johny.keha Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εχω ένα παλιο bluettoth samsung γιατί δεν το δέχεται το iPhone καταλάβατε για κλίσεις μηπωσ θέλει κανενα πρόγραμμα ?
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν το βλέπει καν; Το έβαλες σε "discoverable mode"; Ζήτησε κωδικό;
johny.keha Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 discoverable mode τι είναι αυτό? απλος ανοιξα το bluetooth του iPhone και το amsung to aniksa kai αναβοσβηνει το μπλε
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κάπως πρέπει να τα συγχρονίσεις, νομίζω κρατάς πατημένο το κουμπί του bt, θα το βρει το κινητό και θα ζητήσει κωδικό για να συνδεθούν. Συνήθως είναι 0000
johny.keha Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 να εισαι καλα αδερφε το εκανα ετσι όπως μου ειπεσ τωρα ομωσ παιρνω πολύ ακτινοβολια ε?
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 να εισαι καλα αδερφε το εκανα ετσι όπως μου ειπεσ τωρα ομωσ παιρνω πολύ ακτινοβολια ε? υποτίθεται ότι είναι καλύτερα με bt τι να σου πω...
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 btw με το θεμα αυτό ανέστησα το 1 απο τα 4 Bluetooth μου... είχα ένα παλιο ΝΟΚΙΑ αγνώστων στοιχείων (προσφορά απο τα plus κάποτε) δεν επαιξε με το 5άρι, δύο Nokia BH 100 που επίσης δεν έπαιξαν με το 5άρι και ένα ΒΗ 106 που δεν επαιζε και κρατωντας πατημένο το πληκτρο έπαιξε αλλα το είδε σαν ΒΗ 105 (οχι οτι μας πειράζει)... Γενικά επειδη τα 5/5s εχουν ΒΤ 4,0+ δεν υπάρχει καλή συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις... Σκεφτείτε οτι μέχρι να βρω σωστό ΒΤ car kit που να παίξει σίγουρα έκανα καμια βδομάδα ερωτησεων αριστερα δεξία σε πωλητές του ebay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα