Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας,

υπάρχει κάποιο joystick ή flight stick το οποίο να συνεργάζεται με ποδοσφαιράκια γιατί το gamepad δεν το αντέχω???

Υπάρχει κάποιο άλλο controller για ποδοσφαιράκι εκτός από gamepad να μου προτείνετε???

Δημοσ.

Δεν θελω να σχολιασω τα γουστα του καθενος, αλλα ειναι κοινος αποδεκτο οτι το να παιζεις ποδοσφαιρακι με joystick ειναι σαν να παιζεις fps με gamepad. 

Δημοσ.

Δεν το αντέχω το gamepad. Δεν μπορώ να το συνηθίσω.Τα δάχτυλα μου δεν μπορούν να κινήσουν τον παίχτη σε ευθεία γραμμή. Αυτό με το saitek ισχύει ή με κοροιδεύετε???

Δημοσ.

Δεν θελω να σχολιασω τα γουστα του καθενος, αλλα ειναι κοινος αποδεκτο οτι το να παιζεις ποδοσφαιρακι με joystick ειναι σαν να παιζεις fps με gamepad. 

Το πρώτο είναι χειρότερο νομίζω :-)

Δεν το αντέχω το gamepad. Δεν μπορώ να το συνηθίσω.Τα δάχτυλα μου δεν μπορούν να κινήσουν τον παίχτη σε ευθεία γραμμή. Αυτό με το saitek ισχύει ή με κοροιδεύετε???

Φίλε το Saitek δεν ισχύει, πλάκα ήταν. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι ίσως σε βολέψει είναι κάποιο arcade stick, συνήθως τα χρησιμοποιούνε στα fighting. Κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα πως θα είναι στην πράξη. (παλιά που έπαιζα virtua striker στα ηλεκτρονικά με

βόλευε πάντως :-) )

hori_real_arcade_pro_ex_se_stick.jpg

Δημοσ.

Αν σε βολεύει κάτι τέτοιο θα βρεις σίγουρα για pc. Το έχεις δοκιμάσει όμως και μπορείς να παίξεις?

edit: αυτό που δείχνεις παίζει και σε pc

ξανάedit: για μένα πάντως το καλύτερο είναι να επιμείνεις στο gamepad. Πάρε ένα από xbox360 που είναι πιο βολικό στο χέρι και κάνε προπόνηση μέχρι να το συνηθίσεις

Δημοσ.

zio10 ναι με πρόλαβες.κάτι τέτοιο εννοώ.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε pc γιατί παίζω τα πάντα με keyboard+mouse. 

Δημοσ.

zio10 ναι με πρόλαβες.κάτι τέτοιο εννοώ.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε pc γιατί παίζω τα πάντα με keyboard+mouse. 

Το κακό είναι ότι αν δε σε βολέψει θα πάει άχρηστο εκτός αν παίζεις και fighting ή arcade παιχνίδια. Στο amazon είδα κάποια σχετικά φτηνά, δες αν σε βολεύει κανένα

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε μου.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Θα κάνω ένα ψάξιμο γενικά στο internet μπας και έχει κυκλοφορήσει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

.....αδερφε ...επειδή μου φαινεσαι ιδιαιτερη περιπτωση του 0,01%(καμια φορα είμαι κι εγω μεσα σε αυτό)....αν δεν το εχεις με το xbox 360 controller(για μενα κορυφη...),πολύ απλα ασε τα ποδοσφαιρακια και παιξε με .....τιποτα άλλο....αν είναι δυνατον, ποδοσφαιρο με Saitek X52  :shock:  ...............φιλικα...παντα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...