patrickdrd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 αρα φλασουλης = φωτεινουλης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 χαχαχα ρισπεκτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 jesse quick yea Συνεχισει δυνατα ο flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ΟΚ ήταν, δηλαδή έθεσε κάποιες βάσεις για μέλλοντικές ιστορίες. Από την άλλη, οι διάλογοι ήταν λίγο χάλια και υπήρχε μία γενικευμένη στασισμότητα. http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/enter-magenta-the-flash-season-3-episode-3-review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι μόνο εμείς από το forum δεν έχουμε γίνει speedsters πλέον. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλα, τοσο ξενερα επεσε και δεν το μεταφραζουν καν πλεον; και μην πει κανενας για αγγλικους, δεν εχω κανενα θεμα να δω σειρα με αγγλικους, αλλα φλας δεν παιζει, αφου δεν παταω shift+delete και πολυ του ειναι, οταν κι αμα το μεταφρασουν θα το δω, δεν μεταφρασουν, θα φαει delete που θα ειναι ολο δικο του, κι αυτο και το blindspot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλα, τοσο ξενερα επεσε και δεν το μεταφραζουν καν πλεον; και μην πει κανενας για αγγλικους, δεν εχω κανενα θεμα να δω σειρα με αγγλικους, αλλα φλας δεν παιζει, αφου δεν παταω shift+delete και πολυ του ειναι, οταν κι αμα το μεταφρασουν θα το δω, δεν μεταφρασουν, θα φαει delete που θα ειναι ολο δικο του, κι αυτο και το blindspot Τους έκανες τη μούρη κρέας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλα, τοσο ξενερα επεσε και δεν το μεταφραζουν καν πλεον; και μην πει κανενας για αγγλικους, δεν εχω κανενα θεμα να δω σειρα με αγγλικους, αλλα φλας δεν παιζει, αφου δεν παταω shift+delete και πολυ του ειναι, οταν κι αμα το μεταφρασουν θα το δω, δεν μεταφρασουν, θα φαει delete που θα ειναι ολο δικο του, κι αυτο και το blindspot Ντάξει αυτό,αλλά το Blindspot γιατί;;Τουλάχιστον εκείνο έχει ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται..Εδώ δεν έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τώρα πια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι μόνο εμείς από το forum δεν έχουμε γίνει speedsters πλέον. Ενω κατι τετοιο ειχα γραψει και πιο πισω(και σε αυτο δεν φταιει η σειρα αλλα το comic δυστηχως που ειναι ετσι πανω κατω)τουλαχιστον η τελευταια προσθηκη ηταν μια που πραγματικα δεν με πειραξε.Δεν αν φταιει η ηθοποιος ή που δεν το κουρασανε το θεμα με οικογενειακο δραμα αλλα δεν με χαλασε η κυρια που ηταν αξιαγαπητη σαν speedster http://www.imdb.com/name/nm6556997/?ref_=tt_cl_t9 Απο την αλλη ο Wally προβλεπω να αρχιζει να εκνευριζει κοσμο.... Ασχετο αλλα η Magenta του επεισοδιου εμφανησιακα μου εμοιαζε με την τυπισα απο το Infamous Second son Στο επομενο επεισοδιο οπως φενεται εχουμε επιστροφη του γνωστου captain,περιληψη http://www.imdb.com/title/tt5584126/?ref_=ttep_ep4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Snow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ο Γουαλι αν αρχισει να εχει attitude μου φαγαν το μπιφτεκι μου, θα καταντησει πιο εκνευριστικος κι απ τον Τζοφρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το τελευταίο επεισόδιο το χάρηκα πάρα πολύ. Είχε πολύ γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ο Γουαλι αν αρχισει να εχει attitude μου φαγαν το μπιφτεκι μου, θα καταντησει πιο εκνευριστικος κι απ τον Τζοφρι Θα του το δώσουν το μπιφτέκι του (super-speed) σε κάποια φάση. Ο Dr. φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ο Γουαλι αν αρχισει να εχει attitude μου φαγαν το μπιφτεκι μου, θα καταντησει πιο εκνευριστικος κι απ τον Τζοφρι Φαινόταν κλαψομούνης εξαρχής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 ταχουν ξεφτιλισει ολα εδω,΄λες και δεν εχουν τι αλλο να βαλουν στο στορυ και πανε απο timeline σε timeline και ολα τα ιδια και τα ιδια. ολοι τρεχαλιτσες, τα ψυχολογικα του μπαρυ που τα εχει κανει ολα μανταρα στον χωροχρονο .. νταξει ΒΑΡΕΜΑΡΑ.. και ημουν απο αυτους που γουσταραν οταν βγηκε η σειρα.. τωρα βαριεμαι να δω τα νεα επεισοδια .. ξερω απο τωρα τι θα δω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα