tidus666 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 FarCry, μην το πολυψάχνεις. Χρονικό παράδοξο ονομάζεται. Πρώτη φορά το συναντάς σε σειρά/ταινία/game κλπ; Τελείως μπακαλίστικα, ναι, προέκυψε μια λούπα στο χρόνο στα καλά καθούμενα. Ονομάζεται χρονικό παράδοξο. Δεν υπάρχει time travel χωρίς time paradox. time paradox: https://en.wikipedia.org/wiki/Temporal_paradox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Πολύ πιθανόν αν παίζει ρόλο και το αντίγραφο από την σεζόν 2 και να είναι αυτό που μας κρύβει ο Σάβιταρ. Του το είπε ότι έφτιαξες Φλασούλη ένα αντίγραφο το άφησες να πεθάνει και όλα καλά.Αλλά μετά έκανες το flashpont και τα μάμησες όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγω θα αφησω μια τελειως διαφορετικη αποψη απο αυτες που γρεφετε ολοι και μαλλον ειμαι πιο κοντα απο ολες. Η Iris λοιπον ειναι ο HR. με το κλασσικο τρικ που αλλαζει μορφη και τον κανει να φαινεται σαν την Iris. Ο ιδιος ο HR νιωθει αχρηστος και νιωθει οτι αυτος φταιει που ειπε στον σαβιταρ που ειναι η Iris και ηθελε με αυτον τον τροπο να κερδισει. Αν θυμαστε στα παλια future scenes του barry ο ΗR ειναι σε ολα και ειναι καμπερομενος με οπλο. Αυτη την φορα δεν φανηκε πουθενα... Δεν ξερω αν θα μεινει οντως νεκρος η οχι για την συνεχεια....αλλλα πιστευω οτι ειναι αυτος σαν Iris με το κλασσικο device που εβαλε και ο Barry να μοιαζει με την Λαιλα Αυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγω θα αφησω μια τελειως διαφορετικη αποψη απο αυτες που γρεφετε ολοι και μαλλον ειμαι πιο κοντα απο ολες. Η Iris λοιπον ειναι ο HR. με το κλασσικο τρικ που αλλαζει μορφη και τον κανει να φαινεται σαν την Iris. Ο ιδιος ο HR νιωθει αχρηστος και νιωθει οτι αυτος φταιει που ειπε στον σαβιταρ που ειναι η Iris και ηθελε με αυτον τον τροπο να κερδισει. Αν θυμαστε στα παλια future scenes του barry ο ΗR ειναι σε ολα και ειναι καμπερομενος με οπλο. Αυτη την φορα δεν φανηκε πουθενα... Δεν ξερω αν θα μεινει οντως νεκρος η οχι για την συνεχεια....αλλλα πιστευω οτι ειναι αυτος σαν Iris με το κλασσικο device που εβαλε και ο Barry να μοιαζει με την Λαιλα Αυτα! Και εγώ λέω τί μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....απο εδω το είδες; :) https://www.youtube.com/watch?v=PJQZk34RCCA Πάντως, είναι πολύ καλό σενάριο (αν και με κάποια κενά - βέβαια, δεν έχει και τόση σημασία αφού όλη η τρίτη σεζόν είναι για τον ΜΠΕΟ σεναριακά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 LOL πρωτη φορα το ειδα χωρις πλακα χαχαχαχα δεν ειχα κανει τοσο βαθυ search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Και εγώ λέω τί μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....απο εδω το είδες; :) https://www.youtube.com/watch?v=PJQZk34RCCA Πάντως, είναι πολύ καλό σενάριο (αν και με κάποια κενά - βέβαια, δεν έχει και τόση σημασία αφού όλη η τρίτη σεζόν είναι για τον ΜΠΕΟ σεναριακά) Πολυ μουφα αμα ο hr αλλαξε με την αιρις τη στιγμη που ο μπαρι εριχνε με το οπλο στον σαβιταρ. Ενας απο τους δυο λογικά θα έβλεπε την αλλαγή. Aν το εβλεπε ο μπαρι, τοτε αυτοματοσ θα το ηξερε και ο σαβιταρ. Εγώ απλα πιστεύω αυτό που είχαν πει, οτι το μελλον δεν έχει γραφτεί και γιαυτό υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Μην ξεχνάτε οτι οταν ο Μπαρι είδε το μέλλον, τη στιγμη που κοιταγε τις ειδήσεις στη στάση, κάναν πραγματα ώστε οι ειδήσεις να αλλάξουν. Αρα με την ίδια λογική ο hr δεν ηταν στη ταράτσα γιατί δεν ήταν ακριβώς τα πραγματα οπως τα περίμεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 FarCry, μην το πολυψάχνεις. Χρονικό παράδοξο ονομάζεται. Πρώτη φορά το συναντάς σε σειρά/ταινία/game κλπ; Τελείως μπακαλίστικα, ναι, προέκυψε μια λούπα στο χρόνο στα καλά καθούμενα. Ονομάζεται χρονικό παράδοξο. Δεν υπάρχει time travel χωρίς time paradox. time paradox: https://en.wikipedia.org/wiki/Temporal_paradox ναι αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως στο flash Savitar claims he came from a timeline where Flashpoint hadn't been created 'yet' αυτο το ξεχασαμε? https://youtu.be/5lMmYHWLGDw?t=30 αρα ο savitar ηταν κλεισμενος στο speedforce πριν το flashpoint που σημαινει οτι ο savitar κλεινεται απο τον barry στο αρχικο timeline μετα το flashpoint αλλαζει το timeline και γινεται το casual loop ας πουμε. απο οτι εχω καταλαβει οποιος ειναι στο speedforce ειναι εκτος του τοπου και του χρονου γιατι βλεπεις τα παντα και παρον και μελλον αρα ο savitar ενω ηταν κλεισμενος απο τον barry αρχικα αφου αλλαξε το timeline αυτος που ηταν στο speedforce δεν επιρεαστηκε, οπως και ο reverse flash σωθηκε παρολο που εξαφανιστηκε ο eddie και ειδε το flashpoint και σκεφτηκε τον τροπο για να ξεφυγει. αρα ο savitar ειναι απο αλλο timeline που κατεβηκε στο νεο timeline που δημιουργησε το flashpoint του barry εδω διαβαζω μια αλλη θεωρια Savitar claims he came from a timeline where Flashpoint hadn't been created 'yet'. The only way Savitar can get the idea of Wally being a speedster from Flashpoint is if there's at least one version of events he experienced where he, as Barry, DIDN'T cause Flashpoint. Now, I can't figure out exactly which timeline this would be. But we know that, in some sense, the future does already 'exist' in this verse. Its subject to change, but it exists. So, the way I see it, before the end of 2x23, there's a version of the future where Barry and Iris are married in 2024 (as we know from the newspaper article). Maybe something happens to Iris in this future AFTER 2024. Hell, maybe Savitar happens - a version of Savitar created in YET another unknown previous timeline. Barry creates time remnants to stop Savitar, all of them but one are killed, and the surviving one ends up becoming a new iteration of Savitar. This Savitar goes back to 2021 and fights Flash but ends up being imprisoned in the Speed Force. Now while he's in the Speed Force, the timeline changes...Barry, in 2016, makes the decision to go back and save his mother, causing Flashpoint, a decision which Savitar, for whatever reason, hadn't made in his personal history. Savitar witnesses Wally West as a speedster, and gets the idea to escape the Speed Force prison. He also comes up with the plan to kill Iris on May 23rd 2017, moving up the 'schedule' so to speak and ensuring the creation of the time remnant that becomes him. And this change ripples forward into the future and then backwards, such that Savitar's own history changes such that he remembers being a time remnant created in 2017. με αυτη τη θεωρια ο αρχικος savitar δεν ειναι αντιγραφο του μπαρυ αλλα γινεται μετα αφου αλλαζει το ιδιο του το origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγω θα αφησω μια τελειως διαφορετικη αποψη απο αυτες που γρεφετε ολοι και μαλλον ειμαι πιο κοντα απο ολες. Η Iris λοιπον ειναι ο HR. με το κλασσικο τρικ που αλλαζει μορφη και τον κανει να φαινεται σαν την Iris. Ο ιδιος ο HR νιωθει αχρηστος και νιωθει οτι αυτος φταιει που ειπε στον σαβιταρ που ειναι η Iris και ηθελε με αυτον τον τροπο να κερδισει. Αν θυμαστε στα παλια future scenes του barry ο ΗR ειναι σε ολα και ειναι καμπερομενος με οπλο. Αυτη την φορα δεν φανηκε πουθενα... Δεν ξερω αν θα μεινει οντως νεκρος η οχι για την συνεχεια....αλλλα πιστευω οτι ειναι αυτος σαν Iris με το κλασσικο device που εβαλε και ο Barry να μοιαζει με την Λαιλα Αυτα! Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γινει μιας και ο H.R κοιτάει το νύχι του σαβιταρ πριν φύγει, σαν να κοιτά δλδ αυτό που θα τον σκοτώσει. Η μόνη ένσταση μου είναι ότι μόλις σκότωσε την Αιρις θα έπρεπε να αλλάξει μορφή και. Α γίνει πάλι HR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πιο πισω ειχατε φαγωθει ορισμενοι με τα spoilers αλλα στα παραπανω ουτε ενας δεν ιδρωσε να αναφερει στους συμφορουμιτες περι spoilers? Κλασσικα πραγματα οποτε θυμομαστε χαιρομαστε αναφερουμε για spoilers... ελα οκ μου ξεφυγε ενα σποιλερ το εφτιαξα. τοσα που εγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 ελα οκ μου ξεφυγε ενα σποιλερ το εφτιαξα. τοσα που εγραψα Βασικα αν ειδες τι εγραψα δεν ειχα θεμα με το δικο σου σχολιο που δεν μπηκε σε spoiler(οπως και του αλλου συμφορουμιτη που αναφερω),αλλα πως δεν το ανεφερε κανεις αλλος αυτο(που πιο πισω μαλιστα οπως ειχαν πει εκανε μπαμ 1 εικονα παρωδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Οσο για το επεισοδιο αυτο καθαυτο και τον συμφορουμιτη πιο πισω που ειπε οτι ορισμενοι κακως το βλεπουμε επειδη αναφερουμε καποια κακα πραγματα το εχουμε ξαναπει. Το Flash δεν ειναι κακη σειρα συνολικα,απλα φετος δυστηχως επιασε πατο. Η πλακα ειναι οτι το ειπε και στην αρχη του επεισοδιου στον barry γιατι ξανα πηγε στον χρονο πισω ενω ειχε δωσει υποσχεση να μην ξαναπαει με ολα αυτα που εγιναν και βεβαια η απαντηση κλασσικα οτι να ναι. Οσο συνεχιζει η σειρα να κανει τετοιες κωλοτουμπες,τοσο θα συνεχιζουμε να την κραζουμε για αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλά σας λέει ο Fulgore για τα spoilers. Λέω και εγώ θα έγινε κάτι σοβαρό με τοσα post που κάνατε οπότε το είδα το βράδυ και αμέσως για ύπνο. Meh, κλασσικά πέφτει η σειρά. Άντε να δούμε πώς θα είναι η επόμενη (όσοι από εμάς συνεχίσουν να την βλέπουν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Βασικα αν ειδες τι εγραψα δεν ειχα θεμα με το δικο σου σχολιο που δεν μπηκε σε spoiler(οπως και του αλλου συμφορουμιτη που αναφερω),αλλα πως δεν το ανεφερε κανεις αλλος αυτο(που πιο πισω μαλιστα οπως ειχαν πει εκανε μπαμ 1 εικονα παρωδια). Ναι μια άσχετη εικόνα που ανέβασα και τους πείραξε. Για κλωτσιές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για να τελειώνουμε με τα spoilers... πολλοί βαρέθηκαν να επισημαίνουν τα αυτονόητα και άλλοι σταμάτησαν να μπαίνουν στα τόπικ των σειρών πριν δουν το τελευταίο επεισόδιο. Επιπλέον δεν ήξερα πως πρέπει να κάνουμε refresh και όπου βλέπουμε κάτι να φωνάζουμε το spoiler police. Και ναι η φωτό ήταν spoiler εκτός αν έχεις αντίληψη πεντάχρονου και δεν καταλάβεις τι δείχνει. Έλεος πια εδώ μέσα που αφού κάποιος έχει κάνει τη μαλακία αντί να πει συγγνώμη ψάχνει παιδιάστικους τρόπους να το δικαιολογήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που λέει πως πριν δούμε το επεισόδιο δεν μπαίνουμε να διαβάσουμε για να μη φάμε κατα τύχη κανένα σπόιλερ,αλά δε βαριέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα