Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το walking dead είδα 4 επεισόδια και δεν νομίζω ότι έχασα κάτι που δεν είδα τα υπόλοιπα.

Αν νιωσεις ετσι για μια σειρα τοτε το αυτονοητο που θα σου πει καποιος ειναι να την παρατησεις εκτος αν σε πληρωνουν για να την βλεπεις με το ζορι,γιατι ουτως ή αλλως ''δωρεαν'' την βλεπεις την σειρα και υπαρχουν απειρες σειρες καλυτερες.

Βασικα απο το ''δωρεαν'' ειναι που ξεκινησε αυτη η κακη μοδα που αρκετοι βλεπουν λιγα επεισοδια σειρων καθε season,γιατι αν πληρωναν ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαν πραξει αναλογα οπως εν μερη και στις ταινιες ή στα παιχνιδια στο Pc.

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν νιωσεις ετσι για μια σειρα τοτε το αυτονοητο που θα σου πει καποιος ειναι να την παρατησεις εκτος αν σε πληρωνουν για να την βλεπεις με το ζορι,γιατι ουτως ή αλλως ''δωρεαν'' την βλεπεις την σειρα και υπαρχουν απειρες σειρες καλυτερες.

Για αυτό έγραψα αν έχεις δει 2 3 σεζον δύσκολα την παρατάς. Οι μόνες σειρες που παράτησα ήταν το dexter και prison break. Είδα τις πρώτες 4 με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Η 5 ήταν οκ η 6 αίσχος η τρίτη μέτρια και η 8 είδα 3 επεισόδια και τα υπόλοιπα ούτε καν μπήκα στον κόπο να τα δω. Στο prison break τη δεύτερη και τρίτη τις είδα μόνο για να δω που το πάει. Την τέταρτη την παράτησα στο πρώτο επεισόδιο.

Σκέψου τη έγινε με το lost. Θα πήγαινες μέχρι την 5 σεζόν και θα την παραταγες? Απλά στο flash έχει όντως πολλά fillers που αυτά βαριέμαι τα καλά επεισόδια τα βλέπω ευχάριστα.

Βασικα απο το ''δωρεαν'' ειναι που ξεκινησε αυτη η κακη μοδα που αρκετοι βλεπουν λιγα επεισοδια σειρων καθε season,γιατι αν πληρωναν ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαν πραξει αναλογα οπως εν μερη και στις ταινιες ή στα παιχνιδια στο Pc.

Τα λίγα επεισόδια από κάθε σεζόν το έχω κάνει μόνο στην τελευταια σεζόν του walking dead και θα το κάνω και στην τρίτη του Flash. Πληρώνουμε ote tv κάθε μήνα βλέπω και εκεί αρκετές σειρές αλλά αν κάποια σειρά το χάσει δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε με τα χαζά επεισόδια.

Δημοσ.

Τα λίγα επεισόδια από κάθε σεζόν το έχω κάνει μόνο στην τελευταια σεζόν του walking dead και θα το κάνω και στην τρίτη του Flash. Πληρώνουμε ote tv κάθε μήνα βλέπω και εκεί αρκετές σειρές αλλά αν κάποια σειρά το χάσει δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε με τα χαζά επεισόδια.

Χαζα επεισοδια ειναι να βγαζεις ολη τη season filler και χαζη?

Τελος παντως κακως και εγω προσπαθω να βγαλω ακρη εκει που δεν υπαρχει.

Οποιος αρεσει να παιδευει τον εαυτο του ας βλεπει 3 επεισοδια καθε season.

Δημοσ.

Χαζα επεισοδια ειναι να βγαζεις ολη τη season filler και χαζη?

Τελος παντως κακως και εγω προσπαθω να βγαλω ακρη εκει που δεν υπαρχει.

Οποιος αρεσει να παιδευει τον εαυτο του ας βλεπει 3 επεισοδια καθε season.

Εχω λάθος? Δεν ήταν φέτος χαζή η σεζόν στο walking dead? Δεν άξιζαν 3 4 επεισόδια μόνο? Αναρωτήσου τι σου πρόσφεραν τα υπόλοιπα πέρα από βαρεμάρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται λάθος η συγκεκριμένη λογική.

Σκέψου πόσο καλύτερα απολαύσαμε το dragonball kai το οποίο είναι το z χωρίς 100+ filler επεισόδια. Μακάρι να γίνονταν αυτό σε όλες τις σειρές που περιέχουν πολλά filler.

Δημοσ.

Εχω λάθος? Δεν ήταν φέτος χαζή η σεζόν στο walking dead? Δεν άξιζαν 3 4 επεισόδια μόνο? Αναρωτήσου τι σου πρόσφεραν τα υπόλοιπα πέρα από βαρεμάρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται λάθος η συγκεκριμένη λογική.

Σκέψου πόσο καλύτερα απολαύσαμε το dragonball kai το οποίο είναι το z χωρίς 100+ filler επεισόδια. Μακάρι να γίνονταν αυτό σε όλες τις σειρές που περιέχουν πολλά filler.

Δεν ειναι το θεμα του walking dead εδω αλλα θα σου πω οτι δεν ειναι μονο η φετινη season που η σειρα ειναι σε καθοδο. Και στις προηγουμενες ηταν τα ιδια.

Δημοσ.

Ενταξει ειναι αληθεια οτι θα μπορουσε να εχει 16 επεισοδεια και να ειναι ολα σχετικα μεταξυ τους.Αλλα αφου πουλαει σου λεει γιατι να μην κανουν  και αλλα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενταξει ειναι αληθεια οτι θα μπορουσε να εχει 16 επεισοδεια και να ειναι ολα σχετικα μεταξυ τους.Αλλα αφου πουλαει σου λεει γιατι να μην κανουν  και αλλα..

Μπορεί να κάνει 10 επεισόδια βαρβάτα παρα να κανει 16 τα οποια τα 10 ειναι μάπα... Οτι κάνει το game of thrones δηλαδη...

Δημοσ.

H τρίτη season δεν μου άρεσε και πολύ ο villain είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν ο Barry πριν δείξει ποιος είναι, ο Zoom και o Thawne μου άρεσαν πιο πολύ.

επίσης γιατί χάλασαν έτσι την ιστορία του Savitar και δεν βασίστηκαν στα comic ?

Δημοσ.

H τρίτη season δεν μου άρεσε και πολύ ο villain είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν ο Barry πριν δείξει ποιος είναι, ο Zoom και o Thawne μου άρεσαν πιο πολύ.

επίσης γιατί χάλασαν έτσι την ιστορία του Savitar και δεν βασίστηκαν στα comic ?

η οποια ιστορια ειναι ???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι προσδοκίες της νέας season έχουν πιάσει πάτο.

Κλάμα iris με το καλημέρα (λες και δεν χορτάσαμε από την προηγούμενη),αμνησία και από Κάκος ότι μας κάτσει ...

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι μαλακια καποιος να παρατησει μια σειρα στη μεση ή να δει 3-4 επεισοδια και μετα να την παρατησει.Απο την αλλη τι σχεση εχει το πληρωμα με το δωρεαν δεν καταλαβα.Ξεκινας να δεις μια σειρα,βλεπεις μερικα επεισοδια και αποφασιζεις οτι δεν σου αρεσει.Αμα εχεις πληρωσει την συνεχιζεις με το ζορι?Τι θες να πεις ακριβως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...