Vangelis_D9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποια σειρά βλέπουμε τα crossover επεισόδια flash, arrow & league of legends ; Flash ep 08 -> Arrow ep 08 -> LoT ep 07 Τα έχω κόψει εξάλλου όλα αλλά είπα να δω το κροσόβερ. Όσα βλέπουμε από άλιενς είναι κάκιστες αντιγραφές του ID4 με πολύ κακό CGI και που σε μοντάζ όλες μαζί οι σκηνές ζήτημα να συμπληρώνουν 10-15 λεπτά πλοκής και τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά παραγεμίσματα με τα ψυχολογικά των νιάνιαρων, CW βλέπουμε εξάλλου. Και τα έβλεπα όλα σε φαστ φόργουορντ γιατί σκυλοβαρέθηκα τη ζωή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, στο τέλος γιατί έφυγαν με τα χίλια οι dominators ? Εντάξει τους χάλασαν το θέμα με την βόμβα αλλά είχαν τόσα σκάφη που μπορούσαν να επιτεθούν και τόσους dominators να κατεβούν και να ξεσκίσουν. Από τη μία "θέλουμε να εξαλείψουμε την απειλή των metas από τώρα ώστε μελλοντικά να μην φάμε καμμιά παπάρα" και από την άλλη "την κάνουμε πατ κιούτ". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 χαχα, οντως, μηπως επειδη τελειωσε ο χρονος του επεισοδιου; αφου σας λεω ειναι οτι ναναι οι τυποι, μου θελουν και crossovers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, Για να εχουμε happy ending και γιατι(μη χεσω)οτι ηθελαν να δειξουν με το crossover το εδειξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έχει να κάνει με εκείνες τις μαλακιες που έφτιαξαν και τους κολληαν στο κεφάλι αν θυμάστε Για όποιον δεν θέλει να δει τα επεισόδια http://www.empireonline.com/movies/features/review-flash-supergirl-arrow-legends-tomorrow-crossover-invasion/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε μανια...ειπαμε οποιον τον χαλαει απλα δεν το βλεπει.Σειρες υπαρχουν αρκετες αλλωστες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε μανια...ειπαμε οποιον τον χαλαει απλα δεν το βλεπει.Σειρες υπαρχουν αρκετες αλλωστες Σε forum ειμαστε αγαπητε,δεν γινεται να γραφονται μονο τα καλα μιας σειρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ^ Τελειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Need for Speed: Savitar Ping Pong: Savitar ειναι ο πιο γρηγορος απο ολους τους speedsters, ο πρωτος που πηρε την ταχυτητα (βλεπε Blade III ). ετσι και υπαρξει πιο γρηγορος απο αυτον στις επομενες σεζον, εγω προσωπικα κοβω την σειρα γιατι θα εχω βαρεθει με τις μλκιες. Ρε παιδιά, στο τέλος γιατί έφυγαν με τα χίλια οι dominators ? γιατι τους κολλησαν αυτα τα σκατακια που εφτιαξε η κορη του σταιν που ο ιδιος την δημιουργησε μεσα απο την αλληλεπιδραση με τον εαυτου του το 1970 κατι και ο φλας με την σουπεργκερλ διετρεξαν ολον τον πλανητη για να τους κολλησουν αυτες τις συσκευες οπου προκαλουν τρελο πονο επειδη το νευρικο συστημα των εξωγηινων ειναι παρομοιο με των ανθρωπων. και η φελισιτι πατησε το κουμπι για παγκοσμιο πονο ε δεν αντεξαν και αυτοι τον πονο και υποχωρησαν και εφυγαν για αλλους πλανητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Για τους dominators: Απλα ηξεραν οτι δεν εχουν ελπιδα με την omnipotent/omniscient felicity και την έκαναν με ελαφρά.. Επισης στο flash: Ξενερωσα που μαλλον οντως δεν ειναι "speed god" ο savitar και κατα πασα πιθανότητα θα κερδισουν στο τελος με το "gotta get faster" και λιγη βοηθεια απο κανα wally-garrick. Αν και κατι μου λεει οτι αυτος που θα τους προδώσει στο τελος θα ειναι ο wally, τουλαχιστον σε αυτο το timeline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα ουτε οι ιδιοι οι ηθοποιοι δεν αντεξαν τις χαζομαρες που βαφτησαν καποιοι για σεναριο(για σου ρε Cisco με τις timeline μηχανες που δημιουργεις σε λιγα λεπτα λες και πλαθεις κουλουρακια ),και ειπαν οτι μεχρι εκει θα παει το crossover και μετα θα το κλεισουν οπως οπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το κροσοβερ μαρεσε μονο για την σουπεργκερλ :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το flash πρεπει να ναι η μοναδικη σειρα που ειναι ολοι οι αλλοι uber εκτος του πρωταγωνιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να γίνω και εγώ τρεχαντήρι!Μόνο έτσι θα μπορώ να βλέπω σε fastforward αυτό το αίσχος :P Χχαχχααχαχχααχαχ. Οχι είναι από τις καλές σειρές. Arrow και Legends σταμάτησα να βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα