Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας μεχρι τωρα ξερω να σχεδιαζω απλες στατικες ιστοσελιδες με ελαχιστη λειτουργικοτητα (html + css και λιγο javascript). Το ερωτημα μου ειναι εαν θελουμε να φτιαξουμε π.χ. ειδησεογραφικη ιστοσελιδα που να ανανεωνεται συνεχεια με καινουρια αρθρα, τοτε πως ακριβως πρεπει να το κανω?
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα γνωστά Open Source CMS...Joomla!, WordPress, Drupal... Με λίγο search στο youtube θα βρεις tutorials για όλα...
geomagas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Με λίγο search στο youtube θα βρεις tutorials για όλα... Γιατί δηλαδή μόνο στο youtube; Και εμείς τι θα κάνουμε, κλέφτες θα γίνουμε;;; :-D 2
CyberCr33p Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για site με μεγάλο αριθμό άρθρων θα πρότεινα να κοιτάξεις προς Wordpress και όχι προς Joomla.
te0ne Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 για οποιοδηποτε στησιμο ιστοσελιδας με ετοιμο cms προτιμω DRUPAL και στο προτινω ανεπηφυλαχτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα