Liakos10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πριν μερικους μηνες αγορασα τον 128αρη SSD μου με σκοπο να τρεχω σε αυτον λειτουργικο, games και προγραμματα αλλα τελικα διαπιστωσα οτι ειναι λιγος.... οποτε σκεφτομαι να παω σε αγορα HDD για χρηση προγραμματων και αποθηκευσης. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τους WD blue και black caviar 1TB (περισσοτερο black) και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος αλλος που θα επρεπε να κοιταξω για την χρηση που ανεφερα περιπου σε αυτα τα λεφτα δηλαδη να μην ξεπερναει την τιμη του WD black 1TB.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Black μια χαρά, αν θες να γλιτώσεις κάνα 20αρικο πας στον Blue (τον Ezex, ξέρεις).
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 O black ειναι παρα πολυ καλός δίσκος και με 5 χρόνια εγγύηση το εχω και εγω για τα παιχνίδια , το μονο μειονέκτημα που εχει αυτη η σειρά ειναι οτι οταν γράφει και διαβάζει κανει εναν θόρυβο ο δίσκος οποτε αν δεν σε πηράζει αυτο πήγαινε στον black, αλλιως υπάρχει και ο πολυ καλος blue
anonymous-root Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Με κάμποσους blue χτυπημένους στα χέρια μου, θα σου έλεγα και εγώ για black.
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ωραια μια χαρα. Δηλαδη να μην σκεφτω καν για seagate ετσι; Edit: συγκεκριμενα barracuda 1TB.
silverado Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πολυ καλος και ο barracuda 1TB αλλα αν σε ενδιαφερει η εγγυηση ο Black ειναι μονοδρομος. Εγω ειμαι ευχαριστημενος και απο τους δυο. Ο Barracuda ειναι ομως αθορυβος ενω ο Black με τιποτα.
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Φυσικα και με ενδιαφερει η εγγυηση αλλα τετοιους δισκους δεν τους φοβαμαι ιδιαιτερα και σκεφτομαι να διαλεξω τον πιο value for money
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Είναι και το θέμα θερμοκρασιών.Ο μοναδικός black που έχω είναι και ο ποιό θερμός δίσκος μου. Υπάρχει και αυτός https://www.skroutz.gr/s/2195283/Western-Digital-Red-1TB-SATA-III.html?from=catspan Αν και με επιπλέον 12Ε έχεις την 5ετη εγγύηση του Black.
silverado Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Σωστη η επισημανση του Βασιλη για τις μεγαλυτερες θερμοκρασιες του Black.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Σωστη η επισημανση του Βασιλη για τις μεγαλυτερες θερμοκρασιες του Black. Και να συμπληρώσω πως αυτός είναι και κύριος λόγος που θα τον αποσύρω σύντομα. Οι θερμοκρασίες είναι της ώρας μετά από 6 ώρες λειτουργίας.Τα καλοκαίρια παίζει στους 44 και γι αυτό στους καύσωνες τον έβγαζα off. Γενικά πάντως είμαι της άποψης για σκληρό ότι φτηνότερο-μεγαλύτερο δηλ. Green στα 2TB. To 1 TB γεμίζει πολύ εύκολα πλέον.
kostandinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 η πας στο black η σ'αυτον που σου υπεδειξε ο Vasilis 07 ειναι καλυτεροτερος του black , παντως μη πας σε green η σε blue
Liakos10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αγορασα τον black. Ευχαριστω για τις προτασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα