ad73252a
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 H αληθεια ειναι οτι δεν εχω συναντησει το board που λες,σε κανενα λαπτοπ,ξερω ομως να αλλαξω τα ports.το θεμα ειναι οτι μας ψιλοβιαζει,γιατι πρεπει να γινει format και δε δουλευει ουτε το dvd του.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 H αληθεια ειναι οτι δεν εχω συναντησει το board που λες,σε κανενα λαπτοπ,ξερω ομως να αλλαξω τα ports. το θεμα ειναι οτι μας ψιλοβιαζει,γιατι πρεπει να γινει format και δε δουλευει ουτε το dvd του. Γι' αυτό σου λέω, πες μας τι laptop έχεις για να δούμε τι board παίρνει, πόσο κοστίζει και πόσο χρόνο παραλαβής έχει, για να κάνεις την δουλειά σου. Πάντως από το λίγο που έψαξα, USB σε eSATA βρήκα πολλά. eSATA σε USB κανένα. http://www.dx.com/s/esata+to+usb+adapter
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/1-in-2-eSATAp-Power-over-eSATA-Male-to-USB-A-Female-eSATA-Female-Adapter-/230765147900?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item35baacb6fcfujitsu amilo pi 3560
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Και οι 2 USB του laptop αυτού είναι σε ένα board, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω κάπου. Αν θέλεις να φορτώσεις λειτουργικό, έχεις σκεφτεί να το κάνεις με μια SD κάρτα από το Card Reader?
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πολυ αλη ιδεα,αλλα δεν εχω τοσο μεγαλη καρτα.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Αν πιάνουν τα χέρια σου, γιατί δεν δοκιμάζεις να κολλήσεις ένα USB καλώδιο στην motherboard και να ενώσεις ένα USB hub? Τίποτε άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 αυριο θα δοκιμασω την ιδεα με το card reader,μου αρεσε πολυ.υποθετω ειναι σα να κανω Boot απο δισκο με yumi η κατι παρεμφερες ε?δεν πιανουν τοσο τα χερια μου και ψαχνουμε μια γρηγορη λυση,γιατι πρεπει να το δωσω σε ενα φιλο για να κανει τη δουλεια του.
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 και το θεμα ειναι οτι δε θελω να κατσω να λυσω μητρικη,θελει λιγη ωρα το συγκεκριμενο,οποτε ψαχνουμε μια πιο αναιμακτη λυση εχει καποιο ιδιαιτερο feature? ρωταω επειδη το yumi με εχει βολεψει.παιρνει μηπως 2 λειτουργικα στο ιδιο partition? τελικα υπαρχει στην ελληνικη αγορα αυτο που ρωτησα στην αρχη,για να χρησιμοποιησουμε και τη usb αν χρειαστει ? 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλημερα,καταρχην εχετε δοκιμασει αν η esata ειναι και usb?Δεν ειναι κατι "εξωτικο" αυτο, βαζεις κανονικα usb!(για παραδειγμα συνδεει εξωτερικους usb δισκους)Πιθανοτατα, αυτο υπαρχει/παιζει και στο Fujitsu,οπως και σε πολλα MSI, HP, κλπ κλπ ειναι αυτο: 1
web_assasin Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εισαι αρχηγος,δεν το ηξερα αυτο!ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα