Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πρωτο επεισοδιο που το ειδα σε 5 λεπτα. Βασικα ειδα μονο τις σκηνες απο την πραγματικοτητα.

*Το Imdb παιζει να ειναι 1η φορα που κανει λαθος στις ημερομηνιες :P

http://www.imdb.com/title/tt3107288/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

Λεει οτι παιζει 28 Μαρτιου αυτο το επεισοδιο κανονικα.

Βασικα το λαθος ειναι απο τον Ιανουαριο. Η σειρα επεστρεψε 24 και οχι 31

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί σας χάλασε τόσο ? Σαν ιδέα ήταν ωραίο. Ξέφευγε μεν από το concept της σειράς αλλά γιατί το όλο θέμα Barry - Iris δεν ξεφεύγει ? Ούτε τον Dylan με την Kelly στο Beverly Hills να δείχνανε πια. Μας έπρηξαν με την σχέση τους. Ο Barry πάντα ήταν κλάψας που του έφαγαν το μπιφτέκι του (μου σκότωσαν την μάνα) αλλά στα τελευταία επεισόδια με το όλο θέμα Savitar - Iris το γ..σε το θέμα. Το μισό από κάθε επεισόδιο είναι filler με drama και βλακείες.

Ωραίο ήταν που ξέφυγε λίγο η πλοκή και η όλη ιδέα φόρος τιμής σε γκανγκστερικά έργα και μιούσικαλ ήταν ψιλο καλά εκτελεσμένη. Το μόνο που μου ξυνίζει είναι ότι μιλάμε για εβδομαδιαία σειρά και θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον κύριο villain αντί να τραβάει τόσο το πράγμα με fillers (αν και να ξανατονίσω ότι δεν με πειράζει τόσο _ένα_ filler άσχετο επεισόδιο όσο οι βλακείες που υπάρχουν σε _κάθε_ επεισόδιο). Αν η σειρά ήταν καθημερινή, τότε πιστεύω όλοι θα μιλούσαν για πολύ ωραίο επεισόδιο.

Η αμηχανη στιγμη που καταλαβαινεις οτι το flash μπορει να ειναι καλυτερο μιουζικαλ απο οτι ειναι superhero σειρα :P

Επισης πολυ δυνατο μωρο η supergirl

• Like 2

Γιατί σας χάλασε τόσο ? Σαν ιδέα ήταν ωραίο. Ξέφευγε μεν από το concept της σειράς αλλά γιατί το όλο θέμα Barry - Iris δεν ξεφεύγει ? Ούτε τον Dylan με την Kelly στο Beverly Hills να δείχνανε πια. Μας έπρηξαν με την σχέση τους. Ο Barry πάντα ήταν κλάψας που του έφαγαν το μπιφτέκι του (μου σκότωσαν την μάνα) αλλά στα τελευταία επεισόδια με το όλο θέμα Savitar - Iris το γ..σε το θέμα. Το μισό από κάθε επεισόδιο είναι filler με drama και βλακείες.

Ωραίο ήταν που ξέφυγε λίγο η πλοκή και η όλη ιδέα φόρος τιμής σε γκανγκστερικά έργα και μιούσικαλ ήταν ψιλο καλά εκτελεσμένη. Το μόνο που μου ξυνίζει είναι ότι μιλάμε για εβδομαδιαία σειρά και θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον κύριο villain αντί να τραβάει τόσο το πράγμα με fillers (αν και να ξανατονίσω ότι δεν με πειράζει τόσο _ένα_ filler άσχετο επεισόδιο όσο οι βλακείες που υπάρχουν σε _κάθε_ επεισόδιο). Αν η σειρά ήταν καθημερινή, τότε πιστεύω όλοι θα μιλούσαν για πολύ ωραίο επεισόδιο.

Εμενα παντως η ολη φαση μου θυμησε ελληνικη ταινια του 70 που κανανε τα χορευτικα και τα τραγουδια, γιαυτο ξερασα.

Επισης πολυ δυνατο μωρο η supergirl

Ψαξε τις nudes της :X :ph34r:

δεν ήταν κακό το σημερινό και το τρέιλερ για 19 είναι ακόμα καλύτερο.

εγώ πάντως πιστεύω πως ο savitar είναι ο Μπάρυ.Τώρα γιατί μισεί τον εαυτό τόσο πολύ,που θα σκοτώσει την γυναίκα του,ένας θεός ξέρει

Λοιπόν ρωταω τους ειδικούς ποια η διαφορά σε Flash Reverse Flash και Zoom, εκτός ότι τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα και και οι τελευταίοι είναι villains υπάρχει διαφορά ?

Επίσης διάβασα ότι reverse flash και Zoom είναι το ίδιο πρόσωπο απλά σε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Σαν reverse flash απ' όσο ξέρω αναφέρουν γενικά τους κακούς speedsters.

Όχι, Professor Zoom (Eobard Thawne) και Zoom (Hunter Zolomon) δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Reverse-Flash

δεν ήταν κακό το σημερινό και το τρέιλερ για 19 είναι ακόμα καλύτερο.

εγώ πάντως πιστεύω πως ο savitar είναι ο Μπάρυ.Τώρα γιατί μισεί τον εαυτό τόσο πολύ,που θα σκοτώσει την γυναίκα

του,ένας θεός ξέρει

Μπορεί να μισεί τον παρελθοντικο εαυτό γτ δεν έκανε κατάφερε να το αποτρέψει... Ή κάποια παρόμοια βλακεία θα πλασάρουν άμα ισχύει αυτό που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...