Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και αυτο το σεναριο κολλαει και με αυτο αν ο kid flash τελικα δημιουργει το αντιγραφο της iris

https://www.youtube.com/watch?v=kn4mgED6btI

δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο γιατι ο savitar εσπασε το ποδι του kid flash στο προηγουμενο επεισοδιο

Τωρα οσον αφορα τον κλειστο κυκλο,αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι:

Ο future barry δημιουργει time remnat για να πολεμησει τον savitar,ο savitar τα σκοτωνει ολα εκτος απο ενα.Μολις ο future barry παγιδευει τον savitar στο speedforce διωχνουν το time remnant,αυτος τρελαινεται και γινεται savitar (για αυτο στο ετος 2056 λεει ο future barry να μην τον εμπιστευτουν oi legends γιατι υπαρχει ενας κακος barry)

Δηλαδη το time remant γινεται savitar στο μελλον του future flash,οπου κανει ταξιδια στο παρελθον αλλα και σε παραλληλα συμπαντα δημιουργωντας τον μυθο του savitar.

Για να δημιουργηθει αυτος ο savitar ομως πρεπει να ελευθερωθει ο savitar που ειναι στο speedforce και να σκοτωσει την iris

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο γιατι ο savitar εσπασε το ποδι του kid flash στο προηγουμενο επεισοδιο

αυτο θα εγινε νωριτερα πριν τη μαχη kid flash savitar

Δημοσ.

0O3AXzn.jpg

Και αυτο καποιο ρολο δεν θα παιζει ? Γιατί το έδειξε

ίσως το χρησιμοποιήσουν για τον νικήσουν στο τέλος.

Χωρίς την στολή στην ουσία δεν είναι τίποτα.

Ο future barry δημιουργει time remnat για να πολεμησει τον savitar,ο savitar τα σκοτωνει ολα εκτος απο ενα.Μολις ο future barry παγιδευει τον savitar στο speedforce διωχνουν το time remnant,αυτος τρελαινεται και γινεται savitar (για αυτο στο ετος 2056 λεει ο future barry να μην τον εμπιστευτουν oi legends γιατι υπαρχει ενας κακος barry)

Δηλαδη το time remant γινεται savitar στο μελλον του future flash,οπου κανει ταξιδια στο παρελθον αλλα και σε παραλληλα συμπαντα δημιουργωντας τον μυθο του savitar.

Για να δημιουργηθει αυτος ο savitar ομως πρεπει να ελευθερωθει ο savitar που ειναι στο speedforce και να σκοτωσει την iris

Αυτή είναι η μόνη εξήγηση που κολλάει και αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είπε ο Σάβιταρ στον Μπαρυ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλα πρεπει να ειναι διαφορετικο προσωπο αυτος που ειναι μεσα στο speedforce απο το αντιγραφο του μελλοντικου μπαρυ αυτο λεω. οχι το ιδιο

αλλιως ποιος ειναι ο πραγματικος savitar για να δημιουργηθει το αντιγραφο του μπαρυ ωστε να το νικησει?

εκει εχω σκαλωσει

Ο future barry δημιουργει time remnat για να πολεμησει τον savitar,ο savitar τα σκοτωνει ολα εκτος απο ενα.Μολις ο future barry παγιδευει τον savitar στο speedforce διωχνουν το time remnant,

εδω εχουμε δυο προσωπα παραλληλα. o savitar και το time remnant που γινεται savitar. αλλα και ο αρχικος savitar ειναι time remnant.

αρα ο savitar ειναι παντα time remnant του μπαρυ.

γιατι ομως ο μπαρυ να δημιουργησει αντιγραφο του εαυτου του εξαρχης?

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Δεν ξερω πως μπορουν να δημιουργησουν αντιγραφο της Iris, δεν το βρισκω εφικτο. Και εξαλλου μολις την σκοτωσε δεν θα αλλαζε μορφη αυτοματα?

Να εβαλαν στην θεση της καποια Iris απο αλλο συμπαν? Παλι δυσκολο το κοβω.

Ισως Θυσιαστει ο ιδιος ο Φλας προκειμενου να μην υπαρξει Σαβιταρ!

Δημοσ.

ναι αλλα πρεπει να ειναι διαφορετικο προσωπο αυτος που ειναι μεσα στο speedforce απο το αντιγραφο του μελλοντικου μπαρυ αυτο λεω. οχι το ιδιο

Θα καει το κεφαλι μας στο τελος το βλεπω εγω :P

Οχι το ιδιο προσωπο ειναι,εσυ λογικα προσπαθεις να δεις τι εγινε πρωτα και μπερδευεσαι.Αυτο δηλαδη που ειπε o Joe οτι δεν βγαζει νοημα,τι εγινε πρωτα ο savitar η το time remnant.

και εκει κολαει οτι ειναι κλειστος κυκλος και δεν μπορεις να πεις τι εγινε πρωτα.

Αυτο εχω καταλαβει αυτο λεω,μπορει να ειμαι λαθος τι να πω

Δημοσ.

μηπως το αντιγραφο του μπαρυ ειναι το αντιγραφο που πεθαινει στο τελος της δευτερης σεζον και εξαιτιας του flashpoint αλλαζει η ολη φαση και επιστρεφει στη ζωη και γινεται ο αρχικος κακος για τον οποιο ο μελλοντικος μπαρυ δημιουργει αλλο αντιγραφο του το οποιο γινεται ο δευτερος σαβιταρ?

δηλαδη ο αρχικος σαβιταρ με τον δευτερο σαβιταρ ειναι διαφορετικο χρονικο αντιγραφο του μπαρυ? 

και αρα διαφορετικος ανθρωπος αλλα ως υποσταση ιδιος?

τι ειπα παλι ο θεος? :-D

Δημοσ.

ίσως το χρησιμοποιήσουν για τον νικήσουν στο τέλος.

Χωρίς την στολή στην ουσία δεν είναι τίποτα.

Αυτή είναι η μόνη εξήγηση που κολλάει και αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είπε ο Σάβιταρ στον Μπαρυ??

Καπως ετσι το ειπε ναι,ειπε επισης πως 2 πραγματα πρεπει να γινουν για να δημιουργηθει.Το ενα να πεθανει η Iris και το αλλο δεν το μαθαμε ποτε,γιατι ειπε χαρακτηριστικα πως το αλλο θα το κρατησω για τον εαυτο μου

• Like 1
Δημοσ.

Θα καει το κεφαλι μας στο τελος το βλεπω εγω :P

Οχι το ιδιο προσωπο ειναι,εσυ λογικα προσπαθεις να δεις τι εγινε πρωτα και μπερδευεσαι.Αυτο δηλαδη που ειπε o Joe οτι δεν βγαζει νοημα,τι εγινε πρωτα ο savitar η το time remnant.

και εκει κολαει οτι ειναι κλειστος κυκλος και δεν μπορεις να πεις τι εγινε πρωτα.

Αυτο εχω καταλαβει αυτο λεω,μπορει να ειμαι λαθος τι να πω

ναι αλλα εαν πουμε πως αυτο ισχυει οπως εγραψα νωριτερα

ο σαβιταρ ειναι παντα αντιγραφο του μπαρυ.

γιατι ομως ο μπαρυ να δημιουργησει αντιγραφο του εαυτου του εξαρχης? εδω υπαρχει κενο

και δινεται απαντηση εαν το αντιγραφο του εαυτου του που δημιουργησε ο μπαρυ ηταν για να νικησει τον ζουμ στο τελος της δευτερης σεζον.

αρα ολα ξεκινουν απο το αντιγραφο εκεινο περσι

Δεν ξερω πως μπορουν να δημιουργησουν αντιγραφο της Iris, δεν το βρισκω εφικτο. Και εξαλλου μολις την σκοτωσε δεν θα αλλαζε μορφη αυτοματα?

Να εβαλαν στην θεση της καποια Iris απο αλλο συμπαν? Παλι δυσκολο το κοβω.

Ισως Θυσιαστει ο ιδιος ο Φλας προκειμενου να μην υπαρξει Σαβιταρ!

οχι ρε το αντιγραφο ειναι κανονικος ανθρωπος. δεν αλλαζει μορφη. ειναι κλωνος. ευκολα μπορουν να πανε πισω στο χρονο και να παρουν μια εκδοση της iris οπως εκανε και ο ζουμ για τον εαυτο του.

Δημοσ.

ναι αλλα εαν πουμε πως αυτο ισχυει οπως εγραψα νωριτερα

ο σαβιταρ ειναι παντα αντιγραφο του μπαρυ.

γιατι ομως ο μπαρυ να δημιουργησει αντιγραφο του εαυτου του εξαρχης? εδω υπαρχει κενο

Γιατι υπαρχει κενο ρε συ? Δημιουργει αντιγραφα για να πολεμησει τον savitar πριν χρησιμοποιησει το οπλο με το οποιο θα τον παγιδευει στο speedforce,ενα μενει ζωντανο το οποιο μετα απο χρονια και μολις εχει παγιδευσει ο future barry τον savitar στο speedforce γινεται αυτο savitar.

Υπαρχει αυτος ο savitar αλλα κοβει βολτες σε παρελθον και σε παραλληλα συμπαντα και δημιουργει το μυθο του.Για να δημιουργηθει ομως αυτος στο μελλον πρεπει αυτος που ειναι στο speedforce να ελευθερωθει και να σκοτωσει την iris μαζι με κατι αλλο το οποιο δεν μας το ειπε ποτε.

Θα καουμε αμα συνεχισουμε αυτη την κουβεντα :P

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει κενο ρε συ? Δημιουργει αντιγραφα για να πολεμησει τον savitar πριν χρησιμοποιησει το οπλο με το οποιο θα τον παγιδευει στο speedforce,ενα μενει ζωντανο το οποιο μετα απο χρονια και μολις εχει παγιδευσει ο future barry τον savitar στο speedforce γινεται αυτο savitar.

Υπαρχει αυτος ο savitar αλλα κοβει βολτες σε παρελθον και σε παραλληλα συμπαντα και δημιουργει το μυθο του.Για να δημιουργηθει ομως αυτος στο μελλον πρεπει αυτος που ειναι στο speedforce να ελευθερωθει και να σκοτωσει την iris μαζι με κατι αλλο το οποιο δεν μας το ειπε ποτε.

Θα καουμε αμα συνεχισουμε αυτη την κουβεντα :P

Ενας ειναι ο savitar... Το αντιγραφο μπαρι

Αν ο μελλοντικοσ μου εαυτός για κάποιο λόγο έρθει στο παρελθον, με συναντήσει και μου πει " Μην κανεις σε λιγα χρονια το ταξίδι στο χρόνο" και εγώ τον ακούσω, τότε δεν θα κανω το ταξιδι στο παρελθον. Αλλά αμα δεν κανω το  ταξιδι στο παρελθον, ο μελλοντικος μου εαυτός δεν θα ερθει ποτε να μου πει να μην κάνω το ταξιδι στο παρελθον. Αρα τελικά θα κανει ο μελλοντικοσ μου εαυτος  το ταξιδι στο παρελθον και για καποιο λογο θα ερθει να μου πει να μην κανω το ταξιδι στο παρελθον.  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΥΠΑ... 

Δημοσ.

δε μπορω αλλο καηκα :P

ωραια με αυτη τη λογικη αντικαθιστουμε τον savitar με το αντιγραφο του μπαρυ αφου ειναι το ιδιο

οταν πουμε εστω οτι υπαρχει το αντιγραφο του μπαρυ

αμεσως δημιουργειται η ερωτηση το αντιγραφο του μπαρυ απο που προεκυψε?

απο τον μπαρυ.

γιατι ο μπαρυ να δημιουργησει αντιγραφο?

για να παγιδευσει το αντιγραφο του

ναι αλλα πριν δημιουργησει ο μπαρυ το αντιγραφο του για να παγιδεψει το αντιγραφο του το αντιγραφο του πως προεκυψε?

χρονος πηγαινει απο αριστερα προς τα δεξια.

ενα αντιγραφο του μπαρυ γινεται ο savitar και παει στο μελλον οπου ο μελλοντικος μπαρυ τον παγιδευει στο speedforce

αυτο το κωλο αντιγραφο απο που προεκυψε?

μιλαω κατα την πρωτη φορα, πριν αρχισουμε τα ταξιδια στο παρελθον

το κενο προκυπτει γιατι το αρχικο αντιγραφο που μεσω αυτου ξεκιναει τη λουπα δεν ξερουμε πως προεκυψε

προφανως προεκυψε απο τον μπαρυ

γιατι ομως?

το μοναδικο αντιγραφο που δημιουργησε ο μπαρυ ηταν αυτο στο τελος της δευτερης σεζον.

δεν υπαρχει αλλο αντιγραφο.

το να πουμε υπαρχει ενα αντιγραφο του μπαρυ απο το πουθενα οπως λεμε στα μαθηματικα εστω Χ δεν υφισταται γιατι το αντιγραφο εχει σημειο αναφορας, εχει origin

Καλα σου ειπα οτι εχεις σκαλωσει πως ξεκιναει η λουπα.Και η απαντηση σου ειναι πως δεν υπαρχει αρχη,το λεει και ο sisco στο επεισοδιο.

Ειναι σαν να λεμε ,το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο

Δημοσ.

μηπως το αντιγραφο του μπαρυ ειναι το αντιγραφο που πεθαινει στο τελος της δευτερης σεζον και εξαιτιας του flashpoint αλλαζει η ολη φαση και επιστρεφει στη ζωη και γινεται ο αρχικος κακος για τον οποιο ο μελλοντικος μπαρυ δημιουργει αλλο αντιγραφο του το οποιο γινεται ο δευτερος σαβιταρ?

δηλαδη ο αρχικος σαβιταρ με τον δευτερο σαβιταρ ειναι διαφορετικο χρονικο αντιγραφο του μπαρυ? 

και αρα διαφορετικος ανθρωπος αλλα ως υποσταση ιδιος?

τι ειπα παλι ο θεος? :-D

Εκεί είχα καταλήξει μερικές σελίδες πίσω 2-3 επεισόδια πριν και περισσότερο λόγω της μούρης του :P

Δημοσ.

Καλα σου ειπα οτι εχεις σκαλωσει πως ξεκιναει η λουπα.Και η απαντηση σου ειναι πως δεν υπαρχει αρχη,το λεει και ο sisco στο επεισοδιο.

Ειναι σαν να λεμε ,το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο

ναι αλλα η λουπα πως προεκυψε? ετσι στα καλα καθουμενα προεκυψε μια λουπα στο χρονο?

αυτο αναζητω με την ερωτηση πως ξεκινησε η λουπα.

λογω του αιτιου και το αποτελεσματος κατι υπαρχει οπου το αποτελεσμα ηταν η λουπα

αυτο το αιτιο ψαχνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...