Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι που δεν μαρεσει γενικα στο flash πλεον ειναι που εχουν μαζευτει παρα πολλοι στην ομαδα.

Δεν θυμαμαι αλλη σειρα υπερ ηρωων που ο κεντρικος ηρωας να εχει τοσο μεγαλη ομαδα να τον υποστηριζει. Και μαλιστα που σχεδον ολοι οι γυρω του εχουν μαθει και ποιος ειναι και μαλιστα στις πρωτες season κιολας.

Ακομα χειροτερα με την προσθηκη παραπανω flash που εκει χαθηκε για μενα και η ολη αξια/μοναδικοτητα του κεντρικου barry.

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι ειναι νεος και εχει πολλα ακομα να μαθει, κανει λαθη κλπ, γιαυτο κιολας νομιζω οτι εχει τοσο μεγαλο συνεργειο απο πισω του.

Δημοσ.

Κατι που δεν μαρεσει γενικα στο flash πλεον ειναι που εχουν μαζευτει παρα πολλοι στην ομαδα.

Δεν θυμαμαι αλλη σειρα υπερ ηρωων που ο κεντρικος ηρωας να εχει τοσο μεγαλη ομαδα να τον υποστηριζει. Και μαλιστα που σχεδον ολοι οι γυρω του εχουν μαθει και ποιος ειναι και μαλιστα στις πρωτες season κιολας.

Ακομα χειροτερα με την προσθηκη παραπανω flash που εκει χαθηκε για μενα και η ολη αξια/μοναδικοτητα του κεντρικου barry.

ακόμα στην πρώτη season είμαι αλλά δεν μου κάνει εντύπωση το ίδιο δεν γίνεται και στο arrow

Δημοσ.

ακόμα στην πρώτη season είμαι αλλά δεν μου κάνει εντύπωση το ίδιο δεν γίνεται και στο arrow

Μονο που στο Arrow ο κεντρικος δεν εχει υπερ δυναμεις,ουτε εχει αλλους με παρομοιες δυναμεις στην ομαδα του.

Δημοσ.

Μονο που στο Arrow ο κεντρικος δεν εχει υπερ δυναμεις,ουτε εχει αλλους με παρομοιες δυναμεις στην ομαδα του.

η black canary και ο ragman έχουν υπερδυνάμεις, κατα καιρούς έχει βοήθεια και από φλας .

Δημοσ.

Το ξανατονιζω.

Δημοσ.

Ένα επεισόδιο έμεινε το 19 να τελειώσει ο κύκλος,και θα προβληθεί στις 26/4.Γιατί το πάνε τόσο πίσω?

Δημοσ.

Ένα επεισόδιο έμεινε το 19 να τελειώσει ο κύκλος,και θα προβληθεί στις 26/4.Γιατί το πάνε τόσο πίσω?

23 ειναι τα επεισοδια,οχι 19

• Like 1
Δημοσ.

στο πρώτο κύκλο του φλας δείχνει ότι ταξίδεψε στο χρόνο αλλά στο 4 χρόνο του arrow δηλαδη στον δεύτερο του φλας λέει ότι το έκανε για πρώτη φορά οπότε είναι λίγο μπέρδεμα.

Επίσης στον δεύτερο κύκλο στα μισά σκάει μύτη ο Γουολι Γεστ που είναι ένας από τους reverse flash οπότε φαντάζομαι ότι θα είναι ο main villain στον τρίτο κύκλο.

Δημοσ.

Το tv show fans το tv show time και το tv series που έχω στο κινητό μου και τα τρία γράφουν 19 ο τρίτος κύκλος και μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

στο πρώτο κύκλο του φλας δείχνει ότι ταξίδεψε στο χρόνο αλλά στο 4 χρόνο του arrow δηλαδη στον δεύτερο του φλας λέει ότι το έκανε για πρώτη φορά οπότε είναι λίγο μπέρδεμα.

Επίσης στον δεύτερο κύκλο στα μισά σκάει μύτη ο Γουολι Γεστ που είναι ένας από τους reverse flash οπότε φαντάζομαι ότι θα είναι ο main villain στον τρίτο κύκλο.

Ε; ο.Ο

Από πότε είναι ο Wally West ένας reverse flash; -_-

You need to google stuff. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...