Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αν το πάμε με αυτή τη λογική με τους μισούς vilains που έχει αντιμετωπίσει, θα τελείωνε το επεισόδιο στα 5 πρώτα λεπτά αν η αστυνομία είχε εναν sniper να κανονίσει. Π.χ. captain cold..

ρε φιλε ωραια, καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα σκεψου γιατι δε θα μπορουσαν να στησουν την παγιδα που εκαναν στην πρωτη σεζον με το δυναμικο πεδιο που δεν μπορουσε ο reverse flash να ξεφυγει? η συσκευη δουλευε μια χαρα και επαιζε. θυμασαι που απεκρουσε τον μπαρυ και η σφαιρα σκοτωσε τον μεταλλαγμενο που αλλαζε μορφες και προσωπα.

θα εβαζαν τον flash για παγιδα και θα τον επιαναν εκει μεσα. σου φαινεται δηλαδη παραλογο?

Επεξ/σία από FarCry
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και επίσης έχω ήδη στείλει μήνυμα στον δημιουργό για μηνύσεις κτλπ αλλά σιγά μη το δει :P

Στο δικο μου μηνυμα απαντησε παντως :-D

ειμαι μανουλα στα ρουφιανιλικια :devil:

ειμαι καλος ανθρωπος :ph34r:

wpRLXdI.png

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως κι ένας έλληνας έκανε μήνυση σε μία άλλη σειρά με κάτι φεγγαρια, γιατί χρησιμοποίησαν την μουσική του χωρίς συγκατάθεση.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως κι ένας έλληνας έκανε μήνυση σε μία άλλη σειρά με κάτι φεγγαρια, γιατί χρησιμοποίησαν την μουσική του χωρίς συγκατάθεση.

μιλας για το μπρουσκο, i know. εκει εγινε αλλη μλκια. ηταν σε συζητησεις για να βαλουν τη μουσικη του, δεν κατεληξαν καπου και απλα μονομερως πηραν την αποφαση να προχωρησουν γραφοντας τον στα @@ :P

Δημοσ.

Στο δικο μου μηνυμα απαντησε παντως :-D

ειμαι μανουλα στα ρουφιανιλικια :devil:

ειμαι καλος ανθρωπος :ph34r:

wpRLXdI.png

Μου απάντησε και μένα στο fb. Μακάρι να τους ξεφτιλίσει ρε φίλε. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά μιλάμε η σειρά έχει πλέον χαοτική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες με ήρωες της DC. Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο :)

Δημοσ.

Καλά μιλάμε η σειρά έχει πλέον χαοτική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες με ήρωες της DC. Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο :)

2 εβδομαδες αναμονη για το τιποτα..

Bγαλε ακρη αν ειναι καλο η κακο το επεισοδιο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο 24:54-24:55 σκέφτηκα, SUPER μλκία, μάλλον κι εκείνος με το grin στη μάπα του :P

Δημοσ.

Το επεισοδιο δεν ηταν κακο,

ουτε η εξηγηση για τον Zoom.

Η μαλακια ηταν, οτι ενω ξερουν οτι ο Zoom δεν εχει ανθρωπια μεσα του, πιστευαν οτι αν του δωσει την ταχητητα του ο Barry, θα φυγει και θα ναι ολα κομπλε. Ποσο fail απλα για να κρατησουν τον Zoom μεχρι το φιναλε της season!? Kαι υποτιθεται, οτι τον ειχε. Μην πω για τον χαζο τροπο που ξεφυγε, αφου τον ειχε πιασει, λες και ηταν γατακι εκει θα καθοταν...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ακόμα ένα κορυφαίο επεισόδιο.

Μας στενοχώρησε βέβαια που

άφησε τον αγαπημένο μας ήρωα χωρίς δυνάμεις, αλλά λογικά θα επανακάμψει.

Δημοσ.

Καλα ακομα να δουμε ποιος ειναι αυτος με την σιδερενια μασκα και τι ρολο βαραει???Ποσα επεισοδια ακομα να δουμε δηλαδη για κατι που επρεπε να ξερουμε απο την αρχη ξερω γω???

Γενικα δεν εχω προβλημα απο την σειρα,βλεπεται ανετα (αν και τα περι οικογενειας/φιλιας μου την δινουν στα νευρα γιατι μου θυμιζουν anime :P),νομιζω οτι η σειρα θα ηταν καλυτερα αν ειχε 16επεισοδια αντι για οσα θα εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...