Προς το περιεχόμενο

smartphone low budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει ότι το moto g δεν έχει φορτιστή ούτε η μπαταρία βγαίνει σε περίπτωση που χαλάσει ; είναι αδιάβροχο όμως![έτσι είδα τουλάχιστον] Για windows phone ποίο προτείνεις; ισχύει ότι δεν δέχονται πολλά apps δωρεάν;

Να μην έχει φορτιστή πρώτη φορά το ακούω γενικά για κινητό?! Τι εννοείς, ότι δε δίνουν φορτιστή στη συσκευασία? Δεν το ξέρω αλλά μου φαίνεται απίθανο! Η μπαταρία αλλάζει αλλά λίγο πιο δύσκολα από άλλα κινητά. Για το αδιάβροχο επίσης δεν ξέρω, δεν το έχω ακούσει. Από οικονομικά Windows phone έχω ακούσει καλά λόγια για το nokia 520, το βρίσκεις κάτω από 100€, θα σου μείνουν και ρέστα :-) Το store έχει τις βασικές εφαρμογές και καθημερινά μπαίνουν κι άλλες, για μένα τα Windows phones έχουν πολύ μέλλον αλλά θα δείξει! Αν πας σε κινέζικο εκεί γίνεται ένας χαμός! Πάρα πολλά αξιόλογα μοντέλα στα λεφτά που δίνεις.

Δημοσ.

Ισχύει ότι το moto g δεν έχει φορτιστή ούτε η μπαταρία βγαίνει σε περίπτωση που χαλάσει ; είναι αδιάβροχο όμως![έτσι είδα τουλάχιστον] Για windows phone ποίο προτείνεις; ισχύει ότι δεν δέχονται πολλά apps δωρεάν;

Ισχυει οτι δεν βγαινει η μπαταρια, ισχυει οτι δεν εχει φορτιστη στη συσκευασια, δεν ειναι αδιαβροχο επισημως. Εχει μια αδιαβροχη επιστρωση, αλλα μεχρι εκει. Μην το βρεξεις με αλλα λογια.

Επισης ισχυει οτι ειναι η καλυτερη αγορα απο Ελλαδα για κατω απο 200 ευρω. Value for money.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει οτι δεν βγαινει η μπαταρια, ισχυει οτι δεν εχει φορτιστη στη συσκευασια, δεν ειναι αδιαβροχο επισημως. Εχει μια αδιαβροχη επιστρωση, αλλα μεχρι εκει. Μην το βρεξεις με αλλα λογια.

Επισης ισχυει οτι ειναι η καλυτερη αγορα απο Ελλαδα για κατω απο 200 ευρω. Value for money.

Δεν το ήξερα αυτό για το φορτιστή! Εντάξει πλέον όλοι universal είναι αλλά οκ έλεος ρε μοτορόλα! :-D

Δημοσ.

Εχει καλωδιο usb και ολοι εχουμε πια καπου να το φορτιζουμε είτε σε καποιον υπολογιστη είτε με ανταπτορα για πριζα. no big deal

Για το αδιαβροχο που λες, δεν ειναι αδιαβροχο, προσοχη με το ριξεις σε τιποτα νερα. Βεβαια ισως ειδες ενα βιντεο στο youtube που το αφηνει μιση ωρα μεσα σε νερο και μετα επανερχεται κανονικα.

Δεν αξιζει να πας σε αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα, ειναι πολυ καλο vfm το συγκεκριμενο. Επισης αν μπορεις παρε το απο το αγγλικο amazon που βγαινει αρκετα φτηνοτερα. Σε πεντε μερες θα το εχεις και αν παθει τιποτα εχει πολυ καλο support, δεν θα εχεις προβλημα.

Και επειδη ειδα οτι εβαλες κατι λινκ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

• Like 2
Δημοσ.

Από οικονομικά Windows phone έχω ακούσει καλά λόγια για το nokia 520, το βρίσκεις κάτω από 100€, θα σου μείνουν και ρέστα :-) Το store έχει τις βασικές εφαρμογές και καθημερινά μπαίνουν κι άλλες, για μένα τα Windows phones έχουν πολύ μέλλον αλλά θα δείξει! Αν πας σε κινέζικο εκεί γίνεται ένας χαμός! Πάρα πολλά αξιόλογα μοντέλα στα λεφτά που δίνεις.

To lumia 520 προτείνεις; δεν έχει δεύτερη κάμερα από ότι είδα. :(  Στο windows store έψαχνα τις προάλλες px το instagram [γνωστή εφαρμογή] και έβγαζε κάτι άλλα παραπλήσια....  

Εχει καλωδιο usb και ολοι εχουμε πια καπου να το φορτιζουμε είτε σε καποιον υπολογιστη είτε με ανταπτορα για πριζα. no big deal

Για το αδιαβροχο που λες, δεν ειναι αδιαβροχο, προσοχη με το ριξεις σε τιποτα νερα. Βεβαια ισως ειδες ενα βιντεο στο youtube που το αφηνει μιση ωρα μεσα σε νερο και μετα επανερχεται κανονικα.

Δεν αξιζει να πας σε αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα, ειναι πολυ καλο vfm το συγκεκριμενο. Επισης αν μπορεις παρε το απο το αγγλικο amazon που βγαινει αρκετα φτηνοτερα. Σε πεντε μερες θα το εχεις και αν παθει τιποτα εχει πολυ καλο support, δεν θα εχεις προβλημα.

Και επειδη ειδα οτι εβαλες κατι λινκ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Πόσο κάνει ένας τέτοιος αντάπτορας;

Ναι αυτό είδα![2-3 βίντεο υπάρχουν σίγουρα που δείχνουν το ίδιο πράγμα!] :P

Αυτά  από ξένη χώρα δεν πληρώνονται εξτρά για τα μεταφορικά;

Αυτό δηλαδή προτείνεις;http://www.amazon.fr/Motorola-Smartphone-débloqué-pouces-Android/dp/B00GSNTQ6WΜαζί με τις εγγυήσεις που λέει στην ίδια τιμή με τα ελληνικά βγαίνει! :P

Επίσης έχω δει κι αυτό και γι αυτό έχω κολλήσει με τα lg [δεν πολυκατάλαβα τι λέει αλλά στις εικόνες έχουν διαφορές μεταξύ τους]

Αν τελικά το πάρω ποίο κατάστημα προτείνεται από το skroutz; έχει πάρει κανείς το κινητό από κάποιο κατάστημα της λίστας;

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html?from=catspan

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!! :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...