Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίχτηκε με τη μηχανή που φτιάξανε και τις διαφορές στις συχνότητες μεταξύ των Γη1 και Γη2 ανθρώπων γιατί το εξήγησαν μόνο 5 φορές στο επεισόδιο και δεν ήταν αρκετές να το καταλάβουμε εμείς οι ηλίθιοι οι θεατές.

M1bBM7z.gif

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πεθαίνει κανείς ρε @@ μου

Ή μάλλον το πιο πιθανό να είναι flashback

τελικα ηταν μεταμφιεση ακυρο! :D

παντως για το τελος το ειχα διαβασει αρκετα ως σεναριο και δεν μου εκανε καμια εκπληξη.

ερωτηση παγιδα

απο ποτε ο zoom μπορει να ανοιξει πυλες μεταξυ των διαφορετικων πλανητων?

αυτο ειναι μεγαλη τρυπα στο σεναριο δε βρισκετε? αρα ακυρες οι 52 πυλες που πασχισαν να κλεισουν οι αλλοι?

τι φαση παιχτηκε εδω?

Δημοσ.

Μπορώ να δεχτώ κάθε αηδία που μου πλασάρουν σε αυτή τη σειρά. Κάθε κενό, κάθε "εφευρετικότητα" για να νικήσουν τον οποιοδήποτε.

Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ και να αντέξω με τίποτα είναι "ΓΙΑΤΙ Ο WELLS ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;" 

ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕΙΣ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ και να αντέξω με τίποτα είναι "ΓΙΑΤΙ Ο WELLS ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;" 

ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕΙΣ.

Και όμως, ο John Reese έτσι μιλάει.

person-of-interest-reese-_.jpg

• Like 4
Δημοσ.

α)τι στον πέο θα γινει με αυτον τον τζέϊ, μονιμως τους πηδαει ολους. Δεν μπορει να χασει μια φορα;

β)πεθανε τελικα ο πατήρ; κρίμα...

γ)πανω που χαρηκα που ξεφορτωθηκαμε τη μαλάκω τη Λορελ απο το arrow, την ξανατρωμε στη μαπα εδω. Άϊ στα διάλα...

Δημοσ.

Παντως η σκηνες που ηταν μαζι η  tina mcgee  και ο 1flash πολυ μου αρεσαν.Αντε απο την αλλη σεζον θα ειναι και αυτος γρηγορος... και ποιος ξερει τι αλλο εχουμε να δουμε :X

Δημοσ.

γ)πανω που χαρηκα που ξεφορτωθηκαμε τη μαλάκω τη Λορελ απο το arrow, την ξανατρωμε στη μαπα εδω. Άϊ στα διάλα...

Για καποιο λογο ομως την εκαναν καλυτερη σε αλλη σειρα και οχι σε αυτην που ηταν μια απο τους πρωταγωνιστες

Εδω ουτε κλαμα εριξε ουτε τπτ.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε και του χρονου να εχουμε την αρχη της justice society :X ....

Οταν ο barry  εδωσε την ταχυτητα του στον zoom κερδισε την ικανοτητα να μπορει να ανοιγει  την πυλη για την γη-2,οπως ο barry πηγε καταλαθος στην γη -3 μονος του.Αν εχεις αρκετη  speed force μπορεις  να το κανεις και να πας οπου θες και οποτε θες...

αλλες ερωτησεις μηπως.......

• Like 1
Δημοσ.

Σκετη απελπισια το τελος του επεισοδιου ετσι στο ξεκαρφωτο.... Ενταξυ μπορει να ειναι αυτη την  στιγμη εκ των κορυφαιων σειρων με υπερ ηρωα αλλα δυστηχως ωρες ωρες(και δεν ειναι λιγες)ειναι οτι να ναι. Αλλα να μου πεις πρεπει να βγουν 23 επεισοδια αρα θα φαμε στην μαπα και πολυ ακυρο πραγμα διχως λογικη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα αφήσουν καμία σειρά με υπερήρωα όρθια. Θα τις χαλάσουν όλες... Εμπρός στο δρόμο που χαράζουν η Supergirl με τον Arrow. 

• Like 2
Δημοσ.

Ο ζουμ θεωρητικα είναι ταχύτερος απ' αυτήν;

Ο zoom και ο flash στη σειρα ειναι εντελως underpowered σε σχεση με τα comic, κατι για mach 2-3 θυμαμαι οτι λενε για την ταχυτητα του flash(lol) ακομα και αν ο zoom ειναι αρκετα πιο γρηγορος υποθετικά αν εχουν κρατησει τις kryptonian powers της supergirl και δεν τα αλλαξαν και εκει ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορη..

Στη σειρα φυσικα θα ειναι slower και θα ξεχναει τις μισες δυναμεις της γιατι απλα ειναι CW...

ΥΓ: Δεν εχω δει τη σειρα supergirl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...