Danam Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καταρχην καλησπερα σας. Νεος στο foroum αν και παρακολουθω τα θεματα αρκετα χρονιαΣτο θεμα μας. Ειμαι κατοχος ενος επεξεργαστη i7 965 EE, μεχρι πρωτινος τοποθετημενου πανω σε αυτην την μητρικηIntel® Desktop Board DX58SO χωρις ιδιεταιρα προβληματα αν εξεραισω της υψηλες θερμοκρασιες.Εχθες ενας φιλος μου εδωσε την παρακατω μητρικη και θελησα να την δοκιμασω GIGABYTE - Motherboard - Socket 1366 - GA-EX58-UD4P (rev. 1.0)Αντιμετωπισα τα εξης προβληματα : Στην αρχη δεν μου αναγνωριζε τους δισκους SSD,HDD. Μετα απο πολλα restart reboot κατι εγινε και καταφερα να κανω εγκατασταση τα WIN7 Ulti χ64. Ενω στο BIOS μου εβλεπε τον επερξαστη σαν 4πυρηνο με 8 threads στα Win το εβλεπε σαν 2 πυρονο με 4 threads. Αφου εκλεισα τον υπολογιστη το σημερα το πρωι ειπα να κανω αναβαθμισεις στο ΒΙΟS μηπως στρωσει, αλλα δεν μπενει στα windows ουτε Format μπορω να κανω, κολαει την ωρα που διαβαζει το CD και σταματαει. Να αναφερω οτι δοκιμασα και σε αλλο δισκο να βαλω τα Windows.Να αναφερω το υπολοιπο PC αποτελειται απο XFX XTR 550W , GTX 760, SSD SAMSUNG EVO 120, HDD cavliar Blue 1T, 3x 4GB RAM CORSAIRΕχει κανεις να πρωτεινει κατι ή εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?Ευχαριστω για τον χρονο σαςPS
trujillo2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 αν γνωριζεις την διαδικασια κανε για αρχη ενα bios update
Danam Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 αν γνωριζεις την διαδικασια κανε για αρχη ενα bios update εχω ξανακανει bios update μονο με flash διαδικασια μεσα απο Windows. Κατι το οποιο δεν μπορω να κανω atm Ευχαριστω παντως
trujillo2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δοκιμασε να ξανα-συναρμολογησεις τα κομματια (αν δεν το εχεις ηδη κανει) μηπως κατι δεν εχει κουμπωθει σωστα .
zefiroth Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πρωτο βήμα λύσιμο όλα και στήσιμο ξανά.Βγάλε και τον επεξεργαστή απο τη μητρική και τσεκαρε μήπως υπάρχει κανένα στραβωμενο πιν στο σοκετ. Δεύτερο βήμα bios update απο dos,αλλά κάνε πρωτα το βήμα ενα μπας και λυθεί το πρόβλημα.
X4K4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 καλου κακου δεν βλεπεις αμα μπουταρει μονο με 1 στικακι μνημης πρωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα