Προς το περιεχόμενο

iphone 4 earpiece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα Iphone 4  στο οποιο σημερα επεσαν 2-3 σταγονες νερου μεσα στην υποδοχη για τα ακουστικα με προβλημα που καταλαβα οταν πηγα να κανω κληση οτι δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο, αλλα απο μεγαφωνο και handsfree ολα ειναι ενταξει . 

Το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει το ακουστικο ?! .... γιατι οταν ανεβοκατεβαζω την δονηση και βγαινει η ενδειξη της εντασης στην οθονη  μου δειχνει οτι  εχω φορεμενα ακουστικα συνεχεια .. πχ παω να παιξω μουσικη και δεν ακουγεται τιποτα απο το μεγαφωνο ενω λειτουργουν κανονικα ... ειναι δηλαδη σαν να κολλησε στην ρυθμιση των ακουστικων και δεν αφηνει το μεγαφωνο να παιξει κανονικα ..

τι μπορει να γινει με αυτο ? αμα αλλαχτεί μονο το ακουστικο θα φτιαξει ? 

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα Iphone 4  στο οποιο σημερα επεσαν 2-3 σταγονες νερου μεσα στην υποδοχη για τα ακουστικα με προβλημα που καταλαβα οταν πηγα να κανω κληση οτι δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο, αλλα απο μεγαφωνο και handsfree ολα ειναι ενταξει . 

Το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει το ακουστικο ?! .... γιατι οταν ανεβοκατεβαζω την δονηση και βγαινει η ενδειξη της εντασης στην οθονη  μου δειχνει οτι  εχω φορεμενα ακουστικα συνεχεια .. πχ παω να παιξω μουσικη και δεν ακουγεται τιποτα απο το μεγαφωνο ενω λειτουργουν κανονικα ... ειναι δηλαδη σαν να κολλησε στην ρυθμιση των ακουστικων και δεν αφηνει το μεγαφωνο να παιξει κανονικα ..

τι μπορει να γινει με αυτο ? αμα αλλαχτεί μονο το ακουστικο θα φτιαξει ? 

όχι δεν χάλασε το ακουστικό. Βράχηκε η υποδοχή των ακουστικών και νομίζει συνέχεια ότι είναι συνδεμένο με ακουστικά. Ρίξε λίγο ζεστό αέρα στην υποδοχή, μπορεί να φτιάξει σε 1-2 μέρες κι από μόνο του. Αν όχι πρέπει να αλλαχτεί αυτό το κομμάτι, είναι μαζί με τα πλήκτρα έντασης και δόνησης και έχει λίγο δουλίτσα να μπει.

Δημοσ.

μετα απο λιγες ωρες αργοτερα που στεγνωσε επανηλθε στα κανονικα του χωρις να δημιουργήσει καπου αλλου προβλημα 

ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...