Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Φιλος θελει να παρει κινητο στην γυναικα του και εχει μια δωρο επιταγη αξιας 100€ και μπορει να διαθεσει αλλα 80€.

Οποτε απο αυτα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?selectedCategoryId=93&attributeToSort=5&661=2542_661&428=1316_428&434=on&435=on&436=on

ποιο ειναι το καλυτερο μεχρι τα 180€?? Απαιτησεις νορμαλ,οσο ειναι εφικτο να μην κολλαει,πανω απο 4" να ειναι η οθονη και 5mp να ειναι η καμερα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις, ξεχασα να διευκρινίσω οτι θελει android μονο :/ Καλη φαση το 310,νομιζω πως ειχα διαβασει οτι δεν εχει τοση καλη οθονη και κακες γωνίες θεασης, ισχύει?

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για δωροεπιταγή εννοούμε καθαρά δωροεπιταγή ή επιδότηση από συμβόλαιο Cosmote; Ίσως φαντάζει περιττή διευκρίνηση αφού το μήνυμα είναι ξεκάθαρο αλλά λέω μήπως γλιτώσει ο φίλος σου ευρώ και καταφέρει να πάρει ένα καλύτερο κινητό.

Δημοσ.

Απο οτι μου ειπε ειναι δωροεπιταγη αξιας 100Ε οποτε θελει να βαλει αλλα λιγα και να της παρει καποιο κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...