dimitris mak Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Παιδια μετα την νεα αναβαθμηση πολοι ξερουν οτι το s3 τρωεει νερακι την μπαταρια συν οτι δεν περνει κιτ κατ..τεσπα πολοι μου λενε να ρο δοσω κ να παω σε s4 η lg g2δεν θελω ομως θελω να το κρατησω η ερωτηση λοιπον ειναι σε καποια site υπαρχουν μπαταριες για s3 3000mah ειναι καλες η θα παρει φωτια το τηλεφωνο?? ξερει κανεις καποιος που την εχει δοκιμασει??
eddie1996 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κοίταξε μια αξιόπιστη μάρκα που ξέρω είναι η zerolemon http://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-s-iii-7000mah-extended-battery-without-nfc-black-tpu-full-edge-protection-case/ Κατά την γνώμη μου θα άλλαζα κινητό και θα έπαιρνα ένα σ4 η lg g2 και άμα διαθέτεις λεφτά για μπαταρία θα έπαιρνα και για το αντοίστοιχο μοντέλο από την zerolemon το μόνο μειονέκτημα που έχει αυτή η μπαταρία δεν θα μπορείς πια να βάλεις άλλη θήκη παρά μόνο αυτή που σου δίνει η zerolemon.
dimitris mak Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ευχαριστω καμια αλλη μαρκα να ναι δοκιμασμενη??που να μπαινει το κανονικο καπακι??
eddie1996 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 υπάρχει μια της samsung που πρέπει πάλι να βγάλεις το καπάκι αλλά είναι πιο οικονομική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα