Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το τι Plot Armor θα σκαρφιστούν για να συνεχιστεί η σειρά μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου. Πώς ακριβώς θα ξεφύγει ο Flash από τον Savitar?

Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο ^^^^

Kid Flash

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kid Flash

Πόσα να κάνει και αυτός όμως? Ντάξει, είναι γρήγορος, σύμφωνα με τα comics είναι πιο γρήγορος από τον Barry. Αλλά αυτά αφού ξεπεράσει το μπλόκο που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του, έχοντας ως σκοπό να μην ξεπεράσει τον Barry και τον ξεχάσουν.

Τώρα έγινε Kid Flash. Ακόμα δεν ξέρει να κάνει τίποτα κατά εμέ.  

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το τι Plot Armor θα σκαρφιστούν για να συνεχιστεί η σειρά μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου. Πώς ακριβώς θα ξεφύγει ο Flash από τον Savitar?

Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο ^^^^

Κέιτλιν

• Like 1
Δημοσ.

είναι γρήγορος, σύμφωνα με τα comics είναι πιο γρήγορος από τον Barry

Κατι που ισχυει γενικα για οποιον κακο εχει αντιμετωπισει ως τωρα ο Barry. Γενικα μου φενεται οτι πρεπει να αλλαξουν την εισαγωγη της σειρας flash. Μας εχει ζαλισει το κεφαλι με το''I am the fastest man alive'' και 3 season ως τωρα τα ιδια και τα ιδια.

Το προηγουμενο επεισοδιο της season αυτης μαλιστα ειχε την δευτερη χαμηλοτερη βαθμολογια που εχει παρει ως τωρα η σειρα

Δημοσ.

Κέιτλιν

Πώς όμως? Το πρόβλημά μου είναι ότι ο Savitar είναι υπερβολικά γρήγορος. Εδώ ο  Flash τον βλέπει σαν θολό που είναι speedster, οι άλλοι που δεν τον βλέπουν καν?

Δημοσ.

Ολα αυτα με την ταχυτητα δεν βγαζουν νοημα... Ο kid flash κοιταχτε να δειτε οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον flash απο το day 1, ενω ο αλλος εχει περασει τα πανδεινα για να φτασει αυτου που ειναι. Ο savitar αν και στα comic ειναι αλλιως, ετσι οπως τον καναν οντως βγαζει το μισος του villain. Επιτελους ενας χαρακτηρας σωστος(εμφανησησιακα τουλαχιστον). Ελπιζω να μην ειναι φλουδα.

Δημοσ.

About today's episode

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η εξέλιξη με τον Savitar στο σημερινό επεισόδιο αλλά ντάξει, από το να χρησιμοποιήσουν κανένα άλλο Plot armor, και η βοήθεια της Caitlyn καλή ήταν. Απλά θέλω να μάθω τι σκοπό έχει ο Savitar για την ώρα. Σίγουρα μπορούσε άνετα να τους σκοτώσει όλους. 

Σχετικά με Alchemy, φαινόταν από την αρχή ποιος είναι, τώρα περιμένω να δω backstory κλπ. Λογικά θα έχει ενδιαφέρον

Δημοσ.

Τεράστια βελτίωση το τελευταίο επεισόδιο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Έχουν ανοίξει την πόρτα σε πολύ ενδιαφέροντες προοπτικές του στυλ "disturbance in the Speed Force".

Δεν ξέρω αν το πάνε εκεί, εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα γιατί θα ήταν πολύ ανανεωτικό για μία σειρά που φαίνεται να πάσχει φέτος από κορεσμό.

http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/the-flash-season-3-episode-7-review-killer-frost

Δημοσ.

Mερικες βελτιωσεις, που αν τις καναν θα γινονταν αυτοματα καλυτερη σειρα.

• Ο wells πρεπει να φυγει
  • flash should buy a pair
  • ενας τρομακτικος κακος πρεπει να κανει την εμφανιση, με καλο σχεδιασμο + δυναμεις
  • περισσοτερο ξυλο, λιγοτερη κλαψα/ρομαντσο
  • περισσοτερο νοημα με τις ταχυτητες/δυναμεις γιατι εισαγουν καινουριους speedsters που δεν βγαζουν νοημα, αναλογικα με τον φλας
  • περισσοτερη αναπτυξη του χαρακτηρα του vibe, καθως γ@μ@αει
Δημοσ.

O wells δεν πρεπει να φυγει ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας στη σειρα, ο συγκεκριμενος που εφεραν δεν ειναι τοσο καλος και μαλλον θα ειναι evil wells.

Ο savitar ας ειναι CGI και megatron οπως λενε αρκετοι εμενα μου αρεσει, φαινεται να ειναι πολυ μεγαλυτερη απειλη απο RF/Zoom. Νομιζω καλα το πανε, ανεβαζουν τα power rankings σε καθε season.

Ο flash απλα πρεπει να σταματήσει να λεει "fastest man alive" γιατι τον εχουν ξεφτιλισει σχεδον ολοι οι speedsters και ολα καλα. :P 

• Like 2
Δημοσ.

O Wells ειναι γαματος! Δινει ενα διαφορετικο τονο στη σειρα!

ΥΓ:Επισης ειναι ο fastest man alive! Ο ενας ειναι απο 200 χρονια στο μελλον, ο αλλος απο αλλο συμπαν και ο τελευταιος αυτοαποκαλειται Θεος...  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...