Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 920: Nokia lumia 625 ή 1320 ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτά τα 2 κινητά. Ποιο από τα 2 να πάρω; Είμαι μπερδεμένος. Μου αρέσει τρελά το 1320 αλλά  φοβαμε λίγο την οθόνη και από την άλλη  το 625 είναι ένα τίμιο κινητό για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα υπαρχει αρκετα μεγαλη διαφορα τιμης οποτε πρεπει να μας ξεκαθαρισεις τ ακριβως ζητας. Το 1320 ειναι λιγο τεραστειο κατα την γνωμη μου και θα σ προτεινα το 625. Αν θες μπορεις βεβαια να περιμενεις να βγει το 630 και 635 που θα βγουν τον Ιουνιο και ειναι η βελτιομενη εκδοση του 625

Δημοσ.

To Lumia 920 είναι αυτό που έχεις; Δεν αξίζει να αλλάξεις το 920 για κανένα από τα δύο που αναφέρεις.

Δεν το έχω κατά λάθος πατήθηκε ότι το έχω.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα υπαρχει αρκετα μεγαλη διαφορα τιμης οποτε πρεπει να μας ξεκαθαρισεις τ ακριβως ζητας. Το 1320 ειναι λιγο τεραστειο κατα την γνωμη μου και θα σ προτεινα το 625. Αν θες μπορεις βεβαια να περιμενεις να βγει το 630 και 635 που θα βγουν τον Ιουνιο και ειναι η βελτιομενη εκδοση του 625

Τα 635 και 630 δεν μου αρέσουν. Δεν με απασχολεί οτι το 625 έχει μέτρια χαρακτηριστικα. Μου αρέσουν γενικά οι μεγάλες οθόνες αλλά δεν ξέρω αν πρεπει να δώσω 250 ευρώ που έχει τώρα το 1320. 

Δημοσ.

Οι μόνες διαφορές είναι οι εξής : To Nokia lumia 1320 έχει οθόνη 720 x 1280 pixels, 6.0 inches (~245 ppi pixel density), 1 GB RAM καί Qualcomm Snapdragon S4 -- Dual-core 1.7 GHz. Ενώ το Nokia lumia 625 έχει 480 x 800 pixels, 4.7 inches (~199 ppi pixel density), 512 MB RAM καί Qualcomm MSM8930 Snapdragon -- Dual-core 1.2 GHz....Αποκεί και πέρα διαλέγεις αν θές 6αρα οθόνη ή 4,7

Δημοσ.

Το 630 δεν ειναι αντικαταστατης του 625.δεν εχει καερα μπροστα δεν εχει φλας πισω και δεν ειναι 4g οποτε οι ταχυτητες του ειναι παιδικες.απο ολα αυτα το 920 ειναι το καλυτερο.εχω και 920 και 1520 και μπορω να σου πω οτι και στις φωτο και στα γκαζια το 920 δεν απεχει πολυ απο το 1520.αυτονοητο οτι ξεσκιζει σε φωτο και ιντερνετ κατι s3 kai s4 samsung

Δημοσ.

Το 630 δεν ειναι αντικαταστατης του 625.δεν εχει καερα μπροστα δεν εχει φλας πισω και δεν ειναι 4g οποτε οι ταχυτητες του ειναι παιδικες.απο ολα αυτα το 920 ειναι το καλυτερο.εχω και 920 και 1520 και μπορω να σου πω οτι και στις φωτο και στα γκαζια το 920 δεν απεχει πολυ απο το 1520.αυτονοητο οτι ξεσκιζει σε φωτο και ιντερνετ κατι s3 kai s4 samsung
Επειδή θα είναι το πρώτο μου Windows Phone θα ήθελα να μου πεις αν είναι ποιο εύχρηστο από το Android!
Δημοσ.

O κοσμος φοβαται πολυ το windows.λογικο.αλλα οτι παρεις σε android φαινεται ιδιο.αν δεις αρχικη δικι μου απο 8.1 δεν θυμιζει σε τιποτα απο μια αρχικη οθονη καποιου αλλου.με λιγα λογια το wp γινετε πιο προσωπικο.ο μονος λογος να παρεις android πλεον ειναι η για να πειραματιστεις με rom(αυτο το κανεις και με ενα παλιο galaxy)ειτε για τα παιχνιδια.τωρα τα wp να ξερεις οτι δεν κολανε ΠΟΤΕ.οσο για εφαρμογες εχει τα ΠΑΝΤΑ.και να ξερεις με αγορα νεου wp μεχρι μεσα ιουνιου περνεις 65 ευρω απο microsoft για αγορα εφαρμογων!!!!!.αν σε ενδιαφερει η καμερα και το γρηγορο ιντερνετ παρε wp.ασε που θα περνεις και οποια αναβαθμιση βγει οχι σαν τα android που με 1gb ram παγωνουν στο 4.3

Δημοσ.

O κοσμος φοβαται πολυ το windows.λογικο.αλλα οτι παρεις σε android φαινεται ιδιο.αν δεις αρχικη δικι μου απο 8.1 δεν θυμιζει σε τιποτα απο μια αρχικη οθονη καποιου αλλου.με λιγα λογια το wp γινετε πιο προσωπικο.ο μονος λογος να παρεις android πλεον ειναι η για να πειραματιστεις με rom(αυτο το κανεις και με ενα παλιο galaxy)ειτε για τα παιχνιδια.τωρα τα wp να ξερεις οτι δεν κολανε ΠΟΤΕ.οσο για εφαρμογες εχει τα ΠΑΝΤΑ.και να ξερεις με αγορα νεου wp μεχρι μεσα ιουνιου περνεις 65 ευρω απο microsoft για αγορα εφαρμογων!!!!!.αν σε ενδιαφερει η καμερα και το γρηγορο ιντερνετ παρε wp.ασε που θα περνεις και οποια αναβαθμιση βγει οχι σαν τα android που με 1gb ram παγωνουν στο 4.3

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 65 euro? Μπραβο στην MS. Αυτο ισχύει ανεξάρτητα απο που θα το πάρω ετσι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάμε λίγο στα βασικά:

1.Ένα android έχει μεγαλύτερη παραμετροποίηση από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό που σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις το κινητό σου να φαίνεται εντελώς μοναδικό. Ακόμα και να το κάνεις να μοιάζει με wp. Είναι δυνατόν να γράφεται σε τεχνολογικό forum οτι όλα τα android είναι ίδια; /cry /facepalm

2. Ό,τι αναβάθμιση και να πάρουν τα wp θα είναι πίσω ακόμα κι από την Gingerbread. Δεν μπορεί να παρουσιάζονται τα 8.1 με τυμπανοκρουσίες ενώ θα προσθέσουν στοιχεία που στο android θεωρούνται δεδομένα σχεδόν από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το λειτουργικό. Μόνο την αίσθηση up to date μπορεί να έχει κάποιος στα wp. Το έχω ξαναγράψει. Αν κάποιος φύγει από android επειδή το κινητό του με 4.3 δεν πήγε στην 4.4.2 και πήγε σε wp για να λέει οτι πήρε την 8.1 έχοντας πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που είχε στην 4.3 τότε... τι να πρωτοπεί κανείς; 

Για να μην παρεξηγηθώ καλώς ήρθε η 8.1 στα wp και καλώς η Ms προσπαθεί να τα βελτιώσει. Αλλά να ξέρουμε τι γράφουμε. 

Επίσης τα περι καλής κάμερας ισχύουν για τις πιο ακριβές συσκευές των wp. Οι wp συσκευές μέχρι τα 200 ευρώ δεν έχουν οπτικά Carl Zeiss ενώ οι περισσότερες δεν έχουν καν φλας. Το οτι de facto έχουν καλύτερες κάμερες από το android σε αυτά τα λεφτά είναι urban legend της εποχής.

Δημοσ.

Περίμενε λίγο και τον Ιούλιο πάρε το lumia 930 και δεν θα ξαναλλάξεις κινητό για πολύ καιρό.

Και το 925 ειναι κινητάρα και από ότι είδα έχει αρκετά και στις μικρές αγγελίες εδώ στο Insomnia με 200€.

Δημοσ.

25Ε οχι 65Ε.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 65 euro? Μπραβο στην MS. Αυτο ισχύει ανεξάρτητα απο που θα το πάρω ετσι?

Ισχυει μονο για συγκεκριμενα μοντελα ΝΟΚΙΑ πχ για το 625 που θες ισχυει. Δεν ειναι 65E To gift voucher, 25E ειναι και με χρονικη διαρκεια 3 μηνων απο την ημερα που θα το "ενεργοποιησεις".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...