Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα lg g2  πολύ ευχαριστημένη δεν μπορώ να πώ, αλλά οχι τόσο από την κάμερα,σκεφτομαι να το δώσω για να παω σε τελειως διαφορετικο όπως iphone 5s, ξέρω τελείως διαφορετικό λειτουργικό, το έχω δουλέψει κ αυτό, μ αρεσει η απλότητα του, αλλα φυσικά μ αρεσει και η dynat;othta παραμετροποιησης στο lg, θα ήθελα γνώμες ώς προς την κάμερα του iphone 5s, ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε συνθήκες με καλό φωτισμό δεν θα δείς καμία διαφορα. Σε χαμηλό φωτισμό, το 5S θα πάρει καλύτερη φωτογραφία αλλα και πάλι οι πιθανότητες είναι να μην μείνεις ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα.

Αν θές κάτι που να παίρνει πραγματικά καλές φωτογραφίες, δες προς Nokia  όπως το 1020, αλλά εκεί θα στερηθείς και την παραμετροποίηση του android, και το οικοσύστημα του iOS.

Επίσης ακούγεται οτι και οι ναυαρχίδες τις Sony παίρνουν εξαιρετικές φωτογραφίες, αλλα δεν έχω προσωπική εμπειρία με κάποια απο τις συκευές οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι.

Τέλος, η πρόταση μου είναι να παραμείνεις με το G2, δεν θα βρείς καλύτερο συνολικό πακέτο σε τηλέφωνο αυτή τι στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δεις και την σειρά Lumia, τα περισσότερα high end έχουν συνήθως πολύ καλές κάμερες. Επίσης το windows phone είναι αρκετά προσιτό και γρήγορο.

To 1020:

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση αυτό που λες, πόσο μάλλον μόνο και μόνο για καλύτερη κάμερα.

Πάρε μια φωτογραφική απλά..

• Like 1
Δημοσ.

καλα οντως με τα συν 300 που θα δωσεις για το 5s παίρνεις αξιοπρεπέσταστη φωτογραφική μηχανη

Δημοσ.

Μπορεις να δεις και το htc m8. Μην σε απασχολουν τα 4 mp, βγαζει καλες φωτογραφιες....

Μέχρι τα 5 μέτρα. 

Εντάξει, είπαμε, αν θέλει φωτογραφία από android η Samsung έχει το καλύτερο software που ούτε η Sony δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα, αν και επιφυλάσσομαι μέχρι να δω δείγματα από το Z2. 

Το Iphone έχει την ευκολία οτι βγάζει καλές φωτογραφίες στο auto, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται ο χρήστης να ψαχτεί ιδιαίτερα. Από την άλλη δεν αξίζει επουδενί να δώσει κάποιος το G2 για να πάρει το 5s. Χίλιες φορές να πάρει μια φωτογραφική αν είναι τόσο σημαντικό. Ούτως ή άλλως στη καλύτερη περίπτωση οι φωτογραφίες θα καταλήξουν στο fb που μειώνει την ανάλυση.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, οκ με ενδιαφερει η καμερα, αλλα σε συνδυασμο με το κινητο, αλλιως φυσικα θα έπαιρνα φωτογραφικη μηχανη, δηλαδη, σαν συσκευες αν καταλαβα καλα θεωρειτε καποιοι καλυτερο το g2

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, οκ με ενδιαφερει η καμερα, αλλα σε συνδυασμο με το κινητο, αλλιως φυσικα θα έπαιρνα φωτογραφικη μηχανη, δηλαδη, σαν συσκευες αν καταλαβα καλα θεωρειτε καποιοι καλυτερο το g2

Σαν συσκευές σε σύνολο εννοείται οτι είναι καλύτερο το G2. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλότητα στην καθημερινή χρήση,πιο όμορφο κινητό εξωτερικά το αι φον αλλά το g2 σου προσφέρει αυτονομία,κανένα λαγκ γενικά ένα κινητό που ευχαριστιέσαι να του βγάζεις τα μάτια.Τώρα στο θέμα κάμερας την μέρα νομίζω πως υπερτερεί το g2 το βράδυ όμως υστερεί αρκετά.Οπότε κάτσε και ζύγισε τα και κατέληξε ποια συσκευή θεωρείται ιδανική σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Δημοσ.

Υποκειμενικό το ότι το lg g2 ειναι καλύτερο του iPhone 5s.. Ξεκάθαρο αυτο. Βάση και μονο αυτού εγώ θα έλεγα να δουλέψεις και ένα 5s και οποίο σου αρέσει περισσότερο να έχεις.

Διαφορετικά λειτουργικά και διαφορετικές φιλοσοφίες δε συγκρινονται. Ειναι θέμα προτίμησης..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υποκειμενικό το ότι το lg g2 ειναι καλύτερο του iPhone 5s.. Ξεκάθαρο αυτο. Βάση και μονο αυτού εγώ θα έλεγα να δουλέψεις και ένα 5s και οποίο σου αρέσει περισσότερο να έχεις.

Διαφορετικά λειτουργικά και διαφορετικές φιλοσοφίες δε συγκρινονται. Ειναι θέμα προτίμησης..

Sent from my iPhone using Insomnia

Σε θεμα hardware και τιμης το lg g2 ειναι αντικειμενικα καλυτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...