muchaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια αγορασα προχθες το samsung tab 3 10.1 αυτο που ειναι και 3g..το εχω κανει δευτερη φορα πληρη φορτισει αλλα το θεμα ειναι ενω φτανει 100% οταν το εχω κλειστο μολις το ανοιγω εχει 99%..και ανοιχτο που το φορτισα φτανει μεχρι 99%..Παρουσιαζει σε καποιον απο σας το αντιστοιχο προβλημα.. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας.. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muchaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καμία βοήθεια παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 καλησπερα φιλε.τα samsung γενικοτερα εχουν ενα θεμα με τις φορτισεις....φανταζομαι χρησιμοποιεις τον φορτιστη που ειχε η συσκευασια σωστα?ποση ωρα κανει να φορτισει?αργει πολυ?ποσα Amphere εξοδο output δινει ο φορτιστης?ειναι τουλαχιστον 2?? απο εκει και περα δουλεψε το μερικες μερες αυτο με το 99 το εχω ξανασυναντησει και σε αλλες εταιρειες.αν εκανες αυτο που κανουν ολοι που με το που το περνουν το φορτωνουν εφαρμογες κτλ αμεσως καντο μια επαναφορα και ξανα δωστο ρευμα.πιο πολυ για software θυμιζει.παντως να ξερεις οι μπαταριες κανουν κατι κουλα στις αρχες των χρησεων με φορτισεις και υπερθερμανσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muchaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ναι χρησιμοποιω τον δικο του φορτιστη.κοιτα δεν παρατηρησα ποση ωρα κανει να φορτισει πληρως γιατι το εχω φορτισει 2 φορες ολο και ολο και το αφησα περιπου στις 6 ωρες στην πρωτη φορα αφου ξεφορτοσε..αλλα γενικα δεν αργει πολυ να φορτοσει..περιπου 3 ωρες.. Επισης δεν το εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 κανε σε παρακαλω μια επεξεργασια γιατι οποτε μπαινω στο φορουμ μου βγαζει το ματι.... είναι φορτιση όχι φορτισει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το προβλημα ποιο ειναι ρε παιδια? Το 1% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα