FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 MAJOR SPOILER Ο zoom απεκτησε δυναμεις να ανοιγει πορτες μεταξυ των δυο κοσμων μονος του Το επεισοδιο δεν ηταν κακο, ουτε η εξηγηση για τον Zoom. Η μαλακια ηταν, οτι ενω ξερουν οτι ο Zoom δεν εχει ανθρωπια μεσα του, πιστευαν οτι αν του δωσει την ταχητητα του ο Barry, θα φυγει και θα ναι ολα κομπλε. Ποσο fail απλα για να κρατησουν τον Zoom μεχρι το φιναλε της season!? Kαι υποτιθεται, οτι τον ειχε. Μην πω για τον χαζο τροπο που ξεφυγε, αφου τον ειχε πιασει, λες και ηταν γατακι εκει θα καθοταν... Η εξηγηση για τον jay για μενα ηταν μλκια. Απο που τον τσακωσε στο παρελθον? Αυτος πως ειναι ακομα ζωντανος? Ποτε ηταν ο zoom στα προηγουμενα επεισοδια και ποτε ηταν ο jay? Ηταν ο jay οταν πηρε το velocity 9 και εβγαλε τη σφαιρα απο τον wells και εσωσε τον κοσμο απο το κτηριο που επεφτε? Αν ηταν ο zoom πως γινεται να εμφανισε χρωμα κεραυνου οπως του φλας? επισης γιατι να μην εχει φτιαξει το πεδιο που ειχε πιασει τον reverse flash στη σεζον 1 αφου ηταν πιο γρηγορος οταν εφτασε στα star labs? ή ακομα και να χρησιμοποιησει τις χειροπεδες που ηταν στο προηγουμενο επεισοδιο και τον ειχε πιασει ο παλιος wells οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου ειναι πολλα ακυρα και δε μαρεσαν προσωπικα. οπως επισης ο μπαρυ θα μπορουσε να μην δωσει την ταχυτητα του αφου ο ζοομ ειχε ηδη απελευθερωσει τον wally. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτή η επιμονή κάποιων να εξηγήσουν με λογικοφάνεια ταινίες ή σειρές επιστημονικής φαντασίας με ξεπερνάει! Αν δεν σας αρέσουν υπάρχουν και τα ντοκυμαντέρ όπου όλα εξηγούνται με βάση το λογική. Μεγαλώστε επιτέλους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτή η επιμονή κάποιων να εξηγήσουν με λογικοφάνεια ταινίες ή σειρές επιστημονικής φαντασίας με ξεπερνάει! Αν δεν σας αρέσουν υπάρχουν και τα ντοκυμαντέρ όπου όλα εξηγούνται με βάση το λογική. Μεγαλώστε επιτέλους. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Σχεδόν σε όλες τις σειρές sci-fi υπάρχουν εξηγήσεις για τα πάντα με in universe νόμους φυσικής κτλ. Το ίδιο συμβαίνει και με το Flash. Σε πολλά επεισόδια αρκετοί αναρωτιόντουσαν πως γίνεται αυτό, πως γίνεται το άλλο αλλά πάντα χωρίς εξαιρέσεις το εξηγούσαν στα επόμενα επεισόδια. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Λίγα επεισόδια έμειναν μέχρι το τέλος της σεζόν Και κάτι άκυρο σχετικά με τον τηλεοπτικό flash. Τόσο στο κόμιξ όσο και στα animation ο flash είναι ολίγον τι αφελής, χαζούλης με χιούμορ κτλ (υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το flashpoint paradox) Δεν ξέρω αλλά με χαλάει λίγο που τον έχουν κάνει λίγο ποιο σκοτεινό απ'ότι τον έχω μάθει. Ειδικά στα πρώτα επεισόδια με το θάνατο της μητέρας του και αργότερα με τα θέματα εμπιστοσύνης τον έκαναν ένα υβρίδιο μπρους-μπαρυ. Μόνο εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Σαν δράση και γενικά σαν επεισόδιο δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε (μάλιστα το βλέπω ξανά τώρα μια δεύτερη φορά). Σαν σενάριο όμως ήταν εντελώς προχειρογραμμένο και με ένα κάρο plot holes. Αφού ο Zoom πεθαίνει και χρειάζεται την speedforce από άλλους speedsters και αφού έκλεισαν όλα τα ρήγματα οπότε ο Zoom δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον Barry ή σε κάποιον άλλον speedster, γιατί δεν τον άφηναν εκεί να πεθάνει σε μια εβδομάδα και να τελειώσει το θέμα ? @skiabox Όπως σου είπε και ο Dreyar, σε κάθε σύμπαν (ακόμη και σε αυτά που υπάρχει μαγεία όπως LotR, κτλ) υπάρχουν κάποιοι "κανόνες" και κάποια "φυσική" που διέπουν το τι μπορεί να γίνει και το τι όχι. Το ότι είναι επιστημονικής φαντασίας ή ότι βασίζεται σε κόμικ δεν σημαίνει απόλυτη ελευθερία και να μην αναρωτιόμαστε για τίποτα. Αν είναι όπως το λες, στο επόμενο επεισόδιο να εμφανιστεί από το πουθενά ένας πράσινος δράκος, να φάει τον Zoom και μετά να πάει να παίξει μπάλα με τον Flash. Επίσης, μόνο εμένα ενοχλεί το πόσο εύκολα ο ήρωας πολλών τέτοιων σειρών παραδίνεται στον κακό επειδή αυτός κρατάει κάποιον δικό του (ή και όχι δικό του αλλά κάποιον "αθώο") ? Κάτι διαφορετικό, που μου είχε αρέσει, είχε γίνει στη σειρά "Legend of the Seeker". Εκεί ο ένας από τους πρωταγωνιστές είχε πει "δεν μπορούμε να χάσουμε το box of orden (ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο ο κακός θα είχε τεράστια δύναμη και θα υποδούλωνε / σκότωνε εκατομμύρια) για τη ζωή ενός ατόμου" ενώ αυτό το άτομο ήταν μάλιστα η κόρη του. Θα χάσει μεν τον Wally ο Barry, αλλά έχοντας τις δυνάμεις του, θα μπορεί να σώσει χιλιάδες άλλους όπως και έκανε άλλωστε μέχρι τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αυτή η επιμονή κάποιων να εξηγήσουν με λογικοφάνεια ταινίες ή σειρές επιστημονικής φαντασίας με ξεπερνάει! Αν δεν σας αρέσουν υπάρχουν και τα ντοκυμαντέρ όπου όλα εξηγούνται με βάση το λογική. Μεγαλώστε επιτέλους. Για κάτσε λίγο ρε φίλε Πως ο ζουμ πήγε τον Wally στη φυλακη της γη 2 μου λες ;;; Και μετά που τον έφερε.. Αν αυτό δεν είναι μαύρη τρύπα στο σενάριο, πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Για κάτσε λίγο ρε φίλε Πως ο ζουμ πήγε τον Wally στη φυλακη της γη 2 μου λες ;;; Και μετά που τον έφερε.. Αν αυτό δεν είναι μαύρη τρύπα στο σενάριο, πάσο Δεν θυμάμαι να έδειξε στο επεισόδιο τον Σίσκο να κλείνει την πύλη μεταξύ των γαιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μερικες παραπανω εξηγησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν θυμάμαι να έδειξε στο επεισόδιο τον Σίσκο να κλείνει την πύλη μεταξύ των γαιών. η πυλη εξαφανιζεται μολις την περναει ο ζουμ. παραμενει ανοιχτη και αορατη μετα? τι φαση? στην προηγουμενη προσπαθεια ανοιγε η πυλη και ο σισκο απλα τραβηχτηκε πισω και εκλεισε αυτοματα, οταν ο ζουμ περιμενε απο πισω της https://www.youtube.com/watch?v=gqzFZz1iJn8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 η πυλη εξαφανιζεται μολις την περναει ο ζουμ. παραμενει ανοιχτη και αορατη μετα? τι φαση? στην προηγουμενη προσπαθεια ανοιγε η πυλη και ο σισκο απλα τραβηχτηκε πισω και εκλεισε αυτοματα, οταν ο ζουμ περιμενε απο πισω της https://www.youtube.com/watch?v=gqzFZz1iJn8 Αν θυμάσαι στα προηγούμενα επεισόδια οι πύλες δεν φαινόντουσαν με γυμνό μάτι. Μπορούσες να τις δεις μόνο όταν πέρναγε κάποιος από μέσα. Στο επεισόδιο που κλείσανε τις πύλες με τις μπόμπες δεν τις βρήκανε με γυμνό μάτι αλλά με έναν ειδικό ανιχνευτή. Άρα εφόσον δεν έκλεισαν την πύλη όπως σε εκείνο το επεισόδιο, η πύλη παρέμεινε ανοιχτή/ενεργή. Και μην ξεχνάς πως ο Ζουμ στο τελευταίο επεισόδιο αισθάνθηκε το άνοιγμα όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά ο Σίσκο. Με αφορμή το βιντεάκι που πόσταρε ο D4rkshadow μου γεννήθηκε η εξής απορία. Aν ο Jey που ήταν ο flash της earth 2 (κόπια του ζουμ ή όχι) ήταν εκείνος που δημιούργησε σχέση με την Caitlin τότε πως ο Ζουμ είχε αισθήματα για εκείνη και την άκουσε πριν "καθαρίσει" τον Μπάρι; Μια πρόχειρη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως ο Jey όντως είναι ο zolomon προηγούμενης χρονικής περιόδου (άρα λογικό είναι να έχει τώρα αισθήματα για εκείνη) όπως μας είπε ο Ζουμ. Άρα ο τωρινός Ζουμ είναι ένα παράδοξο;! μιας και τον σκότωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα; Μπορεί να είναι το end game της 2ης season. Μαθαίνουμε ποιος είναι και πάμε για 3η μετά με αυτόν μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Με αφορμή το βιντεάκι που πόσταρε ο D4rkshadow μου γεννήθηκε η εξής απορία. Aν ο Jey που ήταν ο flash της earth 2 (κόπια του ζουμ ή όχι) ήταν εκείνος που δημιούργησε σχέση με την Caitlin τότε πως ο Ζουμ είχε αισθήματα για εκείνη και την άκουσε πριν "καθαρίσει" τον Μπάρι; Μια πρόχειρη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως ο Jey όντως είναι ο zolomon προηγούμενης χρονικής περιόδου (άρα λογικό είναι να έχει τώρα αισθήματα για εκείνη) όπως μας είπε ο Ζουμ. Άρα ο τωρινός Ζουμ είναι ένα παράδοξο;! μιας και τον σκότωσε; Ο Zoom σκότωνει τον εαυτό που έχει φέρει από το παρελθόν (Jay). Σκοτώνοντας τον όμως δεν υπάρχει πια ο Jay/Zoom που θα σκοτώσει τον εαυτό του κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε έχουμε παράδοξο και επιβιώνει ο τωρινός Ζοοm. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί γιατί ο Ζοοm άκουσε την Caitlyn και άφησε το Barry. Δεν έχει τις αναμνήσεις/συναισθήματα που είχε ο άλλος Jay μαζί της. Tα 'χουν μπλέξει και οι ίδιοι νομίζω και τους έχει ξεφύγει το πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα; O Di Caprio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο Zoom σκότωνει τον εαυτό που έχει φέρει από το παρελθόν (Jay). Σκοτώνοντας τον όμως δεν υπάρχει πια ο Jay/Zoom που θα σκοτώσει τον εαυτό του κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε έχουμε παράδοξο και επιβιώνει ο τωρινός Ζοοm. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί γιατί ο Ζοοm άκουσε την Caitlyn και άφησε το Barry. Δεν έχει τις αναμνήσεις/συναισθήματα που είχε ο άλλος Jay μαζί της. Tα 'χουν μπλέξει και οι ίδιοι νομίζω και τους έχει ξεφύγει το πράγμα. Αυτό με την Κειτλιν πολύ σημαντική παρατήρηση. Δεν το είχα σκεφτεί και δεν μπαλωνεται όσο στιβαρή και να είναι η εξήγηση που θα δώσουν. Btw, εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τύπος με τη μάσκα είναι ο eobard thawne? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Χαλαρά αυτός με τη μάσκα είναι ο... Jay Garrick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα