Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πουστιες του marketing για να βλεπουμε και τα αλλα Τα λεφτά μας πίσω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 και εγω απορω, γιατι δεν το κοβεις αφου σε χαλαει τοσο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να γίνω και εγώ τρεχαντήρι!Μόνο έτσι θα μπορώ να βλέπω σε fastforward αυτό το αίσχος :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εδω κατηντησε μια μλκια και μιση το φλας και πανε και μου κανουν 4πλο crossover με αηδιες ρε φιλε, ελεος πραγματικα, γιατι δεν την κοβω τη μλκια απορω πραγματικα.. Το να μην κανει καποιος drop το walking dead το ψιλο καταλαβαινω μιας και εκτως των πολλων season εχει και ψιλο ξεχωριστο(για δεδομενα τηλεορασης)concept και εκτελεση,κοινως κατι που ψιλο σπανια βλεπουμε ειδικα με τετοια υποστηριξη. Το flash παλι ειναι η κλασσικη τυπικη νεανικο σειρα με υπερηρωες που εχουμε στην τηλεοραση εδω και χρονια,τιποτα το ιδιαιτερο. Κοινως αν ειναι καποιος να κανει drop μια σειρα ειναι καλυτερα στην αρχη,παρα αργοτερα. Σε αυτο βεβαια φταιει και λιγο και το Netflix που μας ψιλο κακομαθε τα τελευταια χρονια με πιο σοβαρες και εν μερη ολοκληρωμενες προτασεις σε αυτες τις κατηγοριες που ψιλο ξεφευγανε απο το τυπικο που βλεπουμε τωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 από δράση πάντως είχε μπόλικη, αντίθετα με το TWD, μόλις τελείωσα την τριπλετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 To crossover μονο καλo του εκανε του Flash, νομιζω ανεβηκε αρκετα με τους υπολοιπους, και τα 4 επεισοδια μου αρεσανε αρκετα το καλυτερο νομιζω ητανε του Ολι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε μάστορες πρέπει να δούμε Arrow για την συνέχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε μάστορες πρέπει να δούμε Arrow για την συνέχεια? Δεν περιοριζεται στο στορι του ομως, οποτε δεν θα παθεις κατι. dont worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε μάστορες πρέπει να δούμε Arrow για την συνέχεια? Αμα θες να δεις ολο το storyline και τα 4 επς, imo ητανε πολυ καλα και πολυ entertaining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε μάστορες πρέπει να δούμε Arrow για την συνέχεια? Οχι δες κατευθειαν το επεισοδιο των legends που τελειωνει κιολας. Χασιμο χρονου ηταν το επεισοδιο του Arrow,ειδικα για οποιον δεν βλεπει ουτως ή αλλως την σειρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ρε σκετη καταστροφη ειστε εδω μεσα...κανετε ολοκληρο θεμα για να μν δειτε ενα episode απο το arrow λες και εγινε τι...ενα crossover ειναι...δειτε και σταματηστε τν γκρινια επιτελους... και στ τελικη το arrow αυτη τ στιγμη ειναι πολυ το flash ξερω εγω για αυτη τη season...πως κανετε ετσι ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ρε σκετη καταστροφη ειστε εδω μεσα...κανετε ολοκληρο θεμα για να μν δειτε ενα episode απο το arrow λες και εγινε τι...ενα crossover ειναι...δειτε και σταματηστε τν γκρινια επιτελους... και στ τελικη το arrow αυτη τ στιγμη ειναι πολυ το flash ξερω εγω για αυτη τη season...πως κανετε ετσι ? Να εχει νοημα ενα επεισοδιο να πουμε ναι αξιζει να το δει καποιος οπως εγινε περυσι με το επεισοδιο στο SUpergirl μαζι με τον Flash που ηταν οντως αξιολογο(για crossover). Στο επεισοδιο του Arrow να το δουν καποιοι γιατι?Για να δουν τι βλεπει ο Oliver στον ''υπνο'' του?Τα υπολοιπα που γινονται στο επεισοδιο τα αναφερει η περιληψη του legends ουτως ή αλλως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποια σειρά βλέπουμε τα crossover επεισόδια flash, arrow & league of legends ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποια σειρά βλέπουμε τα crossover επεισόδια flash, arrow & league of legends ; Υποτιθεται οτι ξεκιναει απο τα τελευταια 2λεπτα του Supergirl και μετα παει στο Flash αλλα στην ουσια σου αναφερει τι γινεται στην εισαγωγη/περιληψη οταν ξεκιναει το επεισοδιο του flash. Αρα η σειρα ειναι Flash ->Arrow ->Legends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα