Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν μερικους μηνες αγορασα τον 128αρη SSD μου με σκοπο να τρεχω σε αυτον λειτουργικο, games και προγραμματα αλλα τελικα διαπιστωσα οτι ειναι λιγος.... οποτε σκεφτομαι να παω σε αγορα HDD για χρηση προγραμματων και αποθηκευσης. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τους WD blue και black caviar 1TB (περισσοτερο black) και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος αλλος που θα επρεπε να κοιταξω για την χρηση που ανεφερα περιπου σε αυτα τα λεφτα δηλαδη να μην ξεπερναει την τιμη του WD black 1TB.

Δημοσ.

O black ειναι παρα πολυ καλός δίσκος και με 5 χρόνια εγγύηση το εχω και εγω για τα παιχνίδια , το μονο μειονέκτημα που εχει αυτη η σειρά ειναι οτι οταν γράφει και διαβάζει κανει εναν θόρυβο ο δίσκος οποτε αν δεν σε πηράζει αυτο πήγαινε στον black, αλλιως υπάρχει και ο πολυ καλος blue

Δημοσ.

Ωραια μια χαρα. Δηλαδη να μην σκεφτω καν για seagate ετσι;

Edit: συγκεκριμενα barracuda 1TB.

Δημοσ.

Πολυ καλος και ο barracuda 1TB αλλα αν σε ενδιαφερει η εγγυηση ο Black ειναι μονοδρομος.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος και απο τους δυο. Ο Barracuda ειναι ομως αθορυβος ενω ο Black με τιποτα.

Δημοσ.

Φυσικα και με ενδιαφερει η εγγυηση αλλα τετοιους δισκους δεν τους φοβαμαι ιδιαιτερα και σκεφτομαι να διαλεξω τον πιο value for money

Δημοσ.

Σωστη η επισημανση του Βασιλη για τις μεγαλυτερες θερμοκρασιες του Black.

Και να συμπληρώσω πως αυτός είναι και κύριος λόγος που θα τον αποσύρω σύντομα. Οι θερμοκρασίες είναι της ώρας μετά από 6 ώρες λειτουργίας.Τα καλοκαίρια παίζει στους 44 και γι αυτό στους καύσωνες τον έβγαζα off.

Γενικά πάντως είμαι της άποψης για σκληρό ότι φτηνότερο-μεγαλύτερο δηλ. Green στα 2TB. To 1 TB γεμίζει πολύ εύκολα πλέον.

post-135814-0-51701700-1400422360_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...