Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βέβαια με βάση την αντίδραση της Κέιτλιν θα μπορούσε να είναι και κανένας Τζούλιαν,αλλά είναι μια σταλίτσα για να είναι ο Σάβιταρ.

Ο future Barry έχει ρίξει τον Savitar στο Speedforce και ο Futre Julian εμφανίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, όποτε δεν νομίζω ότι βγάζει νόημα να είναι αυτός

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο future Barry έχει ρίξει τον Savitar στο Speedforce και ο Futre Julian εμφανίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, όποτε δεν νομίζω ότι βγάζει νόημα να είναι αυτός

γιατί τι βγάζει νόημα στην σειρά;:P

• Like 2
Δημοσ.

Το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν με διαφορά το 19.

Από εδώ και πέρα πάμε για απογείωση μέχρι και το τέλος της σεζόν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους, επρεπε να φτασουμε στο 20ο επεισοδιο για να μαθουμε ποιος ειναι ο Savitar και αυτο στα τελευταια λεπτα..Παντως μου αρεσε η ολη σκηνη με την αποκαλυψη 

Υπηρχαν hint σε ολη τη σεζον πως ο Future Barry ειναι o Savitar.Στην αρχη της σεζον ο reverse flash ειχε πει στον Μπαρυ οτι αυτος ειναι ο villain τωρα,ακομα ο ιδιος ο Savitar ελεγε I am the future flash.Στα επομενα επεισοδια θα εξηγησουν για ποιο λογο ο Future flash εγινε Savitar,καθως σε αυτο ειχαμε μονο την αποκαλυψη

Επεξ/σία από Pansar24
  • Like 1
Δημοσ.

ε αυτο ειναι λουπα

αντιγραφουν dragon ball super future trunks arc

ο barry εγινε ο savitar και προσπαθει να σκοτωσει την iris για να κανει τον προηγουμενο barry savitar.

και πως εγινε ο αρχικος barry savitar αφου κανεις δεν σκοτωσε την iris?

ισως γινεται αρκετα μπροστα στο μελλον για ασχετο λογο και πηγαινει στο παρελθον για να γινει savitar νωριτερα απο το αναμενομενο.

οπως και ο reverse flash δημιουργησε τον flash νωριτερα απο οτι ηταν κανονικα.

Δημοσ.

Απο την αρχη της season το λεγαμε καποιοι παντως, δεν εβγαζε νοημα να ειναι καποιος ακυρος με ολα αυτα που εχουν γινει.. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

H σειρά κατουράει και χέζει τις theories του κοινού. Worth it :P

• Like 1
Δημοσ.

ε αυτο ειναι λουπα

αντιγραφουν dragon ball super future trunks arc

ο barry εγινε ο savitar και προσπαθει να σκοτωσει την iris για να κανει τον προηγουμενο barry savitar.

και πως εγινε ο αρχικος barry savitar αφου κανεις δεν σκοτωσε την iris?

ισως γινεται αρκετα μπροστα στο μελλον για ασχετο λογο και πηγαινει στο παρελθον για να γινει savitar νωριτερα απο το αναμενομενο.

οπως και ο reverse flash δημιουργησε τον flash νωριτερα απο οτι ηταν κανονικα.

Εγώ πάλι πιστεύω πως ξεκίνησε τότε που νίκησαν τον Zoom. Βάλτε το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζον στο 29:44 (τώρα το έβαλα να το δω κ εγώ) και θα καταλάβετε τι εννοώ. 

Δημοσ.

Πάντως μου αρέσει που όταν έδειχνε την δημιουργία του Savitar δείχνει ένα ντούκι φέτες με κάτι μπράτσα τύπου γυμναστηρίου αγκαλιά με τις πρωτεΐνες, και τελικά βγαίνει μέσα από τη στολή ο Μπάρι όπως τον ξέρουμε, απλά με μια δόση από 2Face.

• Like 1
Δημοσ.

και καλα συγνωμη τωρα

αν ο barry savitar δεν ειναι time remnant , αφου ο barry του παρελθοντος τον φυλακισε, πως γινεται αυτο ρε παιδια?

το παρελθον φυλακισε το μελλον και ζει στο παρον συνεχιζοντας και στο μελλον?

και αφου ο savitar εζησε μεχρι να τον κλεισει ο αλλος στο speedforce, πως εμαθε οτι αυτη η επιστημονας εφτιαξε την παγιδα για να τον κλεισουν μεσα και ειπε στην Killer frost να την σκοτωσει?

και γιατι ο barry αντι να παρει τα σχεδια του μελλοντος στο παρελθον για να κανει την επιστημονα να φτιαξει την παγιδα, δεν επαιρνε ετοιμη την παγιδα απο το μελλον και να γλυτωσει ολες αυτες τις μλκιες?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι πολύ απλό. Η σειρά είναι του CW, δεν είναι τόσο καλοφτιαγμένη όσο θα ήθελες να είναι ώστε να έχει προβλέψει τρύπες στο σενάριο κτλπ κτλπ :P

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται πως με αυτα που ξερουμε ουτε εγω μπορω να καταλαβω πως ο Future Barry ειναι ο Savitar.Θα το εξηγησουν λογικα στο επομενο επεισοδιο και μετα μπορουμε να κραξουμε τρυπες στο σεναριο κτλ,σε αυτο που ειδαμε ειχαμε απλα την αποκαλυψη

Δημοσ.

και καλα συγνωμη τωρα

αν ο barry savitar δεν ειναι time remnant , αφου ο barry του παρελθοντος τον φυλακισε, πως γινεται αυτο ρε παιδια?

το παρελθον φυλακισε το μελλον και ζει στο παρον συνεχιζοντας και στο μελλον?

και αφου ο savitar εζησε μεχρι να τον κλεισει ο αλλος στο speedforce, πως εμαθε οτι αυτη η επιστημονας εφτιαξε την παγιδα για να τον κλεισουν μεσα και ειπε στην Killer frost να την σκοτωσει?

και γιατι ο barry αντι να παρει τα σχεδια του μελλοντος στο παρελθον για να κανει την επιστημονα να φτιαξει την παγιδα, δεν επαιρνε ετοιμη την παγιδα απο το μελλον και να γλυτωσει ολες αυτες τις μλκιες?

Aκριβώς τις ίδιες απορίες έχω και εγώ.

Και θέλω να δω πως θα τα μπαλώσουν.

Δημοσ.

Το οτι δηλαδη ο barry πηγαινε στους

παγους της Killer Frost για να σωσει τους αλλους λες και ειναι αθανατος/Wolverine μονο εμενα με ενοχλησε?

Κακο επεισοδιο δεν ηταν αλλα μια αυτες οι τραγικες σκηνες με τον barry σε λογο Βεγγου, μια οι κλασσικοι απαισιοι διαλογοι μεταξυ Julian και Cisco(παλι σε λιγα λεπτα τα βρηκαν μεταξυ τους και εγιναν φιλαρακια ΕΛΕΟΣ) και μια η τελευταια ατακα που και καλα νομιζε ο κοσμος οτι ο Savitar ειπε/εννοουσε ''I am the future,Flash'', παλι για facepalm το επεισοδιο.

Παλι καλα που ο Joe αποκαλυψε σε αλλο ενα ατομο για το ποιος ειναι ο Flash ετσι για να μεγαλωσει η παρεα που θα απαγαγουν οι κακοποιοι στο μελλον(οπως εγινε σε αυτο το επεισοδιο).....

Βασικα δεν μου ερχεται στο μυαλο στα προσφατα χρονια αλλη σειρα με υπερ ηρωα που ζει στην Γη στον οποιο να γνωριζουν σχεδον ολοι ποιος ειναι,ποσο μαλλον σε μολις 2-3season.

Τελος δικιο ειχε ο Savitar. Η αλλη λεγεται Killer Frost και τοσο διαστημα που ειναι ετσι δεν εχει σκοτωσει ουτε ενα. Προβλεπω παλι βαρετο δραμα μεταξυ αυτης και του Julian για να επιστρεψει πισω.

Ελεγε ενας συμφορουμιτης πιο πισω οτι θα ειναι η τελευταια season που βλεπει το Flash και πραγματικα με βαζει και εμενα σε σκεψεις δυστηχως.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...