Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα συναρμολόγησα το καινουριο   pc μου...ολα καλα ολα ωραια μεχρι που εβαλα το cd με τα windows 8 και τον αναψα...

Αυτο που μ εβγαλε ηταν: 
<Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key>
ενω απο το BIOS εχω επιλεξει ως πρωτη συσκευη το CD ROM
επισης οταν προσπαθησα να εγκαταστησω τα windows 7 απο ενα USB μου εγραψε: Disk Error press any key to restart boot from USB

Δημοσ.

γεια σου φιλε.μερικες ερωτησεις.

στο bios βλεπεις τον σκληρο σου δισκο?αν ναι με τι προτοκωλλο συνδεσμολογιας?scsi ide raid?

υποστηριζει η μηττικη σου εκκινηση απο usb?

υπαρχει περιπτωση ακομα και sto boot order priority  να εχεις ορισει σαν πρωτη το cd  σου παλι να μην το βλεπει και να πρεπει να μπεις στο boot menu και να το δωσεις απο εκει οπως επισης μου εχει τυχη να μην μπορω να το κανω με τοn oδηγο cd του pc αλλα με καποιο usb external

Δημοσ.

η μητρικη μου ειναι αυτη---> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25081&cat=3
το CD το αναγνωριζει σαν επιλογη και επισης προσπαθησα να το ξεκινησω σιγκεκριμενα πατωντας το αλλα το ιδιο αποτελεσμα ειχα
στις θυρες SATA εχει  επιλογες για AHCI (προεπιλεγμενη) ,  raid  και IDE

αλλαξα και απο legacy σε uefi αλλα παλι το ιδιο

Δημοσ.

Δεν εχεις συστοιχια raid σωστα?κανε ενα load default στο bios.ειπες hard disk και cd rom τα βλεπει κανονικα στο bios ε;

Δημοσ.

την επιλογη για raid  την εχει...εκανα και load default αλλα τιποτα...ολα τα βλεπει κανονικαα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...