Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα θέλατε να δείτε τον Hal Jordan να εμφανίζεται που και που; Δεν θα είχα θέμα να δω τον Hal, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί. Είναι μεγάλο όνομα και πιστεύω τον φυλάνε για το justice league 2. Για οσους γνωριζουν τον flash απο τα κομικ,σε καθε season δηλαδη υπαρχει ενδεχομενο να βλεπουμε συνεχεια speedsters? Θεωρητικά, ναι, μπορεί να εμφανίζεται κάποιος νέος speedster για τις επόμενες 3 σεζόν.
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Από speedsters άλλο τίποτα. https://www.hyperborea.org/flash/speedsters.html http://comicvine.gamespot.com/speedsters/4060-55633/characters/ Εδώ φαίνεται να είναι η πιο ολοκληρωμένη λίστα. https://www.reddit.com/r/FlashTV/comments/4fsu0k/heres_a_list_of_all_speedsters_in_the_comics_in/
jimmy0077 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον έχετε δίκιο, θα δούμε τι θα γίνει. Διαβάζετε και τα comics; Πλέον όχι. Θα διαβάσω μόνο κάτι που θα βρω εξαιρετικά ενδιαφέρον ή κάτι που θα το χρησιμοποιήσουν σε σειρά (για σύγκριση). Ο μπαρυ πιάνει τον ζουμ καταστρέφει τον ραιβαλ στο πρώτο επεισόδιο και χάνει στο δεύτερο. Έχουν μπλέξει τα μπουτια τους με τις ταχύτητες. Σε λίγο θα δείξουν και την τζεσυ ίσα στην ταχύτητα με τον μπαρυ. Ή τρίτη σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά για μένα. Για την τρυπα με τον ριβερς φλας που έγραψαν ισχύει. Πάει ο ριβερς σκοτώνει τη μάνα του μπαρυ. Δε γίνεται να επιστρέψει στο μέλλον και να αφήσει τον μπαρυ γιατί αυτό έκανε την πρώτη φορά και έχασε την ταχύτητα του. Με τον Reverse και πέρυσι είχαν θέμα στο να εξηγήσουν πως υπάρχει ακόμα στην σειρά. Φέτος τουλάχιστον το Flashpoint το εξήγησαν καλύτερα. Τρομερή απογοήτευση φυσικά που κράτησε μόνο ένα επεισόδιο, αν δούμε το υπόβαθρο που υπάρχει σε comic, αλλά και στην aminated ταινία (όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την). Για οσους γνωριζουν τον flash απο τα κομικ,σε καθε season δηλαδη υπαρχει ενδεχομενο να βλεπουμε συνεχεια speedsters? Οκ ειδαμε στην πρωτη season,ειδαμε στην δευτερη,ειδαμε και σε αυτη τωρα με το καλημερα ε φτανει πια.Απο τωρα ξεκινησε το milking στην σειρα? Επισης για αλλη μια φορα τα οποια cliffhanger του τελευταιου επεισοδιου της 2ρης season πηγαν περιπατο απο τα πρωτα επεισοδια.Ελεος....α Για μενα εξακολουθει να φταιει βεβαια το γεγονος οτι η σειρα αυτη(οπως και αλλες παρομοιες)εχουν πολυ περισσοτερα επεισοδια απο οσα χρειαζονται. 23 επεισοδια ειναι παρα πολλα . Ο Flash έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες π.χ. με τον Anti-Monitor αλλά δεν νομίζω ότι βγαίνει το budget της σειράς για να κάνουν κάτι τέτοιο. Και με τον Grodd ισχύει αυτό. Θα μπορούσαν βέβαια για να μην χρησιμοποιούν τον Grodd σε κάθε επεισόδιο, απλά να τον βάλουν να ελέγχει έναν άνθρωπο και να εμφανίζεται σε λιγότερα επεισόδια. Από περιέργεια(και δειγματοληπτικά), πόσοι απο εσάς βλέπουν το Flash βλέπουν και τις άλλες σειρές της DC (Gotham,Arrow κτλ).?
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο Flash έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες π.χ. με τον Anti-Monitor αλλά δεν νομίζω ότι βγαίνει το budget της σειράς για να κάνουν κάτι τέτοιο. Και με τον Grodd ισχύει αυτό. Θα μπορούσαν βέβαια για να μην χρησιμοποιούν τον Grodd σε κάθε επεισόδιο, απλά να τον βάλουν να ελέγχει έναν άνθρωπο και να εμφανίζεται σε λιγότερα επεισόδια. Από περιέργεια(και δειγματοληπτικά), πόσοι απο εσάς βλέπουν το Flash βλέπουν και τις άλλες σειρές της DC (Gotham,Arrow κτλ).? Εγώ βλέπω και το Arrow και το Legends of Tommorow. Θα αρχίσω και το Supergirl. Για τις ιστορίες που λες, θα μπορούσαμε να δούμε φοβερές ιστορίες και πολύ σκοτεινές με τους Rogues (ενώ το έχουν αγγίξει ελάχιστα το θέμα με τον πατέρα του Captain Cold και την πυρομανία του Heatwave, εντούτοις δεν το έχουν αναπτύξει παραπάνω και σε αυτούς και στους υπόλοιπους rougues), όπως και θα μπορούσαμε να είχαμε δει το παρελθόν του Zoom παραπάνω, που θα ήταν κάτι το κορυφαίο (μιλάω για το όπως θα ήταν στην σειρά, αν και ήταν και στα κόμικ ήταν κορυφαίο). Grodd δεν νομίζω να δούμε στο full potential, καθώς χρειάζεται πολλά λεφτά για το cgi (όχι μόνο του Grodd, αλλά και του στρατού του). Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε, ίσως και για αρχικακό κάποιας season, τον μελλοντικό κακό Barry της new 52. Θα ήταν φοβερό πιστεύω και έχει να κάνει και με το speedforce. 1
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Από περιέργεια(και δειγματοληπτικά), πόσοι απο εσάς βλέπουν το Flash βλέπουν και τις άλλες σειρές της DC (Gotham,Arrow κτλ).? Τα βλέπω όλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε, ίσως και για αρχικακό κάποιας season, τον μελλοντικό κακό Barry της new 52. Θα ήταν φοβερό πιστεύω και έχει να κάνει και με το speedforce. Αυτόν λές; 1
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτόν λές; Ναι. Κοίτα, το ξέρω ότι μοιάζει με τον Zoom της σειράς εμφανισιακά, αλλά θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν και να του αλλάξουν το χρώμα, να το κάνουν κόκκινο ας πούμε. 1
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λες να δούμε και Godspeed ή Reverse Flash (Daniel West);
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λες να δούμε και Godspeed ή Reverse Flash (Daniel West); Τον Godspeed δεν τον ξέρω. Για τον Daniel West, έτσι ακριβώς όπως είναι στα κόμικ ως προς το ότι είναι αδερφός της Iris, όχι δεν νομίζω να τον δούμε, αλλά μπορούν άνετα να τον κάνουν να είναι κάποιος ξάδερφος της Iris, να έχει μπλεξίματα και να έρχεται στην Central City για να τον βοηθήσει η Iris ή ο Joe και να αρχίσει τις μάχες με τον Flash. 1
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στην 3η ο κεντρικος κακος πρεπει να ειναι ο alchemy, ο rival ειναι bronzas ακομα.... Τουλαχιστον αφου βαζουν speedster μεσα, ας τον κανουν λιγο terrifying σαν τον zoom/reverse-flash... Ο κακος αν δεν ειναι brutal τι να λεει, αυτος ειναι πιο gay και απο το bary..
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τον Godspeed δεν τον ξέρω. Για τον Daniel West, έτσι ακριβώς όπως είναι στα κόμικ ως προς το ότι είναι αδερφός της Iris, όχι δεν νομίζω να τον δούμε, αλλά μπορούν άνετα να τον κάνουν να είναι κάποιος ξάδερφος της Iris, να έχει μπλεξίματα και να έρχεται στην Central City για να τον βοηθήσει η Iris ή ο Joe και να αρχίσει τις μάχες με τον Flash. Ο Godspeed εμφανίστηκε τώρα στα comic, μετά το τωρινό Rebirth που έγινε σε διάφορους τίτλους.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτο το πραγμα παντως με τον Flash μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξενερωσει κοσμο. Δηλαδη σε καθε μα καθε season θα εχουμε πολλους speedster και αρα ο flash χανει την οποια μοναδικοτητα εχει. Φανταστειτε ολοι οι κακοι του Superman πχ να ηταν απο τον πλανητη του ξερω γω σε αντιστοιχια. Επισης ο και καλα κεντρικος κακος ως τωρα ο Alchemy του λεει ο Flash τι θελει και κανει οτι κανει και λεει απλα οτι θελει να δωσει στον κοσμο δυναμεις και να τον υπακουνε? Μα ειναι τωρα αυτοι κακοι που να καθεσαι να ασχολεισαι μαζι τους? Χειροτεροι και απο του Luke Cage ειναι...
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο Godspeed εμφανίστηκε τώρα στα comic, μετά το τωρινό Rebirth που έγινε σε διάφορους τίτλους. Α, δεν το ήξερα, έχω διαβάσει μόνο το πρώτο τεύχος του Flash του rebirth. Αυτο το πραγμα παντως με τον Flash μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξενερωσει κοσμο. Δηλαδη σε καθε μα καθε season θα εχουμε πολλους speedster και αρα ο flash χανει την οποια μοναδικοτητα εχει. Φανταστειτε ολοι οι κακοι του Superman πχ να ηταν απο τον πλανητη του ξερω γω σε αντιστοιχια. Επισης ο και καλα κεντρικος κακος ως τωρα ο Alchemy του λεει ο Flash τι θελει και κανει οτι κανει και λεει απλα οτι θελει να δωσει στον κοσμο δυναμεις και να τον υπακουνε? Μα ειναι τωρα αυτοι κακοι που να καθεσαι να ασχολεισαι μαζι τους? Χειροτεροι και απο του Luke Cage ειναι... Από την στιγμή που είναι σημαντικά ονόματα και τους έχουν χειριστεί σωστά (αν και όχι απολύτως πιστά σε σχέση με το κόμικ, αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα δεδομένου κάποιων σεναριακών επιλογών) δεν έχω θέμα. Με αυτό που θα είχα θέμα και φοβάμαι ότι για εκεί το πάνε είναι μήπως έχουμε sidekicks όπως και στο Arrow. Θα προτιμούσα να έβλεπα τον κεντρικό ήρωα μόνο του, άντε και σε 5-6 επεισόδια να είχε βοήθεια. Αλλά να γίνει Arrow που πρέπει να νοικιάσουν πούλμαν για να πάνε στην κάθε αποστολή, όχι, δεν θα μου άρεσε. Για αυτό που λες για τον κεντρικό κακό (spoiler για τα επόμενα επεισόδια, με βάση κάτι που έχω ακούσει): αν ο Savitar είναι και αυτός αρχικακός, τότε μπορεί να συνεργάζονται και ο Alchemy να του μαζεύει κακούς. Ή μπορεί ο Alchemy να θέλει να καταλάβει την πόλη σε στυλ Zoom.
D4rkshadow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Βλεπω φυσικα ολες της σειρες και με την σωστη σειρα τους. Θα το πω ακομα μια φορα.Ο κοσμος θελει και αλλους speedster μαζι με τον flash.Θελουν να δουν οσο πιο πολλα μελη της ''flash family'' Γιατι ο κοσμος που βλεπει τον flash,το μεγαλυτερο ποσοστο,διαβασει comics η εχει δει της animeted movies,οποτε ολοι σχεδον ξερουν πανω κατω τι παιζει. Ο main villain της σειρας ειναι ο D.alchemy και μετα ειναι ο savitar.O rival απλα χρησιμοποιήθηκε σαν μεσο για να μας δωσουν ολα τα αλλα. Οποιος εχει διαβασει την ιστορια με τον godspeed,που κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλη,θα εχει καταλαβει οτι ο flash θελει 1 sidekick.Δεν θα το εξηγησω περισσοτερο,απλα δειτε το μονοι σας για να καταλαβετε τι εννοω. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Βασικά το μονο που θελει η σειρα για μενα πλεον ειναι θανατους και αιμα. Οπως και το Arrow. Βλέποντας ταυτόχρονα flash και daredevil πχ καταλαβαίνεις την διαφορά DC και Marvel..
jimmy0077 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το Arrow κινείται προς αυτή την κατεύθυνση φέτος( και καλά κάνει). Το Flash είναι αρκετά πιο χαρούμενο και φωτεινό. Έτσι είναι και ο χαρακτήρας από την φύση του δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα