Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω ένα budget μέχρι 1000 ευρώ (ελπίζω με το mundial να έχει καλές εκπτώσεις!!!) για 46-47 ιντσών (1.05 πλάτος max) σε 2.30μ και 2 παιδιά (υπάρχει λόγος που το αναφέρω). Οι ερωτήσεις μου για πρόταση τηλεόρασης:

1) Ενεργητικό ή παθητικό 3d? Το κόστος των γυαλιών αξίζει για να πάρω ενεργητικό? Η κάθε εταιρία έχει μόνο παθητικά ή μόνο ενεργητικά γυαλιά και όχι συνδυασμό? Θα είναι όντως κουραστικό για τα παιδιά (και για μένα, χα!) το ενεργητικό όπως 'ακούγεται' ?

2) Ποιές τηλεοράσεις υποστηρίζουν τα περισσότερα video/audio formats (είμαι fan ταινιών από usb) και τύπους εξωτερικών υποτίτλων (σε 2d και 3d)

3) Αξίζει να πάω σε περσινή (π.χ. LG46LA609s ή Samsung 46F6500/F6800) ή να πάω σε φετινή? Για παράδειγμα σειρά H στην Samsung?

Είναι αρκετές οι ερωτήσεις αλλά μερικές προτάσεις θα με βοηθήσουν πολύ

Σας ευχαριστώ

Στέφανος

Δημοσ.

Μια καλη προταση με ρεστα 1 ευρω (αν μπορεις να ανεβεις 3'') http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/THOMSON-50UW9766,99452,498528,1216713.html

Δυστυχως η καμιναδα του τζακιού έχει πλάτος 1.05. Αυτή που προτείνεις είναι 1.12 (αν είδα καλά).

Όσον αφορά το usb και τα formats που υποστηρίζονται έχεις εμπειρία?

Δημοσ.

Έχεις καλές εντυπώσεις για αυτήν που προτεινεις; Δηλαδή την έχεις δουλέψει;

Οχι δεν την εχω δουλεψει, αλλα τα χαρακτηριστικα της ειναι πολυ καλα συναρτησει της τιμης της.

Αν θες λεπτομέρειες, δες εδω.

Δυστυχως η καμιναδα του τζακιού έχει πλάτος 1.05. Αυτή που προτείνεις είναι 1.12 (αν είδα καλά).

Όσον αφορά το usb και τα formats που υποστηρίζονται έχεις εμπειρία?

Κριμα, δεν εχω καποια να προτεινω στο μεγεθος που σε βολευει :-/ 

Δημοσ.

Ξέρετε μήπως για το παρακάτω?

Ποιές τηλεοράσεις υποστηρίζουν τα περισσότερα video/audio formats (είμαι fan ταινιών από usb) και τύπους εξωτερικών υποτίτλων (σε 2d και 3d)

->Θα μου πεις δεν παίρνεις ένα εξωτερικό σκληρό με 10 διαφορετικά formats ταινιών και να τις δεις επιτόπου? Απλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει πρόβλημα με sony ή LG

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει το 2011 μια LG, την 42LX6500 η οποία δε μου έπαιζε τον ήχο όταν ήταν DTS. Και είχα βρει ένα προγραμματάκι και το μετέτρεπα σε Dolby Digital. 

Δεν ξέρω αν εξακολουθούν να έχουν αυτό το θέμα οι LG. 

Δημοσ.

Κι εγω κατοχος μιας 42αρας  LG 3D απο περυσι στο πατρικο μου (δεν θυμαμαι μοντελο) και εχω το ιδιο προβλημα με τις DTS ταινιες.. 
Νομιζω και μερικες Samsung εχουν το ιδιο θεμα αλλα δεν παιρνω ορκο.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει θέμα με πνευματικά δικαιώματα γι αυτό και η υποστήριξη DTS δεν υποστηρίζεται πλέον από συσκευές (εξαιρούνται οι ενισχυτές βέββαια).

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω όριο τα 1.05 πλάτος οπότε πάω για 46-47 και μερικές frameless 48 (είδα κάποιες στο internet από samsung). Αλήθεια η 46F6800/F7000 αξίζουν? Ξεφευγουμε λίγο από τιμή αλλά είναι ανάλογες με π.χ. σειρά H που είναι φετινή (νομίζω?)?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ήδη έπεσε από εχθές κάτω από 800....Λες να πέσει και άλλο ελέω mundial για να φύγουν τ' αποθέματα?

Δημοσ.

Λογικά, όσο περνάει ο καιρός, η τιμή θα πέφτει.

Ελπίζω στο μουντιάλ, να μην ανέβουν τεχνητά οι τιμές, λόγω της -όποιας- αυξημένης ζήτησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...