κινητάκιας Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας!Εχω το εν λογω.Μου τρωει γρηγορα τη μπαταρια.Ξερει κανεις να μου πει τι φταιει;Ευχαριστω!
Grey Warden Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κάποια εφαρμογή προφανώς αλλά δεν εξηγείς τι εννοείς γρήγορα. Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη βγάζεις; Αν το έχει με κλειστή οθόνη πόσο τοις εκατό σου χάνει μέχρι να το ξανανοίξεις κάποιες ώρες αργότερα;
κινητάκιας Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το φορτισα 100% το βραδυ και μεχρι το πρωι εφτασε 50% με κλειστη οθονη
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχεις πρόβλημα σίγουρα φίλε μου. Ρίξε μια φώτο από την κατανάλωση μπαταρίας
Grey Warden Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Προφανώς και δεν φταίει η Kit Kat, κάποια εφαρμογή την κάνει την δουλειά ή έχει πρόβλημα η μπαταρία. Στο έκανε πάντα αυτό ή άρχισε ξαφνικά; Εγώ όταν κοιμάμαι και ξυπνάω το πρωί ζήτημα είναι να έχει χάσει 1 τοις εκατό η μπαταρία.
κινητάκιας Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το κιν το εχω 5 μερες.Ειχα το note 2 με τις ιδιες εφαρμογες και το ελιωνα κιολας.Και με εβγαζε.Πως μπορω να τσεκαρω τη μπαταρια αν ειναι καλη;
Grey Warden Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το κιν το εχω 5 μερες.Ειχα το note 2 με τις ιδιες εφαρμογες και το ελιωνα κιολας.Και με εβγαζε.Πως μπορω να τσεκαρω τη μπαταρια αν ειναι καλη; Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να βεβαιωθείς οτι δεν φταίει κάποια εφαρμογή ωστόσο αν αυτό στο έκανε από την πρώτη μέρα ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείς στο κατάστημα για να σου εγκρίνει αντικατάσταση το service της Samsung στην Ελλάδα. (το οποίο ευτυχώς δεν είναι η Arvato)
κινητάκιας Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλως.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα