KAKADI Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι άσχετα ειναι όλα φίλε. Συμφωνώ πως η ικανοποίηση που παίρνεις όταν ασχολείσαι με κάτι που σ αρέσει ειναι ο μεγαλύτερος παράγοντας. Άσχετες όμως δεν ειναι οι ρυθμίσεις, ούτε οι φακοί, ούτε τα φλας, ούτε τα τριποδα, ούτε τα φίλτρα.. Όλα ειναι μέρος της απόλαυσης σου καθώς ειναι όλα προσωπικές επιλογές και βοηθούν σε τεχνικές που εφαρμόζεις. Δεν ειναι πρόβλημα μου το ότι δε το καταλαβαίνεις αυτο. Καλός γίνεσαι φίλε όταν ασχολείσαι με κάτι που σ αρέσει αργά ή γρηγορα. Απλά αν ασχολείσαι με κινητό, το οποίο δε το χω ξανακούσει κ όλας, σου παίρνει κάμποσο παραπάνω... Έχεις δίκιο ότι ίσως ήταν λανθασμένη η δήλωση μου. Δε ξέρω και δε με νοιάζει να μάθω να σου πω την αλήθεια. Για άλλο λόγο μπήκα εδώ και κατέληξα να λέω αλλα κ να είμαι off topic. Η κοπέλα αν θέλει ένα κινητό να τραβάει καλές φωτό ας πάρει το lumia έτσι κ αλλιώς δεν διαφώνησα ότι ειναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό. Δεν έχω ασχοληθεί κ όλας. Κατα τα αλλα σορρυ γι τα off topic και σορρυ αν έθιξα κάποιον για την ενασχόληση του με τη φωτογραφική μηχανή του αν λόγω κινητού... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα