Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχαχα ναι, σιγουρα, αυτη την δουλεια θα κανουμε,

@@, δεν βλεπω τιποτα προσωπικα και τον βλακα τον φλας που βλεπω και πολυ του ειναι,

ασε μας ρε σπεκτ που θα δουμε ολα αυτα :D

καλυτερα να τον κοψουμε και τον φλας να πα να μαμηθει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να δείτε επίσης legends of tomorrow. Ξαναλέω ενα επεισόδιο είναι και δεν χρειάζεται να δείτε όλα τα προηγούμενα.

Το έχω κόψει και αυτό, όπως και το arrow.

• Like 1

• Moderators

Όταν λέω να δείτε και legends Of tomorrow αναφέρομαι καθαρά στο επεισόδιο αυτής της βδομάδας και όχι να αρχίσετε την σειρά γιατί πχ στο επεισόδιο σήμερα έγινε κάτι σχετικα με τον φλας και μετά θα λέτε αυτό δεν το . εξήγησαν τι παίχτηκε; τι μαλακες είναι κτλ

• Like 2

still δεν θελουμε να δουμε ρε, θα διαβασουμε στα φορουμς τι εγινε,

ειπαμε και το φλας και πολυ ειναι, αντε μην πατησω shift+delete με τον βλακα που μου θελει και crossovers :P :D

πουστιες της εταιρειας για να δουμε και τις αλλες σειρες οχι δεν θα παρω, ευχαριστω

still δεν θελουμε να δουμε ρε, θα διαβασουμε στα φορουμς τι εγινε,

ειπαμε και το φλας και πολυ ειναι, αντε μην πατησω shift+delete με τον βλακα που μου θελει και crossovers :P :D

πουστιες της εταιρειας για να δουμε και τις αλλες σειρες οχι δεν θα παρω, ευχαριστω

Ειδικά super girl δεν έχω δει ούτε επεισόδιο.

Προφανώς για να τραβήξει κόσμο αλλά με τη λογική θα διαβάσω φορούμ καλύτερα μείνε μόνο στα κόμικ και καθαρισες

χαχαχα θα διαβασω φορουμ για να δω τι εχασα ρε,

δεν πιστευω να χεις δουλειες, θα μας πεις τι παιχτηκε, ε; ε; :P :D

Ειδικά super girl δεν έχω δει ούτε επεισόδιο.

ναι μωρε, τι να δεις, καλο το μωρο, δεν λεω, κι αλλο ενα μελαχρινο/καστανο απο μια ομαδα,

αλλα νταξει μωρε, δεν θα βαλουμε να δουμε και ασχετη σειρα για 2 μωρα :D

Όταν λέω να δείτε και legends Of tomorrow αναφέρομαι καθαρά στο επεισόδιο αυτής της βδομάδας και όχι να αρχίσετε την σειρά γιατί πχ στο επεισόδιο σήμερα έγινε κάτι σχετικα με τον φλας και μετά θα λέτε αυτό δεν το . εξήγησαν τι παίχτηκε; τι μαλακες είναι κτλ

Ποιο επεισοδιο ειναι αυτο? Επισης, θα χρειαστει να δουμε και σουπεργκιρλ?

• Moderators

Μικεα η μονη σκηνη στη σουπεργκριλ ειναι αυτη που δειχνει και στο φλας  με τον μπαρι και τον σισκο οποτε οχι δεν χρειαζεται. Τα επεισοδια που βγηκαν αυτη τη βδομαδα δες μονο απο Arrow + Legends of tomorrow δεν θυμαμαι νουμερα

• Like 1

Τα ουσιωδη οντως ειναι του flash και του legends.Οσον αφορα το παραπανω που γραφτηκε πιο πισω εγινε κατι με τον Cisco(σχεδον οτι ελεγα πιο πισω)που αλλαξε σταση απεναντι με τον Barry(δεν λεω παραπανω λογω spoiler).

Αλλα και παλι γενικα ολο αυτο το 2ωρο που βγηκε συνολικα δεν ξερω μου εβγαλε πολλη προχειροδουλεια και στον αντιπαλο που πολεμουσαν,στο κινητρο τους(για γελια τελειως σε σχεση με τι ελεγε η supergirl στην αρχη για αυτους και τι ισχυε τελικα)και φυσικα το ending που ηταν ψιλο οτι να ναι.

• Like 1

εμ γι αυτο λεω, φλας βλεπουμε και πολυ ειναι, εχει καταντησει αηδια κ αυτος,

τεσπα, πηγα να δω τις αλλες δυο παπατζες απ το kodi (arrow & legends),

αλλα στο 10λεπτο το πρωτο αρχισε να πεταει κατι παπαριες για την ιστορια του arrow,

τι μας νοιαζει η ιστορια του βλακα να πουμε;

τα κατεβαζω τωρα για να τα δω στην tv,

γιατι θα φανε τρελο ff

μωρε δεν τους νοιαζει, ισα ισα το αντιθετο, πουστιες του marketing για να βλεπουμε και τα αλλα,

εδω κατηντησε μια μλκια και μιση το φλας και πανε και μου κανουν 4πλο crossover με αηδιες ρε φιλε,

ελεος πραγματικα, γιατι δεν την κοβω τη μλκια απορω πραγματικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...