tidus666 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίχτηκε με τη μηχανή που φτιάξανε και τις διαφορές στις συχνότητες μεταξύ των Γη1 και Γη2 ανθρώπων γιατί το εξήγησαν μόνο 5 φορές στο επεισόδιο και δεν ήταν αρκετές να το καταλάβουμε εμείς οι ηλίθιοι οι θεατές. 1
FarCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν πεθαίνει κανείς ρε @@ μου Ή μάλλον το πιο πιθανό να είναι flashback https://pmctvline2.files.wordpress.com/2016/03/fla222a_0006b.jpg τελικα ηταν μεταμφιεση ακυρο! παντως για το τελος το ειχα διαβασει αρκετα ως σεναριο και δεν μου εκανε καμια εκπληξη. ερωτηση παγιδα απο ποτε ο zoom μπορει να ανοιξει πυλες μεταξυ των διαφορετικων πλανητων? αυτο ειναι μεγαλη τρυπα στο σεναριο δε βρισκετε? αρα ακυρες οι 52 πυλες που πασχισαν να κλεισουν οι αλλοι? τι φαση παιχτηκε εδω?
DJ_Duker Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μπορώ να δεχτώ κάθε αηδία που μου πλασάρουν σε αυτή τη σειρά. Κάθε κενό, κάθε "εφευρετικότητα" για να νικήσουν τον οποιοδήποτε. Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ και να αντέξω με τίποτα είναι "ΓΙΑΤΙ Ο WELLS ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;" ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕΙΣ. 1
PavelX Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ και να αντέξω με τίποτα είναι "ΓΙΑΤΙ Ο WELLS ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;" ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕΙΣ. Και όμως, ο John Reese έτσι μιλάει. 4
nickmanak Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 α)τι στον πέο θα γινει με αυτον τον τζέϊ, μονιμως τους πηδαει ολους. Δεν μπορει να χασει μια φορα; β)πεθανε τελικα ο πατήρ; κρίμα... γ)πανω που χαρηκα που ξεφορτωθηκαμε τη μαλάκω τη Λορελ απο το arrow, την ξανατρωμε στη μαπα εδω. Άϊ στα διάλα...
D4rkshadow Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Παντως η σκηνες που ηταν μαζι η tina mcgee και ο 1flash πολυ μου αρεσαν.Αντε απο την αλλη σεζον θα ειναι και αυτος γρηγορος... και ποιος ξερει τι αλλο εχουμε να δουμε
overpower Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 γ)πανω που χαρηκα που ξεφορτωθηκαμε τη μαλάκω τη Λορελ απο το arrow, την ξανατρωμε στη μαπα εδω. Άϊ στα διάλα... Για καποιο λογο ομως την εκαναν καλυτερη σε αλλη σειρα και οχι σε αυτην που ηταν μια απο τους πρωταγωνιστες Εδω ουτε κλαμα εριξε ουτε τπτ. 1
D4rkshadow Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αντε και του χρονου να εχουμε την αρχη της justice society .... Οταν ο barry εδωσε την ταχυτητα του στον zoom κερδισε την ικανοτητα να μπορει να ανοιγει την πυλη για την γη-2,οπως ο barry πηγε καταλαθος στην γη -3 μονος του.Αν εχεις αρκετη speed force μπορεις να το κανεις και να πας οπου θες και οποτε θες... αλλες ερωτησεις μηπως....... 1
Grim Ripper Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 SUPERGIRL Joins With FLASH, ARROW & LEGENDS OF TOMORROW For DECEMBER Crossover On The CW Φαίνεται ότι θα είναι ωραία εβδομάδα εκείνη, σερί και τα 4 eps με την μία.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σκετη απελπισια το τελος του επεισοδιου ετσι στο ξεκαρφωτο.... Ενταξυ μπορει να ειναι αυτη την στιγμη εκ των κορυφαιων σειρων με υπερ ηρωα αλλα δυστηχως ωρες ωρες(και δεν ειναι λιγες)ειναι οτι να ναι. Αλλα να μου πεις πρεπει να βγουν 23 επεισοδια αρα θα φαμε στην μαπα και πολυ ακυρο πραγμα διχως λογικη. 1
Tigran Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν θα αφήσουν καμία σειρά με υπερήρωα όρθια. Θα τις χαλάσουν όλες... Εμπρός στο δρόμο που χαράζουν η Supergirl με τον Arrow. 2
ADHD Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ο ζουμ θεωρητικα είναι ταχύτερος απ' αυτήν; Ο zoom και ο flash στη σειρα ειναι εντελως underpowered σε σχεση με τα comic, κατι για mach 2-3 θυμαμαι οτι λενε για την ταχυτητα του flash(lol) ακομα και αν ο zoom ειναι αρκετα πιο γρηγορος υποθετικά αν εχουν κρατησει τις kryptonian powers της supergirl και δεν τα αλλαξαν και εκει ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορη.. Στη σειρα φυσικα θα ειναι slower και θα ξεχναει τις μισες δυναμεις της γιατι απλα ειναι CW... ΥΓ: Δεν εχω δει τη σειρα supergirl
D4rkshadow Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν δεν βλεπετε dc legend of tomorrow,πιστευω οτι πρεπει να το δειτε γιατι η 2 σεζον θα παιξει JS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα