skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα μια επεισοδιάρα.Πολύ σπάνιο σειρά ήδη καλή να βελτιώνεται τόσο πολύ στη 2η σεζόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Από τα 2/3 και μετά της 1ης season το AOS έγινε αρκετά καλό, αν έχεις περάσει αυτό το σημείο και ακόμα το παρατάς δεν νομίζω ότι αξίζει να του δώσεις παραπάνω χρόνο... Βασικά το έχω ψιλοπαρατήσει στη 2η season γιατί ξεκίνησα να βλέπω και άλλες σειρές και σιγά σιγά το ξέχασα. Binge-watching is the way to go though Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος είναι αυτός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος είναι αυτός; http://dc.wikia.com/wiki/Kid_Flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αυτός δεν μου κάνει για αυτό που μου γραφείς... Έτσι κ αλλιώς τον είδαμε και είναι μαύρος στο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν αναφέρεσαι στο gif του vsl, είναι σκηνή από το Breaking Bad (το οποίο κακώς δεν ξέρεις αν γενικώς βλέπεις σειρές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αυτός δεν μου κάνει για αυτό που μου γραφείς... Έτσι κ αλλιώς τον είδαμε και είναι μαύρος στο χρώμα Σε κάποια απ τις "Earths", είναι μαύρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλα δεν εχει σημασια και το χρωμα πολυ...οπως ολοι θα ειδατε και στην Hawk Girl...η οποια ειναι ξανθια στα κομικ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά βλέπω και τις 3 σειρές που προαναφέρθηκαν.Φέτος πιστεύω ότι το Gotham έχει γίνει πολύ καλό!Επίσης πολύ καλό είναι και το Flash αλλά όχι όσο το Gotham...Αυτό που με έχει απογοητεύσει είναι το Arrow που νομίζω ότι παρατράβηξε το κακό...Έχουν αναστηθεί οι πάντες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν καινούργιες ιστορίες να μας πουν..Εννοείται ότι βλέπεται ευχάριστα αλλά όχι σαν τις προηγούμενες σεζόν.. Συνεχιζω να πιστευω οτι ενω καταλαβαινω οποιον λεει οτι το Arrow με αλλο Potential ξεκινησε και εχει καταντησει ψιλο Smallville με διαφορετικα φιλτρα στις καμερες, δεν μπορω να καταλαβω οσους θεωρειται μουφα, παρατραβηξε, υπερβολικο, σαπουνοπερα, χωρις λογικη το Arrow και λετε οτι το Flash ειναι πολυ πιο γαματο Βλεπω και τις 2 σειρες απο τοτε που ξεκινησαν, αν μια σειρα ειναι Over the top και family friendly με αρκετη σαπουνοπερα ειναι το Flash. Αυτο και αν πρεπει καθε φορα που το βλεπω να κανω suspend τον εγκεφαλο Του δινω το credit οτι το δεχεται οτι ειναι η πιο ελαφρια απο τις 2 (εκαναν και Inside joke στο τελευταιο crossover) Του δινω οτι το εκανε σαφες απο την αρχη ενω το Arrow αλλα μας εταζε και πλεον εχει ξεφτιλιστει Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει σε καποιον να του την δινει το goofness του Arrow και να μην βλεπει οτι το ιδιο και περισσοτερο εχει το Flash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μα δεν κρίνουμε το πως ξεκίνησε η σειρά, το πως εξελίχθηκε κρίνουμε. Το flash ούτως η άλλως γνωρίζαμε πως θα είναι έτσι,ενώ το Arrow στην πορεία κατάντησε να γίνει Μπρούσκο με τόξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομιζω Εγω στα περισσοτερα ποστς βλεπω για τα ιδια πραγματα που κατηγορειται το Arrow και δικαιως, να κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε οτι ισχυουν και στο Flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Απ το Flash τα περίμενες όμως. Απ το Arrow όχι. Αυτό που δεν έχουμε λάβει όμως καθόλου υπ όψιν είναι το δίκτυο που φιλοξενεί τις σειρές αυτές.. Οπότε η goofyness είναι αναμενόμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όχι ρε πούστη μ http://www.cineramen.gr/tha-gini-telika-to-crossover-metaxi-flash-ke-supergirl/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 To Flash το βλέπεις εξαρχής με suspension of disbelief αλλιώς δε βγάζουν λογική επεισόδια με trickster/captain cold κτλ.Απο 'κεί και πέρα ούτε στη σαπουνόπερα το κουράζει τόσο πολύ imo. Το Αrrow - Από κεί που δεν είχε καθόλου supernatural στοιχείο στη συνεχεια ξεσάλωσαν τελείως και ειδικά με τo lazarus pit το ξεφτίλισαν. - Eίχαν κάνει τη Laurel από την αρχή τέρμα αντιπαθητική,μετά το προχωρήσαν σε fan fiction με τη Felicity που έχει καταντήσει κι αυτή πια σπαστικιά με αποτέλεσμα οι σκηνές τους να μην παλεύονται. - Τα flashback που ήταν από τα πίο ενδιαφέροντα κομμάτια τη πρώτη χρόνια δεν πια έιναι ούτε για fastforward... Γενικά δεν ξέρουν πως να τη χειριστούν τη σειρά οπότε κάνουν οτι τους κατέβει με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε από Dark knight σε Smallvile με αποτέλεσμα να μοιάζει παρωδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα