pafel82 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 καλησπερα στους φιλους του φορουμ,εχω ενα προβληματακι με τη μητρικη καρτα του σταθερου μου υπολογιστη.ειναι η asus m2a-vm με ενσωματωμενη καρτα γραφικων κ ηχου κ μετα απο χρονια ειπα να αναβαθμισω τον υπολογιστη απο windows xp σε 7 και ενω ολα δειχνουν οκ ο υπολογιατης δεν εχει ηχο κ βγαζει γραμμες ωρες ωρες σαν να μην εχουν περαστει καλα τα drivers,τα οποια κατεβασα για τα 7 απο το σαιτ της ασους,γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?επισης κατι που με υποπτυει αλλα δε ξερω ποσο πιθανο ειναι,ενας λογος που εκανα το φορμαν ηταν για να δω αν θα λειτουργει το ποντικι το οποιο μου ειχε κολλησει και δε λειτουργουσε αλλα ηταν θυρας ps/2 ενω οταν εβαζα με usb ολα ηταν οκ και λεω μηπως η μητρικη αρχιζει να εχει προβλημα με τις θυρες της και πχ αυτη του ποντικιου,του ηχου κ της οθονης εχουν καποια βλαβη
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Με τα xp δεν ειχες κανένα πρόβλημα ; Δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor και σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel , δοκίμασε επισης καποια αλλη κάρτα γραφικών. Έτσι οπως το περιγράφεις ομως την μια να μην λειτουργεί ο ήχος την αλλη το ποντίκι ισως να ειναι και motherboard αλλα ας μην βιαζόμαστε
pafel82 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 οχι δεν ειχα κανενα προβλημα πριν,απλα ξαφνικα δε λειτουργουσε το ποντικι και ειπα να κανω ενα φορματ μετα απο 2-3 χρονια και να βαλω τα 7αρια.δεν εχω αλλη καρτα γραφικων και το μονο που σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω για να δω αν ειναι θεμα μητρικης ειναι να ξαναβαλω τα χρ να δω αν θα εχει παλι θεματα στο βιντεο και τον ηχο.
geo_Ath Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Windows update έχεις κάνει; Πολλές φορές σου βγάζει καινούργιες εκδόσεις με drivers.
Poincareγρ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Επειδή είναι λίγο παλιά η μητρική, μπορεί να έχει θεμα συμβατότητας με τα windows 7. τσέκαρε αν έχουν αναγνωριστεί όλες οι συσκευές του υπολογιστή, και δοκίμασε να κάνεις update στο Bios (αν ξέρεις πως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα