Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ είσαι εσύ??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μακραν πιο η Cliche σειρα που εχω, και εχω δει αρκετές. Τερματισμός ομως. Δεν ξερω οι ηθοποιοί φταίνε, οι σκηνες, οι διάλογοι.. Ισως ο συνδυασμός ολων αυτων να το κορυφωνει...η ιδεα μου ειναι τι σκατα, πραγματικά πρώτη φορα βρίσκω τον εαυτο μου να μην αντεχει αλλο με τοσες cliche στιγμες σε μια ταινια/σειρα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μακραν πιο η Cliche σειρα που εχω, και εχω δει αρκετές. Τερματισμός ομως. Δεν ξερω οι ηθοποιοί φταίνε, οι σκηνες, οι διάλογοι.. Ισως ο συνδυασμός ολων αυτων να το κορυφωνει...η ιδεα μου ειναι τι σκατα, πραγματικά πρώτη φορα βρίσκω τον εαυτο μου να μην αντεχει αλλο με τοσες cliche στιγμες σε μια ταινια/σειρα.. Ίσως φταις και εσύ αν τα φυσιολογικά ή αυτονόητα πράγματα σου φαίνονται βαρετά, κακά, προβλέψιμα ή cliche. Αυτό είναι βέβαια γενικό, όχι μόνο για σειρές. Δηλαδή πιάνει την βιοθεωρία και τον τρόπο σκέψης, γενικότερα. Βασικά, είναι θέμα γούστου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ναι μωρε, για heroes & "no ordinary family" φανς ειναι μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το reference στον Τζει Γκάρικ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το reference στον Τζει Γκάρικ πάντως. missed that one.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 missed that one.. Στο επισκεπτήριο που πάει Ο Μπάρι και τον κοιτάει ο πατέρας του και ταλαντώνει την μούρη του για να μην τον αναγνωρίσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μακραν πιο η Cliche σειρα που εχω, και εχω δει αρκετές. Τερματισμός ομως. Δεν ξερω οι ηθοποιοί φταίνε, οι σκηνες, οι διάλογοι.. Ισως ο συνδυασμός ολων αυτων να το κορυφωνει...η ιδεα μου ειναι τι σκατα, πραγματικά πρώτη φορα βρίσκω τον εαυτο μου να μην αντεχει αλλο με τοσες cliche στιγμες σε μια ταινια/σειρα.. Αχχχχχχχχ πόσο γρήγορα ξεχνάτε........... Τα 100 πράγματα που μας δίδαξε το Τέρρα Νόβα. Μπροστά σε αυτό το flash είναι αριστούργημα από τα σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά η σειρά είναι χειρότερη και απτο Smalville...από το 2ο επεισόδιο πήγαμε σε αυτοτελή ουσιαστικά επεισόδιο (με μια δίλεπτη εξέλιξη) στο κλασσικό freak of the week που επηρεάστηκε από την έκρηξη. Επίσης πόσο καπνό έχουν αγοράσει και πρέπει να τον κάνουν απόσβεση? Όλοι οι κακοί καπνάδες είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να πει τι παίχτηκε στην τελευταία σκηνή? Επίσης όπως φαίνεται πάνε οι ελπίδες μου για ρομάντζο με τη γιατρίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να πει τι παίχτηκε στην τελευταία σκηνή? Επίσης όπως φαίνεται πάνε οι ελπίδες μου για ρομάντζο με τη γιατρίνα Prison break cast επανασυνδεση Στην τελευταια σκηνη η φωνη που μιλαει ειναι ο Dominic Purcell ως Heat Wave , αδερφος του Scoffield στο Prison Beak Στο 7ο επεισοδιο θα παιξει κ ο Tbag aka Robert Knepper aka Clock King . Αρα 3 παληκαρια κ παλι μαζι σε μια σειρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έκλαψα. Βάλε και τον Count Vertigo Οπότε πάμε για Rogues Assembly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το 4ο επεισόδιο του Arrow/Prison Break 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Another interesting trivia: Ο ρόλος της ηθοποιού Amanda Pays, η οποία θα υποδυθεί την Dr Tina McGee. Η Pays έπαιζε τον ίδιο χαρακτήρα στην σειρά του '90. (Βασικά είχε το ίδιο όνομα αλλά επειδή δεν ξέρω από DC Universe, δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα συμμετέχει στην σειρά) Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από Kostasspil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ελπίζω και σε Sucre, Mahone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα