FarCry Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλά αν το πάμε με αυτή τη λογική με τους μισούς vilains που έχει αντιμετωπίσει, θα τελείωνε το επεισόδιο στα 5 πρώτα λεπτά αν η αστυνομία είχε εναν sniper να κανονίσει. Π.χ. captain cold.. ρε φιλε ωραια, καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα σκεψου γιατι δε θα μπορουσαν να στησουν την παγιδα που εκαναν στην πρωτη σεζον με το δυναμικο πεδιο που δεν μπορουσε ο reverse flash να ξεφυγει? η συσκευη δουλευε μια χαρα και επαιζε. θυμασαι που απεκρουσε τον μπαρυ και η σφαιρα σκοτωσε τον μεταλλαγμενο που αλλαζε μορφες και προσωπα. θα εβαζαν τον flash για παγιδα και θα τον επιαναν εκει μεσα. σου φαινεται δηλαδη παραλογο? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από FarCry
FarCry Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και επίσης έχω ήδη στείλει μήνυμα στον δημιουργό για μηνύσεις κτλπ αλλά σιγά μη το δει Στο δικο μου μηνυμα απαντησε παντως ειμαι μανουλα στα ρουφιανιλικια ειμαι καλος ανθρωπος 1
Tigran Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παρεμπιπτόντως κι ένας έλληνας έκανε μήνυση σε μία άλλη σειρά με κάτι φεγγαρια, γιατί χρησιμοποίησαν την μουσική του χωρίς συγκατάθεση.
FarCry Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παρεμπιπτόντως κι ένας έλληνας έκανε μήνυση σε μία άλλη σειρά με κάτι φεγγαρια, γιατί χρησιμοποίησαν την μουσική του χωρίς συγκατάθεση. μιλας για το μπρουσκο, i know. εκει εγινε αλλη μλκια. ηταν σε συζητησεις για να βαλουν τη μουσικη του, δεν κατεληξαν καπου και απλα μονομερως πηραν την αποφαση να προχωρησουν γραφοντας τον στα @@
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Στο δικο μου μηνυμα απαντησε παντως ειμαι μανουλα στα ρουφιανιλικια ειμαι καλος ανθρωπος Μου απάντησε και μένα στο fb. Μακάρι να τους ξεφτιλίσει ρε φίλε.
Tigran Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλά μιλάμε η σειρά έχει πλέον χαοτική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες με ήρωες της DC. Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο
king2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλά μιλάμε η σειρά έχει πλέον χαοτική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες με ήρωες της DC. Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο 2 εβδομαδες αναμονη για το τιποτα.. Bγαλε ακρη αν ειναι καλο η κακο το επεισοδιο. 1
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν ξερω τι περιμενε να δει ο φιλος που δεν του αρεσε Προσωπικα μια χαρα το βρηκα
SilverVAR Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 στα τελευταια 10 λεπτα του επεισόδιου το εκαψαν τελειος.Εκει και εμενα δεν μου αρεσε καθολου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Στο 24:54-24:55 σκέφτηκα, SUPER μλκία, μάλλον κι εκείνος με το grin στη μάπα του
ms13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το επεισοδιο δεν ηταν κακο, ουτε η εξηγηση για τον Zoom. Η μαλακια ηταν, οτι ενω ξερουν οτι ο Zoom δεν εχει ανθρωπια μεσα του, πιστευαν οτι αν του δωσει την ταχητητα του ο Barry, θα φυγει και θα ναι ολα κομπλε. Ποσο fail απλα για να κρατησουν τον Zoom μεχρι το φιναλε της season!? Kαι υποτιθεται, οτι τον ειχε. Μην πω για τον χαζο τροπο που ξεφυγε, αφου τον ειχε πιασει, λες και ηταν γατακι εκει θα καθοταν... 1
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εντάξει ακόμα ένα κορυφαίο επεισόδιο. Μας στενοχώρησε βέβαια που άφησε τον αγαπημένο μας ήρωα χωρίς δυνάμεις, αλλά λογικά θα επανακάμψει.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλα ακομα να δουμε ποιος ειναι αυτος με την σιδερενια μασκα και τι ρολο βαραει???Ποσα επεισοδια ακομα να δουμε δηλαδη για κατι που επρεπε να ξερουμε απο την αρχη ξερω γω??? Γενικα δεν εχω προβλημα απο την σειρα,βλεπεται ανετα (αν και τα περι οικογενειας/φιλιας μου την δινουν στα νευρα γιατι μου θυμιζουν anime ),νομιζω οτι η σειρα θα ηταν καλυτερα αν ειχε 16επεισοδια αντι για οσα θα εχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα