Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα γράψει πιο παλιά ότι είναι εύκολο να την παρατησει κάποιος την σειρά γιατί δεν είναι ότι πληρώνει συνδρομή για να πεις ότι γι'αυτό την βλεπει''με το ζόρι".
LouCi4er Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Α καταλαβα τι θες να πεις.Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο.Παντως εγω προσωπικα πολυ δυσκολα να παρατησω σειρα ασχετα αν πληρωσω ή οχι γι΄αυτην και ασχετα του ποσο πολυ με ξενερωνει.Η συγκεκριμενη εχει πεσει παρα πολυ.
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ε και εγώ μια από τα ίδια. Ναι μεν θα πω τα θετικά και φυσικά και τα αρνητικά /παράπονα μου αλλά είναι λίγο πολύ γνωστό ότι η σειρά έχει κάνει κοιλιά ίσως λόγω του ήρωα. Τα ίδια έγιναν και με τον superman με τις αντίστοιχες σειρές του που ειδικά στο smallvile ξέφυγαν πολύ .
Kostasspil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το Smallville το τέντωσαν κιόλας, παραπάνω απ όσο άντεχε
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Έτσι κ έτσι το πρώτο επεισόδιο, αλλά κάτι μου λέει πως θα έχει ψωμί αυτή η σεζόν. Ελπίζω μην καταντήσει σαν μερικές άθλιες σεζον του Arrow. Βγήκε απ την speedforce πολύ πολύ πιο γρήγορος, more details @ 33:15 και θα καταλάβετε τι εννοώ
panosno1com Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αυτος στην τελευταια σκηνη ποιος ηταν ??
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αυτος στην τελευταια σκηνη ποιος ηταν ?? https://en.wikipedia.org/wiki/Thinker_(DC_Comics) 1
avenger Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Απο ότι βλέπω τα έχει ήδη το netflix και σε εμάς...the flash,legends έχει τα νέα επεισόδια.Επίσης riverdale όπως είδα(συνεχίζει κανονικά).
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει λίγο άνευρο και άγευστο το 1ο επεισόδιο αλλά λογικά θα φτιάξει το πράγμα στη συνέχεια.
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος με αυτο που ειδα εγώ.. Ολο αυτο το δραματικό φινάλε της 3ης season παει περίπατο στο πρώτο επεισόδιο, εντάξει βγηκε απο speedforce(λες και cosmic entity την κορόιδεψαν ετσι ευκολα τα παιχνιδάκια του cisco..) εχει ενα προβληματάκι αλλα ολα λυνονται με την Iris να κινδυνεύει κλασικά και τη δυναμη της αγαπης.. Imo επρεπε να κρατήσουν Wally main flash για 5-6 επεισόδια τουλάχιστον και να έδιναν κατι πολυ καλύτερο και πιστευτό για επιστροφή. 3
Mikeasdf Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος με αυτο που ειδα εγώ.. Ολο αυτο το δραματικό φινάλε της 3ης season παει περίπατο στο πρώτο επεισόδιο, εντάξει βγηκε απο speedforce(λες και cosmic entity την κορόιδεψαν ετσι ευκολα τα παιχνιδάκια του cisco..) εχει ενα προβληματάκι αλλα ολα λυνονται με την Iris να κινδυνεύει κλασικά και τη δυναμη της αγαπης.. Imo επρεπε να κρατήσουν Wally main flash για 5-6 επεισόδια τουλάχιστον και να έδιναν κατι πολυ καλύτερο και πιστευτό για επιστροφή. Εγω πιστευω οτι ολο αυτο ειναι πολυ temporary και σε 1-2 επεισοδια θα τα ξαναχασει και ουσιαστικα θα εχουν να "επαναφερουν τον φλας" και να πολεμησουν τους baddies
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τραγικό το πρώτο επεισόδιο. Σε ούτε μισό επεισόδιο όλη η παρέα μαζί? Ακόμα και η cait? Βιαστικά,μισά πράγματα.
Kostasspil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το καινούριο στυλάκι της Κέιτ πολύ με αρεζει.. Τζινακι, νύχι μαύρο, αρρώστια 1
coffeex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το καινούριο στυλάκι της Κέιτ πολύ με αρεζει.. Τζινακι, νύχι μαύρο, αρρώστια Μου άρεσε και το ζουμ στο "πίσω μέρος" του τζιν. 1
skiabox Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μου άρεσε και το ζουμ στο "πίσω μέρος" του τζιν. Βασικά για το πόσο sexy είναι αυτή η ηθοποιός αυτός είναι super extra low profile ρόλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα