Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Google Flash Injustice...
nickmanak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Γιατι δεν πηραν στην ταινια τον ηθοποιο απο τη σειρά; Περιεργο το βρισκω που οι ταινιες με τις σειρες δεν εχουν παρεδωσε.
Nate Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σε όσους δεν αρέσει η στολή, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό Φλας Γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ βρήκα την στολή του Flash του DCEU πολύ καλύτερη. Εξάλλου, θα πάρει νέα στολή αργότερα. Γιατι δεν πηραν στην ταινια τον ηθοποιο απο τη σειρά; Περιεργο το βρισκω που οι ταινιες με τις σειρες δεν εχουν παρεδωσε. Η DC δεν θέλει αναμίξεις τηλεόρασης και κινηματογράφου. Άσε που αν είχαν δεν θα βλέπαμε ποτέ Professor Zoom και Zoom στην τηλεόραση, ούτε Captain Cold και Gorilla Grood. Τα μεγάλα ονόματα θα χρησιμοποιούνταν εκεί που είναι τα περισσότερα λεφτά, δηλαδή το σινεμά. Συν το ότι τον κινηματογραφικό Flash θα τον γνωρίσει όλος ο κόσμος, ενώ ο τηλεοπτικός είναι πιο χαμηλής εμβέλειας (επειδή τον βλέπουμε μέσω torrent δεν σημαίνει ότι κι άλλοι κάνουν το ίδιο).
FarCry Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 πολλα ξερει ο reverse flash λες και εχει κανει το reverse flashpoint στο παρελθον https://www.youtube.com/watch?v=HJZH1H4G8TI 1
FarCry Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Its getting better and better https://www.youtube.com/watch?v=Dzq5H2qAyh8 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι η μόνη σειρά που μπορώ να κάθομαι να την βλέπω ασταμάτητα χωρίς να βαρεθώ ούτε λίγο.
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι η μόνη σειρά που μπορώ να κάθομαι να την βλέπω ασταμάτητα χωρίς να βαρεθώ ούτε λίγο. Και πάλι είναι για πολύ teen κοινό για να την πάρεις σοβαρά. Έχει 2 με 3 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν και μέχρι εκεί. Για σοβαρή σειρά με ήρωες υπάρχει το daredevil. Flash arrow supergirl legends of tomorrow ειναι σειρες για να βλέπεις ενώ παίζεις με το κινητό. Αλλά εντάξει CW είναι αυτό δεν έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις.
k_skidrow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και πάλι είναι για πολύ teen κοινό για να την πάρεις σοβαρά. Έχει 2 με 3 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν και μέχρι εκεί. Για σοβαρή σειρά με ήρωες υπάρχει το daredevil. Flash arrow supergirl legends of tomorrow ειναι σειρες για να βλέπεις ενώ παίζεις με το κινητό. Αλλά εντάξει CW είναι αυτό δεν έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις. Αν και βλεπω arrow και flash, ειδικα το arrow, εχει καταντησει μεσα σε μια σεζον τα μισα επεισοδια να ειναι σαπουνοπερα. Βεβαια μην βαζουμε το φλας και το αροου στο ιδιο σακι με το supergirl και το legends. Για τις σειρες της μαρβελ θα συμφωνησω. Ο,τι εχει βγαλει και βγαζει,μιας και περιμενουμε καμποσες σειρες απο το netflix στο επομενο διαστημα, ειναι αριστο
patrickdrd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 νταξει, ξεχειλωσε ομως πολυ το πραγμα και με τους σουπερηρωες της μαρβελ και το φλας για κοψιμο ειναι, το γαμησαν και ψοφσε
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 νταξει, ξεχειλωσε ομως πολυ το πραγμα και με τους σουπερηρωες της μαρβελ και το φλας για κοψιμο ειναι, το γαμησαν και ψοφσε 2 καλά επεισόδια είχε η δεύτερη σεζον. Το 6 και το 13. Όλα τα υπόλοιπα δεν βλέπονταν. Καλά που υπάρχουν και σοβαρά κανάλια που βγάζουν σωστές σειρές ενώ κατι cw syfy fox έχουν όλη τη σαβούρα. 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 πρεπει να κανουμε ξεκαθαρισμα σου λεω, φλας φτανει, μαρβελ θα βγαλει το συμπαν ολο, αλλα στον φουτσο μας κιολας, γενικως εχει πεσει το επιπεδο, τα ιδια και τα ιδια 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 H Marvel με το Netflix έχει κρατήσει αρκετά καλό επίπεδο, σχεδόν μέρα νύχτα με τα DC... 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 πρεπει να κανουμε ξεκαθαρισμα σου λεω, φλας φτανει, μαρβελ θα βγαλει το συμπαν ολο, αλλα στον φουτσο μας κιολας, γενικως εχει πεσει το επιπεδο, τα ιδια και τα ιδια Και φαντάσου θα βγουν ακόμα 20? νομίζω ταινίες μέχρι το 2020 με υπερηρωες. Το 2008 με το Iron man ήταν κάτι επικό όπως και το πρώτο Avengers μετά βαρεθήκαμε τα ίδια συνέχεια. Ταινίες 200 εκατομμυρίων που δεν προσφέρουν τίποτα. Στις σειρές με υπερηρωες εκτός daredevil αντε και Jessica jones έχω βαρεθεί να βλέπω αταλαντους ηθοποιούς που τους διάλεξαν επειδή έχουν ωραίο σωμα/εμφάνιση προσώπου κτλ και ασχολούνται περισσότερο με τα συναισθήματα τους πάρα με το ίδιο το σενάριο. Το μόνο καλό είναι ότι θα φάνε shift delete όλες αυτές οι ταινίες/σειρές και θα αδειάσει λίγος χώρος στον σκληρό. H Marvel με το Netflix έχει κρατήσει αρκετά καλό επίπεδο, σχεδόν μέρα νύχτα με τα DC... Το Netflix παίζει σε άλλο επίπεδο σε σχέση με αυτά τα καναλακια της σειράς. 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 H Marvel με το Netflix έχει κρατήσει αρκετά καλό επίπεδο, σχεδόν μέρα νύχτα με τα DC... netflix συμφωνω, η marvel κι αυτη το παρακανει, 33 τιτλους βρηκα εγω: http://www.imdb.com/list/ls000093161?ref_=rls_1 ε δεν παιζει να δουμε 33 φορες το ιδιο πραγμα, ξανα και ξανα, ενταξει ρε παιδια, το χορτασαμε Και φαντάσου θα βγουν ακόμα 20? νομίζω ταινίες μέχρι το 2020 με υπερηρωες. Το 2008 με το Iron man ήταν κάτι επικό όπως και το πρώτο Avengers μετά βαρεθήκαμε τα ίδια συνέχεια. Ταινίες 200 εκατομμυρίων που δεν προσφέρουν τίποτα. Στις σειρές με υπερηρωες εκτός daredevil αντε και Jessica jones έχω βαρεθεί να βλέπω αταλαντους ηθοποιούς που τους διάλεξαν επειδή έχουν ωραίο σωμα/εμφάνιση προσώπου κτλ και ασχολούνται περισσότερο με τα συναισθήματα τους πάρα με το ίδιο το σενάριο. Το μόνο καλό είναι ότι θα φάνε shift delete όλες αυτές οι ταινίες/σειρές και θα αδειάσει λίγος χώρος στον σκληρό. μπα, ουτε iron man εχω δει, ουτε avengers, κι ουτε προκειται, δεν ειμαι φαν του ειδους (αν κι εχω δει ολο το heroes + heroes reborn κι αλλες σειρες με σουπερηρωες), αλλα ειδαμε DD, JJ, ε, ενταξει, σωνει, ειναι ωρα για ξεσκαρταρισμα πραγματικα, παιζει και blindspot season 2, sorry για το offtopic, αλλα δεν καταλαβα πραγματικα γιατι αυτη σκατοσειρα με την σκατοεξελιξη που ειχε (20 επεισοδια τα ιδια και τα ιδια) πηρε 2η σεζον, τον πουλο θα παρει κι αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα