Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με το pc ,και πιο συγκεκριμένα μια μέρα έκανα μπάνιο και η μουσίκη σταμάτησε,οταν βγήκα ειχε κλείσει το μηχάνημα.Προσπάθησα να το ανοίξω αλλα δεν ξεκίναγε.Προσπαθούσε να ξεκινήσει(στιγμιαία) αλλα έσβηνε.δοκίμασα αλλου ραμ,γραφικα,τροφοδοτικό και σκληρούς και δουλεύουν ρολόι.έκανα πολλές προσπάθειες μεχρι που ανοιξε,αλλα το μηχάνημα σερνόταν.το εκλισα στα 5 λεπτά.

Απο θερμοκρασίες ήμουν καλά.κόιταξα στην μητρική για τίποτα σκασμένο-φουσκομένο αλλα τπτ.Είναι phenom x4 960t και μητρικη η MSI P43-AM3 NF725GM .Μητρική καινούργια θα επερνα και να μην γινόταν αυτό, διοτι θέλω o/c.γίνεται να μάθω όμως αν χάλασε ο επεξεργαστής πρίν πάρω την μητρική?αν χάλασε θέλω να πάω σε i5,οπότε μην αγοράσω τσάμπα μητρικη αμ3+.ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου ποιο είναι?

Το δοκίμασες σε αντίστοιχα ενεργοβόρο σύστημα με το δικό σου ?

Αν ναι δοκίμασε και τον επεξεργαστή σου σε άλλο σύστημα αν υπάρχει διαθέσιμο, δεν βλέπω να μένει τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με το pc ,και πιο συγκεκριμένα μια μέρα έκανα μπάνιο και η μουσίκη σταμάτησε,οταν βγήκα ειχε κλείσει το μηχάνημα.

Για να μην ψαχνόμαστε άδικα:  όταν εσύ έκανες μπάνιο, το PC που βρισκόταν?

Ελπίζω όχι στην μπανιέρα μαζί σου ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...