Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.άλλαξα πριν από λίγο το DVD Rom στον υπολογιστή και ενώ δεν είχα κανένα θέμα τώρα πλέον ο υπολογιστής δν ανοίγει.ανάβει και μένει στην οθόνη που δείχνει την μητρική μου.τπτ άλλο.πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; το παλιό DVD ήταν με σύνδεση ατα.το καινούριο είναι σατα.στην μητρικη έβαλα στην θύρα σατα έβαλα τον σκληρό όπου εκεί ήταν κ πριν και στην από κάτω έβαλα το DVD Rom.βοήθεια κάποιος;

Δημοσ.

οχι..ακομα και τωρα που το εβγαλα απο πανω δεν μ προχωραει σε εκκινηση των windows..μ λεει press del or tab και τα σχετικα αλλα παρολο που παταω καποιο απο αυτα δεν κανει τπτ...τι να πω...δεν ξερω..

Δημοσ.

Κάνε ένα τσεκάρισμα στο boot device priority στο bios και δες αν ο δίσκος όπου έχεις το λειτουργικό είναι ορισμένος σαν πρώτος. Μού έχει τύχει αρκετές φορές, μετά από προσθήκη ή αφαίρεση συσκευής (δίσκου, ή οπτικού drive) να έχει αλλάξει η σειρά αυτής πού έχεις ορίσει (τού δίσκου με το λειτουργικό εν προκειμένω) οπότε δεν έβρισκε λειτουργικό για να κάνει boot.

Δημοσ.

λοιπον...τα εβγαλα ολα απο πανω τα καλωδια απο το σκληρο και απο το dvd rom..προκειται για υπολογιστη φιλου μου οποτε σορρυ που αργησα να απαντησω...συνδεσα με το καλωδιο το σατα τον σκληρο και το αλλο που ειναι η παροχη ρευματος απο το τροφοσοτικο...τον εβαλα μετα στο ρευμα αφου συνδεσα μονο πληκτρολογιο ποντικι ρευμα και οθονη αλλα οταν παταω το κουμπι να ανοιξει τραβαει ρευμα αλλα η οθονη δεν ανοιγει πλεον...και δεν ακουγεται αυτο το χαρακτηριστικο μπιπ που κανει ο υπολογιστης πεντε δευτερα αφου πατησεις το κουμπι για να ανοιξει...τι παιζει τωρα?να κολλησε κανα τροφοδοτικο?

για δοκιμασε να κανεις clear τη μητρικη ( βγαλε τη μπαταρια της για κανα 10λεπτο )

την εβγαλα την μπαταρια και τπτ

Δημοσ.

παιδες μπορει να ειναι και τροφοδοτικο? ο υπολογιστης ανοιγει αλλα η οθονη παραμενει μαυρη...επισης αυτο το μπιπ που αναφερω και πιο πανω δεν ακουγεται πλεον...να παω για τροφοδοτικο να τελειωνω? καιτι τροφοδοτικο πρεπει να παρω? εχω τωρα ενα 750αρι επανω.

Δημοσ.

Φίλε μου βιάστηκες να τα ξηλώσεις όλα.

Στήστον όπως ήταν αρχικά κουμπώνοντας όλα τα καλώδια κανονικά και κάνε αυτό που σου είπε ο deesnider.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα τα εχω βαλει ολα πανω ειναι κομπλε...απλα βλεπω πως το τροφοδοτικο δεν δινει για να ανοιξει η οθονη..πριν κανω ολο αυτο επειδη δεν ξεκιναγε ο υπολογιστης και ηταν κολλημενο στην οθονη της μητρικης εκλεινα συνεχεια απο το κουμπι τον υπολογιστη οποτε λες να τον πηρε το τροφοδοτικο?ενω ανοιγει ο υπολογιστης η οθονη μενει νεκρη..και δεν κανει και μπιπ πλεον...ξερεις εκeινο το μπιπ που κανει οταν ανοιγει ο υπολογιστης

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Φίλε μου βιάστηκες να τα ξηλώσεις όλα.

Στήστον όπως ήταν αρχικά κουμπώνοντας όλα τα καλώδια κανονικά και κάνε αυτό που σου είπε ο deesnider.

Το "τπτ" που αναφέρεται;

Δε ποστάρει καθόλου ο υπολογιστής;

Δημοσ.

τπτ...γυρισαμε παλι στο σημειο μηδεν...δηλαδη ανοιγει ο υπολογιστης αλλα η οθονη μαυρη...που σημαινει οτι φταιει κατι αλλο..αλλα τι?μητρικη?

η αληθεια ειναι οτι μ περισευει ενα καλωδιο με μαυρο βυσμα σαν και αυτο που εχω βαλει στην καρτα γραφικων..ολοιδιο ακριβως...παει καπου αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...