Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά ήταν όντως ο Rival όπως είχα αναφέρει.

Άλλος είναι ο Dr. Alchemy όπως φαίνεται.

Λογικά αυτός που εφανίστηκε στο τέλος στον Rival είναι ο MirrorMaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ήταν όντως ο Rival όπως είχα αναφέρει.

Άλλος είναι ο Dr. Alchemy όπως φαίνεται.

Λογικά αυτός που εφανίστηκε στο τέλος στον Rival είναι ο MirrorMaster.

Εγω βαζω αλλου τα λεφτα μου

Savitar

• Like 1

Συμφωνώ και εγώ με το τελευταίο post.

Αν δεν ήταν αυτός, τότε λογικά ο The Rival ζει.

Δεν είδαμε εξάλλου πτώμα και αν δεν δεις πτώμα στα comics, θεωρείς πάντα ότι είναι ζωντανός.

Εφόσον είναι speedster o Τhe Rival, θα είναι ηλίθιο να μην τον χρησιμοποιήσουν για να δείξουν την ικανότητα του Savitar να κλέβει το speed-force.

Μεγάλη βελτίωση το δεύτερο επεισόδιο σε σχέση με το πρώτο.

Εγώ πάλι δεν διάβαζα παλιότερα και ξεκίνησα με το New 52.

Έχω διαβάσει κάποια παλιότερα graphic novels και γενικά διάφορα για χαρακτήρες.

Μου έκανε εντύπωση στο reddit μια μέρα όπου διάβασα για τον Flash πώς όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά

δεν είχε κάποιο τραγικό παρελθόν, οι γονείς του ήταν μια χαρά.

Στο Flash: Rebirth (2009) ήταν που σκοτώθηκε η μητέρα του και ο πατέρας του πήγε φυλακή.

Καταρχάς να πω ότι συμφωνώ με τον D4rkshadow για το spoiler, καθώς 

μόνο ο Savitar θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Rival, αφού ο Alchemy απογοητεύτηκε.

Μάλλον έχετε δίκιο, θα δούμε τι θα γίνει. :P

Διαβάζετε και τα comics;

Προσωπικά έχω διαβάσει τον Flash (Wally West) του Geoff Johns (φοβερό) και από τον ίδιο έχω διαβάσει το run του Barry Allen μέχρι και την αρχή του Flashpoint. Επίσης, έχω διαβάσει κάποια τεύχη της silver age του Flash (μάπα) και τον Flash της new 52 (μου άρεσε).

Επίσης, πόσο θεά η Caitlin στο δεύτερο επεισόδιο; Άντε γεια ήταν η κοπέλα.

• Like 1

Εγώ πάλι δεν διάβαζα παλιότερα και ξεκίνησα με το New 52.

Έχω διαβάσει κάποια παλιότερα graphic novels και γενικά διάφορα για χαρακτήρες.

Μου έκανε εντύπωση στο reddit μια μέρα όπου διάβασα για τον Flash πώς όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά

δεν είχε κάποιο τραγικό παρελθόν, οι γονείς του ήταν μια χαρά.

Στο Flash: Rebirth (2009) ήταν που σκοτώθηκε η μητέρα του και ο πατέρας του πήγε φυλακή.

O 1  flash ηταν ο  jay garrick και ναι οντως ειχε διαφορετικη ιστορια(1940-1956)

Ο 2 flash ειναι ο barry allen, που ειναι και ο πιο γνωστος και κυριος flash πια, και η ιστορια του ηταν παντα η ιδια(1956-2016)

Δεν ξερω τι γραφει στο reddit

O 1  flash ηταν ο  jay garrick και ναι οντως ειχε διαφορετικη ιστορια(1940-1956)

Ο 2 flash ειναι ο barry allen, που ειναι και ο πιο γνωστος και κυριος flash πια, και η ιστορια του ηταν παντα η ιδια(1956-2016)

Δεν ξερω τι γραφει στο reddit

Ναι το ξέρω για τον Jay, αλλά όντως αναφέρομαι στον Barry.

http://dc.wikia.com/wiki/Flash_Origins#Barry_Allen

In the Flash: Rebirth miniseries, it is revealed that Flash's mother was murdered when he was a child, and his father was arrested for the crime (this is pointedly contrary to the original, pre-Crisis Barry Allen stories, in which both his parents appear alive). Flash describes this as, "the only one open case I left behind."

Δεν ξέρω τι γίνεται. :P

Θα θέλατε να δείτε τον Hal Jordan να εμφανίζεται που και που;

Πρωτα απ'ολα αυτο που ειχα πει οτι ο ηθοποιος στο τελος του 1ου επισοδειου ηταν αυτος που κανει τον rival..!

Δευτερον, ο rival ειναι πιο φλουδα και απο την μπανανα που εφαγα το μεσημερι... Ακρως ακαταλληλος. pleb villain. Nα δω ο alchemy τι λεει γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα..

Η 3η δεν εχει αρχισει καθολου καλα! Το χουν γυρισει στις ρομαντικες μλκιες λες και με νοιαζει τι θα κανει ο bary με την brown sugar... Τα 2 επισοδεια που ειδα παντα ενιωθα οτι κατι ελειπε, και οταν τελειωναν ελεγα: αυτο ηταν?

Ο μπαρυ πιάνει τον ζουμ καταστρέφει τον ραιβαλ στο πρώτο επεισόδιο και χάνει στο δεύτερο. Έχουν μπλέξει τα μπουτια τους με τις ταχύτητες. Σε λίγο θα δείξουν και την τζεσυ ίσα στην ταχύτητα με τον μπαρυ.

Ή τρίτη σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά για μένα.

Για την τρυπα με τον ριβερς φλας που έγραψαν ισχύει.

Πάει ο ριβερς σκοτώνει τη μάνα του μπαρυ. Δε γίνεται να επιστρέψει στο μέλλον και να αφήσει τον μπαρυ γιατί αυτό έκανε την πρώτη φορά και έχασε την ταχύτητα του.

Για οσους γνωριζουν τον flash απο τα κομικ,σε καθε season δηλαδη υπαρχει ενδεχομενο να βλεπουμε συνεχεια speedsters?

Οκ ειδαμε στην πρωτη season,ειδαμε στην δευτερη,ειδαμε και σε αυτη τωρα με το καλημερα ε φτανει πια.Απο τωρα ξεκινησε το milking στην σειρα?

Επισης για αλλη μια φορα τα οποια cliffhanger του τελευταιου επεισοδιου της 2ρης season πηγαν περιπατο απο τα πρωτα επεισοδια.Ελεος....

Για μενα εξακολουθει να φταιει βεβαια το γεγονος οτι η σειρα αυτη(οπως και αλλες παρομοιες)εχουν πολυ περισσοτερα επεισοδια απο οσα χρειαζονται. 23 επεισοδια ειναι παρα πολλα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...